Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tamam cnm inş benimde niyetim öle ama herkes daha fazla yat diyo kafam karıştı toplam on günlük izin aldım bende inş sıkıntım olmaz güzel haberi Alıp işimin başına dönerim diyorum.tarnsfer hakkında bilgi verirmişsiniz biraz

Ya bnm hala adetim gelmedi testi de bi daha yapmak nasip olmadi bi turlu okuldaydim ders 5 te bitti ordan direkt eve geldim.Esimde annemde vardir belki bebis deyip iyice telasa soktular beni.
Hamisler suan ne gibi belirtileriniz var ben ilaclari testi yaptigim gunden beri yani transferin 10.gununden itibaren biraktim ama hala sancim var ve gogusler şiş.

hayırlı olsun canım tedavin inşallah,transfer kolay canım çok surmuyo zaten korkma hemen olup bitiyo,idrara sıkışık olmak zor oluyo birazcık okadar,benimde bugün 3.gunumdu banada hep yat dediler ama bende evin içinde dolandım yavaşça,zaten sürekli yatılmıyo inşallah güzel sonuçlar alırız

Aslında hemen ertesi gün normal hayatınıza dönün diyorlar ama ilk günler tutunma açısından önemli diye ben de dinlendim evde ama yatmadım da yine tutunma için kan dolaşımı önemliymiş. O yüzden 2-3 azaltılmış aktivite, diğer günler normal hayata dönüş beklemeyi de kolaylaştırıyor.

Sn kacinci gunu testi yaptin bn 10.gununde yaptim yanilma olamaz degil mi mutlaka yansir?
12 gun yptim sonuc 0.1 bes gun snra adet oldum ama hic kananm olmadi adet oldugum gun bi et parcasi dsrdum dr sordugumda gebelik olablecegini soylediler oyuzden smdi gen tedavsi yptyorum bence bi daha git kan bthcg yptir dikkt et kendine insalhh gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…