ben de sat a gore bılıyrm kı bundan emınımkuzum özür dilerim senin dediğin doğruymuş :)))
inşallah tatlım rabbim bizim de yüzümüzü güldürür hem sen bana çok güzel umut oluyorsun tatlım ikinci kalite embiryo tranferi olmustu dimiHersey güzel olacak inşallah inaniyorum ben içini ferah tut canım
insallh ikimizde o gün hamile haberleri veririz canım. Kaçıncı gün embiryosu transfer edildi ?Canimm sonuc gunun seninkiyle ayni :) bnmde 12 mart. Benide listeye eklebilirsin.. Gunler nasil gecicek bilmiyorummm olumluu sonucu dusununce icim icime sigmiyo ama ya olumsuz olursa diyorm o zmnda icim daraliyoo( nasill gecicek bu zaman:)
inşallah tatlım rabbim bizim de yüzümüzü güldürür hem sen bana çok güzel umut oluyorsun tatlım ikinci kalite embiryo tranferi olmustu dimirabbim büyük ol demesi yeter yeterki istesin
ben de sat a gore bılıyrm kı bundan emınım
Amin canım benim de iki seferdir çok yumurta oluyor ama hiç dondurulacak embiryo kalitesinde kalmıyor anlamadım hala niye bir tane bile birinci kalite embiryom olmadığını spermler iyi yumlar olgun deniyor kısmet işte. Neyse yeterki olsun donmus olmasa da olur ne yapalım canımAmiiin Canım inşallah hepiniz için dua ediyoruz..benim 1. Kaliteydi ama 2.gun embriyosuydu..dondurulmusumda yoktu..Rabbim ol derse her şekilde oluyor merak etme günü kalitesi farketmiyor..inşallah senin bebisininde zamanı gelmiştir annesine güzelce tutunur bizde hep beraber çok ama çok mutlu oluruz
insallh ikimizde o gün hamile haberleri veririz canım. Kaçıncı gün embiryosu transfer edildi ?
insallh ikimizde o gün hamile haberleri veririz canım. Kaçıncı gün embiryosu transfer edildi ?
Kızlar bişey soracağım ben magnazi valsin mi ne ondan içtim kabızlığım yarına kalmasın diye yanlış bişey yapmamışımdır demi yarın transfer gunuAmin canım benim de iki seferdir çok yumurta oluyor ama hiç dondurulacak embiryo kalitesinde kalmıyor anlamadım hala niye bir tane bile birinci kalite embiryom olmadığını spermler iyi yumlar olgun deniyor kısmet işte. Neyse yeterki olsun donmus olmasa da olur ne yapalım canımherşey bizler için canım rabbim sabır versin, dayanma gücü versin yeter
merkezimiz ayni bende acibademde tedavi goruyorum ama atakentteTeşekkür ederim canim tahminimden daha pahaliymis ben kadıköy Acıbadem de ysptiriyorum tedavimi orassida daha ucuz değildir verdiğin fiyattan
Benim de ikinci kalite 3. Gün embiryosu 2 tane tranferi edildi canım inşallah güzel sonuçlar alırız5. Gun ama 2. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. Senin?
Kızlar bişey soracağım ben magnazi valsin mi ne ondan içtim kabızlığım yarına kalmasın diye yanlış bişey yapmamışımdır demi yarın transfer gunu
tüp bebişte farklıymış kuzu ben de araştırınca öğrendimben de sat a gore bılıyrm kı bundan emınım
ay gerçi emin konuşmak istemiyorum artık 5 gün farkediyor zatenben de sat a gore bılıyrm kı bundan emınım
Benim de ikinci kalite 3. Gün embiryosu 2 tane tranferi edildi canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Canımmm, Rabbimden gelene razıyız dimi. Allah tekrarı için maddi manevi güç versin. İnançla sabırla yavrucağınızı kucağınıza nasip etsin inşallah.Listeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
Şükürler olsun canım, darısı bizlere olsun..Kızlar keseyi gördüm bugün sukurler olsun. Darısı bütün Kasım anneleri nin basina
Hayırlı olsun canım transferin..Bol bol kafanı dinle, belirti arama canım :)))) Bebişlerin bırakmayacak seni..Arkadaslar, cok sukur bebisimi aldim geldim. 17 mart test tarihim, hakkimizda hayirlisi olsun. saglikla gelsin bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?