Bugün gördüm cnm çok şükür,mercimek kadar bişeyKızar keseyi gören varmi
Anca beraber kanca beraber, kimseyi bırakıp gitmiyoruz. Hep birlikte o gruba geçiyoruz.Ya siz şimdi Kasım anneleriyiz diye, gidersiniz bizi bırakıp
NerelerdesinBugün gördüm cnm çok şükür,mercimek kadar bişey
Kurabilirsin canım, ben topik kurmayı bilmiyorum. Oluşturunca haber ver..çok güzel olmuş takvimin maşallah canım. kasım anneleri topigini kim kuracak?
ay yoksa ben mi kursam :)
sağolasın canım...çalışıyorum transfer sonrası dinlenmek gerekir mi ki..olursa kaç gün olabiliri riskli ..genelde reglinin 3. günü iğnelere başlarsın yumurtanın vereceği cevaba göre toplama işlemin olur reglinin 12-14 günleri arasında sonra döllenmeye bağlı olarak toplmadan 2-3-4-5 gün donra transfer gerçeklşirhayırlı olsun ))
Hiç üzme kendini. İlk öğrenildiğinde hormonların etkisi ile derin bir üzüntü ve ümitsizlik duygusu kaplıyor, ama adet olupta yavaş yavaş yeni döngü gelirken "ya bu ay olursa?" Diye bir umut başlıyor ve herşeye daha mantıkla yaklaşıyor insan. Denemeye devam, yılmak yok. Cuma günü olumsuz sonucu aldıktan sonra tam 3 gün salya sümük gezdim. Kötü iştah, kötü uyku... Ama şimdi adetimin 4.günü ve yumurtlama günümü hesaplamaya başladım:) Arı sürleri, polenler, incirler, bademler... Hayat devam ediyor. Allah daha fazla deneyebilecek kadar sağlık, sabır ve para versin inşallah diyelim yola devam edelim:)çok özür dilerim sizden dünden beri çok kötüyüm giremedim malesef benim sonucumda negatif 3.denememdi artık hiç ümidim yok benim
canım ben şuanda çalışmıyorum o ndnle sana bu konuda birşey diyemem çalışan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir. ama anladığım kadarıyla 1 hafta izin alıyorlar geneldesağolasın canım...çalışıyorum transfer sonrası dinlenmek gerekir mi ki..olursa kaç gün olabiliri riskli ..
yapma ya çok üzüldüm. yüreğim cız etti okuyunca.Listeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
Canım çok üzüldüm. Allah maddi manevi güç versin yeniden denemek için. Senin yarındı galiba test günün. Erken olduğundan olabilir mi? Bi ümit diye diyorum canımListeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
Yarın ama sonuç değişmez 0.1 ...Canım çok üzüldüm. Allah maddi manevi güç versin yeniden denemek için. Senin yarındı galiba test günün. Erken olduğundan olabilir mi? Bi ümit diye diyorum canım
ŞU ANDA İZMİRDE EZAN OKUNUYOR.Yarın ama sonuç değişmez 0.1 ...
Amin canım iyi dileklerin duan için teşekkür ederim..iyiki varsınız arkadaşlar..ŞU ANDA İZMİRDE EZAN OKUNUYOR.
VE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM CANIM. RABBİM ŞU OKUNAN EZANI MUHAMMED HÜRMETİNE TEZ VAKİTTE KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH CANIM. SEN VE SENİN GİBİ BURDA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN DA MÜJDELİ HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH...AMİNN
Arkadaşım Rabbim gayretini arttırsın,inan acını kendimiz yaşamış gibi hissediyoruz dondurulmusun varmı pekiAmin canım iyi dileklerin duan için teşekkür ederim..iyiki varsınız arkadaşlar..
arkadaşım en tez zamanda maddi manevi kendini toparlayıp tekrar denemeni ve güzel sonuçlar almanı Rabbim nasip etsin.Amin canım iyi dileklerin duan için teşekkür ederim..iyiki varsınız arkadaşlar..
benimde yarın transferim var arkadaşlar dualarınıza bizi de ekleyinarkadaşım en tez zamanda maddi manevi kendini toparlayıp tekrar denemeni ve güzel sonuçlar almanı Rabbim nasip etsin.
Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah canım.Bende
benimde yarın transferim var arkadaşlar dualarınıza bizi de ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?