- 1 Ocak 2015
- 56
- 19
- 28
- 35
hayırlı olsun tatlım. dilerim bebişin sana tutunur hiç bırakmazzz....İyi Akşamlar herkese cumartesi transfer olcak cok heyecanlıyım
sanırım yok tatlım. ve az da olsa dinlenmen gerekiyor.Kızla aranızda yumurta donosyonu yaptırın varmı
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ..sakın üzülmeyin ben üzülmedim hep hayırlısı sağlıklısı için dua ettim ..demekki rabbim dualarımı kabul etti diye düşünüyorum..boşuna demedik dimi herşeyin hayırlısı diye...
maşşalllaahhhh... kocaman bir kalbin var....Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ..sakın üzülmeyin ben üzülmedim hep hayırlısı sağlıklısı için dua ettim ..demekki rabbim dualarımı kabul etti diye düşünüyorum..boşuna demedik dimi herşeyin hayırlısı diye...
İnançlı arkadaşım benim allahım en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin daha zamanı var demekki ama bu şekilde düşünmene sevindim sabrın sonu selamettir ....Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ..sakın üzülmeyin ben üzülmedim hep hayırlısı sağlıklısı için dua ettim ..demekki rabbim dualarımı kabul etti diye düşünüyorum..boşuna demedik dimi herşeyin hayırlısı diye...
cnm merkezden merkeze degisiyo mesela ben dondurma islemine 1200 verdik ve bide bunun cozme islemi var onada 2000 2500 tl arasi degisiyoKuzkar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işleminin maliyeti nedir acaba dr.gerekli görürüse hazırlıklı olalım :)
hadi maşallah...Arkadaslar, cok sukur bebisimi aldim geldim. 17 mart test tarihim, hakkimizda hayirlisi olsun. saglikla gelsin bebislerimiz
Teşekkür ederim canim tahminimden daha pahaliymis ben kadıköy Acıbadem de ysptiriyorum tedavimi orassida daha ucuz değildir verdiğin fiyattancnm merkezden merkeze degisiyo mesela ben dondurma islemine 1200 verdik ve bide bunun cozme islemi var onada 2000 2500 tl arasi degisiyo
Kizlar negatif sonuclarla pozitifler sonuc sayisi yakin sayilir birbirine. Hadi daha sonuc almayan arkadaslar hamile fotolari ile donatalim listeyi. Donatalim ki negatif sonuc alan arkadaslara da tekrar denemek icin cesaret olsun.Allah yardimcimiz olsun.ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryosu transfer edildi
admad : tedavi aşamasında
@duyibo: tedavi aşamasında
astaravistama : Tedavi aşamasında
dilaylay : 17 mart test tarihi
AsoKa : 17 mart test tarihi
T timse : 14 mart test tarihi
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
aysesahra : Negatif
@dnzderya: Negatif
miranaz05 : Negatif
@hln21 : negatif
T topik26 : Negatif
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor
Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorumKizlar negatif sonuclarla pozitifler sonuc sayisi yakin sayilir birbirine. Hadi daha sonuc almayan arkadaslar hamile fotolari ile donatalim listeyi. Donatalim ki negatif sonuc alan arkadaslara da tekrar denemek icin cesaret olsun.Allah yardimcimiz olsun.
kuzum özür dilerim senin dediğin doğruymuş :)))canimm sat a göre hesaplanmio benim bildigime göre opu gününe göre oluyo galiba
Korkma canim. Allahin izniyle hamilesin icime doguyor. Zaten tup bebek tutma oranini % 50-60 demisti doktorum.bizim listeden bile bu gorunuyor.Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum
Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum
Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum
Amin canım inşallah evet başarı şansı yarı yarıya insallh rabbim bu güzel duyguyu yaşatır bizeKorkma canim. Allahin izniyle hamilesin icime doguyor. Zaten tup bebek tutma oranini % 50-60 demisti doktorum.bizim listeden bile bu gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?