- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
canım teşekkür edrim.inşallah hepimiz hayırla sağlıkla evlatlarımıza sahip oluruz.
insallah canim, dinlenmeye gectim artik. Moral bozmak yok, umutla bekleyecegim bebisimi :)Hayırlı olsun canım transferin..Bol bol kafanı dinle, belirti arama canım :)))) Bebişlerin bırakmayacak seni..
günaydın canım bu tedaviden sonra gecikme normal diyor doktor ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra gelebiliyor..Gunaydin arkadaslar benim adetim hala gelmedi ne zamsn olurum bilginiz varmi enson 30 ocakta olmistum subat ayinda olmadim ilaclardan ama biliyosunuz sonuc Negatif ama hala gelen bise yok ne Zaman gelir
Canim Allah im safi ismiyle sifa nasib etsin insallah bisey olmaz Allah in izniyle
Canlarim çok teşekkür ederim Allah razi olsun. İnşallah güzel haberler alırız herkesten :)gecmis olsun canim.allah yar yardimcin olsun. insallah tedavin hayirlisiyla pozitif sonuclanir.icine ferah tut
Kuzum bende de agri oluyor. Sag kasigimda surekli agri var mesela. Sol kasigimda da ara ara agri var. Ama siddetliyse dr una mutlaka sor. Ne demek bosuna aramayim mutlaka ara sor ogren. Ne kadar erken ogreniraek bazi seyleri okadar iyi.Kızlar Günaydın
Ben geceyi biraz kötü gecirdim
öyle bir agri ile uyandım ki 10 dk kivrandim yatakta birşeyler geldiğini hissettim dedim kesin düşüyor kanamam geldi..baktım akintiymis..sonra geçti ama çok canım skldi..bugün Regl günüm normalde..dün de bu kadar değil ama yine şiddetli 4 kere agri girmişti. .Normal mi sizce..doktoru da boşuna aramak istemiyorum..
Hoşgeldin tatlım geçmiş olsun. insallh hepsi birinci kalite embiryo olur tatlımGünaydın kızlar. Çok özledim sizleri, ya kaç gündür giremedim foruma. Hamile arkadaş lar olmuş canı gönülden kutluyorum sizleriNegatif alan canlarım Allah en kisa zamandayüzünüzü güldürsün inşallah
Ben de dün opumu oldum.7 yumosum var, haber bekliyorum kaynaştilar mı diye
S Sky_sun listeye ekle canım
Aaaaa @Cudis ben de kartal da oturuyorum :) nerdesin bakim sen, komşum cikarmissin bi de heheBen kartal'da oturuyorum. Doktorun muayenehanesi ataşehirde idi. OPU ve transfer için Kadıkoy Şifa'ya gittim. Sen nerede tedavi oldun?
Hosbuldumm güzellik. İnşallah canım çok heyecanlıyım elimde telefon aramalarini bekliyorum hihiHoşgeldin tatlım geçmiş olsun. insallh hepsi birinci kalite embiryo olur tatlım
Allahım hayırlara çıkarsın canım :)Arkadaşlar günaydın. Dün gece kötü bir rüya gördüm. Çok kalabalık bir ortamdaydım, herkesin elinde bebeği, çocuğu vardı. Ben de o bebeklerle oynuyordum. Sonra bi anda herkes odadan çıkmaya başladı ve ben yalnız başıma kaldım, elimde bebekte yoktu. Çok kötü oldum, ağladım. Gece de sayıklamışım eşim söyledi, baya konuşmuşum, ellerimi oynatarak. Hiç yapmadığım şeyler bunlar. Allahım düşünürken akıl sağlığımı kaybedeceğim herhalde
Canim Benim hafif kanamam regl günümde olmustu.vucüt kendini alistiriyo belkide.bence agrin siddetliyse ara belki Vitamin fln verirKızlar Günaydın
öyle bir agri ile uyandım ki 10 dk kivrandim yatakta birşeyler geldiğini hissettim dedim kesin düşüyor kanamam geldi..baktım akintiymis..sonra geçti ama çok canım skldi..bugün Regl günüm normalde..dün de bu kadar değil ama yine şiddetli 4 kere agri girmişti. .Normal mi sizce..doktoru da boşuna aramak istemiyorum..
Atakent acıbademe yakın mı oturuyosun canım ben çok yakınım oraya,bende maslakta yaptırdım beklemedeyim şimdi,fiyat konusunda acıbadem çok insafsız ama benim taze transferim olmadı baştan donduruldu yumurtalar 5yıllık ücret bu dediler bide transfer zamanı çozdyrme ödeyeceksiniz okadar dendi tamam dedik,benim 4embşriyom vardı hepsi çözüldü 2tane yerleştircez kalanı dondurcaz dediler ve transferden Bi gün sonra aradılar tekrar dondurma ücreti istiyoruz diye şok olduk ve hazırlıklı olmadığımız için iptal edildi okadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam,baştan beş yıllık alıp tekrar ücret istemekte ne,ve araştırdım biçok hastane eğer taze transfere uygun değilse hasta 1,2aylık dondurmaya para bile almıyomuş,boşuna ödedik yani,eşim olmazsa sıfırdan başka hastanede deneriz dedi yaptıkları hoş değil odemicem bu parayı onlara uzulme dedi,şimdi dua ediyorum bebeklerim tutunsun diyemerkezimiz ayni bende acibademde tedavi goruyorum ama atakenttefiyatlrimiz ayni hemen hmen
Evet cok yakinim cnm hastane cok pahali haklisin acibadem sigortam olmasina ragmen hic islemiyo resmen soyuyorlr insani insanlarda mecburen baska careleri olmadigi gbi katlaniyorlar rbbm hayrlisyla evlat nasib etsin bizede sonucuna katlancazAtakent acıbademe yakın mı oturuyosun canım ben çok yakınım oraya,bende maslakta yaptırdım beklemedeyim şimdi,fiyat konusunda acıbadem çok insafsız ama benim taze transferim olmadı baştan donduruldu yumurtalar 5yıllık ücret bu dediler bide transfer zamanı çozdyrme ödeyeceksiniz okadar dendi tamam dedik,benim 4embşriyom vardı hepsi çözüldü 2tane yerleştircez kalanı dondurcaz dediler ve transferden Bi gün sonra aradılar tekrar dondurma ücreti istiyoruz diye şok olduk ve hazırlıklı olmadığımız için iptal edildi okadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam,baştan beş yıllık alıp tekrar ücret istemekte ne,ve araştırdım biçok hastane eğer taze transfere uygun değilse hasta 1,2aylık dondurmaya para bile almıyomuş,boşuna ödedik yani,eşim olmazsa sıfırdan başka hastanede deneriz dedi yaptıkları hoş değil odemicem bu parayı onlara uzulme dedi,şimdi dua ediyorum bebeklerim tutunsun diye
Ağrılar ve akıntı artışı normal tatlım. Ben de bazen ağrıyla uyanıyorum. Edişe etme bebişin seninledir. Yine de içini rahatlatmak istiyorsan ara doktorunu.Kızlar Günaydın
Kaliteli yumuşların olsun canımmmmmmGünaydın kızlar. Çok özledim sizleri, ya kaç gündür giremedim foruma. Hamile arkadaş lar olmuş canı gönülden kutluyorum sizleriNegatif alan canlarım Allah en kisa zamandayüzünüzü güldürsün inşallah
Ben de dün opumu oldum.7 yumosum var, haber bekliyorum kaynaştilar mı diye
S Sky_sun listeye ekle canım
Tatlım normaldir. Bugünlerde bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz. Fikrimizde de zikrimizde de hep bebek var. Böyle şeyler yaşaman çok normal. Ama biraz kafanı dağıtacak şeyler bul bence, puzzle yap, kitap oku, arkadaş ziyaretleri yap mesela..Arkadaşlar günaydın. Dün gece kötü bir rüya gördüm. Çok kalabalık bir ortamdaydım, herkesin elinde bebeği, çocuğu vardı. Ben de o bebeklerle oynuyordum. Sonra bi anda herkes odadan çıkmaya başladı ve ben yalnız başıma kaldım, elimde bebekte yoktu. Çok kötü oldum, ağladım. Gece de sayıklamışım eşim söyledi, baya konuşmuşum, ellerimi oynatarak. Hiç yapmadığım şeyler bunlar. Allahım düşünürken akıl sağlığımı kaybedeceğim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?