kızlar bende tüp yaptım düşük oldu 1 hafta öncehadi yaa çok üzüldüm peş peşe çok negatif aldık. Rabbim sabır versin canım üzülme lütfen
Dr bazen kanda bi kac gun gec belli olablecegini soyledi bi daha yptrmnda bi zarar ckmazSn kacinci gunu testi yaptin bn 10.gununde yaptim yanilma olamaz degil mi mutlaka yansir?
Geçmis olsun canım rabbim sabır versinkızlar bende tüp yaptım düşük oldu 1 hafta önce
aminnnnGeçmis olsun canım rabbim sabır versin
Listeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
Ins cnm ya yumurta toplamadan sonra kabizlik sorunu yasadin mihayırlı olsun canım tedavin inşallah,transfer kolay canım çok surmuyo zaten korkma hemen olup bitiyo,idrara sıkışık olmak zor oluyo birazcık okadar,benimde bugün 3.gunumdu banada hep yat dediler ama bende evin içinde dolandım yavaşça,zaten sürekli yatılmıyo inşallah güzel sonuçlar alırız
Ya bugun yapacaktim bi turlu denk gelmedi yrn yada ptesi yaparim artik.Dr bazen kanda bi kac gun gec belli olablecegini soyledi bi daha yptrmnda bi zarar ckmaz
Canm allah kolaylik versinaminnnn
Insalh cnm alhtan umit kesilmez yarin yaptir bnceYa bugun yapacaktim bi turlu denk gelmedi yrn yada ptesi yaparim artik.
Keske dedigin gibi bi ihtimal olsa.
yaşamadım şükür ya ki ben normalde yaşarım bu sorunu en büyük korkumdu,incir kayısı yedim bol da su içtim bide doktorum eğer bu sorunla karşıllırsan duphalac diye Bi şurup önerdi zararı olmaz kullan dedi ben ilk gün içtim korkudan belki de onun faydası olmuşturIns cnm ya yumurta toplamadan sonra kabizlik sorunu yasadin mi
İnşallah cnmkizlar maasallahdarisi bizim basimiza insallahhh
İnşallah cnm darısı başınıza,telefonu elime çok almamaya çalışıyorum cnm,hem moralimi bozuyorum hem strese giriyorumNerelerdesingygry uzun zamandır yoksun. Hayırlı olsun keseli bebişin. Darısı başımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?