Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canimm sonuc gunun seninkiyle ayni :) bnmde 12 mart. Benide listeye eklebilirsin.. Gunler nasil gecicek bilmiyorummm olumluu sonucu dusununce icim icime sigmiyo ama ya olumsuz olursa diyorm o zmnda icim daraliyoo ( nasill gecicek bu zaman:)
insallh ikimizde o gün hamile haberleri veririz canım. Kaçıncı gün embiryosu transfer edildi ?

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryosu transfer edildi

admad : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

inşallah tatlım rabbim bizim de yüzümüzü güldürür hem sen bana çok güzel umut oluyorsun tatlım ikinci kalite embiryo tranferi olmustu dimi rabbim büyük ol demesi yeter yeterki istesin

Amiiin Canım inşallah hepiniz için dua ediyoruz..benim 1. Kaliteydi ama 2.gun embriyosuydu..dondurulmusumda yoktu..Rabbim ol derse her şekilde oluyor merak etme günü kalitesi farketmiyor..inşallah senin bebisininde zamanı gelmiştir annesine güzelce tutunur bizde hep beraber çok ama çok mutlu oluruz

Amin canım benim de iki seferdir çok yumurta oluyor ama hiç dondurulacak embiryo kalitesinde kalmıyor anlamadım hala niye bir tane bile birinci kalite embiryom olmadığını spermler iyi yumlar olgun deniyor kısmet işte. Neyse yeterki olsun donmus olmasa da olur ne yapalım canım herşey bizler için canım rabbim sabır versin, dayanma gücü versin yeter

Kızlar bişey soracağım ben magnazi valsin mi ne ondan içtim kabızlığım yarına kalmasın diye yanlış bişey yapmamışımdır demi yarın transfer gunu

Kızlar birde birşey sormak istiyorum... benim kullandığım ilaçlar folik asit, bebe aspirini, progesteron hapı, Crione jel ve bide bant kullanıyorum. Hergün başımda hafif karıncalanma ya da nasıl desem hafif baş dönmesi oluyor ilaçların etkisi mi normal mi benim gibi aynı durumu yaşayan var mı?

Teşekkür ederim canim tahminimden daha pahaliymis ben kadıköy Acıbadem de ysptiriyorum tedavimi orassida daha ucuz değildir verdiğin fiyattan
merkezimiz ayni bende acibademde tedavi goruyorum ama atakentte fiyatlrimiz ayni hemen hmen

Kızlar bişey soracağım ben magnazi valsin mi ne ondan içtim kabızlığım yarına kalmasın diye yanlış bişey yapmamışımdır demi yarın transfer gunu

MAGNESIE CALCINEE mi? Baktım gebelerde güvenle kullanılır yazıyor ama sen yinede bundan sonra doktoruna danismadan kullanma bence

Listeye bir negatif daha ekleyin kızlar nasip değilmiş..vardır rabbimin bir bildiği...
Canımmm, Rabbimden gelene razıyız dimi. Allah tekrarı için maddi manevi güç versin. İnançla sabırla yavrucağınızı kucağınıza nasip etsin inşallah.

Arkadaslar, cok sukur bebisimi aldim geldim. 17 mart test tarihim, hakkimizda hayirlisi olsun. saglikla gelsin bebislerimiz
Hayırlı olsun canım transferin..Bol bol kafanı dinle, belirti arama canım :)))) Bebişlerin bırakmayacak seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…