Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ..sakın üzülmeyin ben üzülmedim hep hayırlısı sağlıklısı için dua ettim ..demekki rabbim dualarımı kabul etti diye düşünüyorum..boşuna demedik dimi herşeyin hayırlısı diye...

Benim eşimin lafıdır istediği bir şey olmadığında "ben bir şey istedim Rabbim başka bir şey istedi" diye. Allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın inşallah.

maşşalllaahhhh... kocaman bir kalbin var....

İnançlı arkadaşım benim allahım en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin daha zamanı var demekki ama bu şekilde düşünmene sevindim sabrın sonu selamettir ....

Kuzkar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işleminin maliyeti nedir acaba dr.gerekli görürüse hazırlıklı olalım :)

Kuzkar bişey sormak istiyorum embriyo dondurma işleminin maliyeti nedir acaba dr.gerekli görürüse hazırlıklı olalım :)
cnm merkezden merkeze degisiyo mesela ben dondurma islemine 1200 verdik ve bide bunun cozme islemi var onada 2000 2500 tl arasi degisiyo

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra : Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

cnm merkezden merkeze degisiyo mesela ben dondurma islemine 1200 verdik ve bide bunun cozme islemi var onada 2000 2500 tl arasi degisiyo
Teşekkür ederim canim tahminimden daha pahaliymis ben kadıköy Acıbadem de ysptiriyorum tedavimi orassida daha ucuz değildir verdiğin fiyattan

Kizlar negatif sonuclarla pozitifler sonuc sayisi yakin sayilir birbirine. Hadi daha sonuc almayan arkadaslar hamile fotolari ile donatalim listeyi. Donatalim ki negatif sonuc alan arkadaslara da tekrar denemek icin cesaret olsun.Allah yardimcimiz olsun.

Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum

Evet canım başarı % 50 inşallah bundan sonra hep pozitif haberler alırız sıra bize geliyor çok korkuyorum

Canimm sonuc gunun seninkiyle ayni :) bnmde 12 mart. Benide listeye eklebilirsin.. Gunler nasil gecicek bilmiyorummm olumluu sonucu dusununce icim icime sigmiyo ama ya olumsuz olursa diyorm o zmnda icim daraliyoo ( nasill gecicek bu zaman:)

Korkma canim. Allahin izniyle hamilesin icime doguyor. Zaten tup bebek tutma oranini % 50-60 demisti doktorum.bizim listeden bile bu gorunuyor.
Amin canım inşallah evet başarı şansı yarı yarıya insallh rabbim bu güzel duyguyu yaşatır bize dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…