Yok canım herşeye sıfırdan başlamak lazım ..ama ara verdikten sonra..Arkadaşım Rabbim gayretini arttırsın,inan acını kendimiz yaşamış gibi hissediyoruz dondurulmusun varmı peki
Tamam cnm inş benimde niyetim öle ama herkes daha fazla yat diyo kafam karıştı toplam on günlük izin aldım bende inş sıkıntım olmaz güzel haberi Alıp işimin başına dönerim diyorum.tarnsfer hakkında bilgi verirmişsiniz birazRabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah canım.
ilk 4-5 gün dinlen istirahat et. ama ben hep yatmadım. gezdimde evin içinde ama. çıkmadım evden 4 gün. sonra 5. gün itibariyle çalıştım. masa başı çalışıyorum Allahtan.
bol dua edin. esmaü hüsna okuyun.
Hayırlısı ile kucağına Almayıda nasip etsin inş darısı BaşımızaBaşımızaKızlar keseyi gördüm bugün sukurler olsun. Darısı bütün Kasım anneleri nin basina
Olsun cnm daha iyisi Güzeli olacak inş toparla kendini daha güçlü tekrar başlaYok canım herşeye sıfırdan başlamak lazım ..ama ara verdikten sonra..
Hayırlısı ile kucağına Almayıda nasip etsin inş darısı BaşımızaBaşımıza
Listeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
AminnnŞU ANDA İZMİRDE EZAN OKUNUYOR.
VE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM CANIM. RABBİM ŞU OKUNAN EZANI MUHAMMED HÜRMETİNE TEZ VAKİTTE KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH CANIM. SEN VE SENİN GİBİ BURDA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN DA MÜJDELİ HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH...AMİNN
canim allahim en tez zamanda saglikla kavusturun yavruna. insallah en tezinden sende güzel haberler alirsin. allah yar yardimcin olsunYok canım herşeye sıfırdan başlamak lazım ..ama ara verdikten sonra..
Bugün gördüm cnm çok şükür,mercimek kadar bişey
Kızlar keseyi gördüm bugün sukurler olsun. Darısı bütün Kasım anneleri nin basina
Listeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
Ya bnm hala adetim gelmedi testi de bi daha yapmak nasip olmadi bi turluokuldaydim ders 5 te bitti ordan direkt eve geldim.Esimde annemde vardir belki bebis deyip iyice telasa soktular beni.
Hamisler suan ne gibi belirtileriniz var ben ilaclari testi yaptigim gunden beri yani transferin 10.gununden itibaren biraktim ama hala sancim var ve gogusler şiş.
hayırlı olsun canım tedavin inşallah,transfer kolay canım çok surmuyo zaten korkma hemen olup bitiyo,idrara sıkışık olmak zor oluyo birazcık okadar,benimde bugün 3.gunumdu banada hep yat dediler ama bende evin içinde dolandım yavaşça,zaten sürekli yatılmıyo inşallah güzel sonuçlar alırızTamam cnm inş benimde niyetim öle ama herkes daha fazla yat diyo kafam karıştı toplam on günlük izin aldım bende inş sıkıntım olmaz güzel haberi Alıp işimin başına dönerim diyorum.tarnsfer hakkında bilgi verirmişsiniz biraz
hayırlı olsun canım tedavin inşallah,transfer kolay canım çok surmuyo zaten korkma hemen olup bitiyo,idrara sıkışık olmak zor oluyo birazcık okadar,benimde bugün 3.gunumdu banada hep yat dediler ama bende evin içinde dolandım yavaşça,zaten sürekli yatılmıyo inşallah güzel sonuçlar alırız
Sn kacinci gunu testi yaptin bn 10.gununde yaptim yanilma olamaz degil mi mutlaka yansir?Bende oyleydim negatifi ogrendkten 5 gun sonra adet oldum olablyomus bi hafta gec
12 gun yptim sonuc 0.1 bes gun snra adet oldum ama hic kananm olmadi adet oldugum gun bi et parcasi dsrdum dr sordugumda gebelik olablecegini soylediler oyuzden smdi gen tedavsi yptyorum bence bi daha git kan bthcg yptir dikkt et kendine insalhh gebesindirSn kacinci gunu testi yaptin bn 10.gununde yaptim yanilma olamaz degil mi mutlaka yansir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?