Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar Günaydın
Ben geceyi biraz kötü gecirdim
öyle bir agri ile uyandım ki 10 dk kivrandim yatakta birşeyler geldiğini hissettim dedim kesin düşüyor kanamam geldi..baktım akintiymis..sonra geçti ama çok canım skldi..bugün Regl günüm normalde..dün de bu kadar değil ama yine şiddetli 4 kere agri girmişti. .Normal mi sizce..doktoru da boşuna aramak istemiyorum..

Gunaydin arkadaslar benim adetim hala gelmedi ne zamsn olurum bilginiz varmi enson 30 ocakta olmistum subat ayinda olmadim ilaclardan ama biliyosunuz sonuc Negatif ama hala gelen bise yok ne Zaman gelir

Gunaydin arkadaslar benim adetim hala gelmedi ne zamsn olurum bilginiz varmi enson 30 ocakta olmistum subat ayinda olmadim ilaclardan ama biliyosunuz sonuc Negatif ama hala gelen bise yok ne Zaman gelir
günaydın canım bu tedaviden sonra gecikme normal diyor doktor ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra gelebiliyor..

Kuzum bende de agri oluyor. Sag kasigimda surekli agri var mesela. Sol kasigimda da ara ara agri var. Ama siddetliyse dr una mutlaka sor. Ne demek bosuna aramayim mutlaka ara sor ogren. Ne kadar erken ogreniraek bazi seyleri okadar iyi.

Günaydın kızlar. Çok özledim sizleri, ya kaç gündür giremedim foruma. Hamile arkadaş lar olmuş canı gönülden kutluyorum sizleri Negatif alan canlarım Allah en kisa zamandayüzünüzü güldürsün inşallah

Ben de dün opumu oldum.7 yumosum var, haber bekliyorum kaynaştilar mı diye
S Sky_sun listeye ekle canım

Arkadaşlar günaydın. Dün gece kötü bir rüya gördüm. Çok kalabalık bir ortamdaydım, herkesin elinde bebeği, çocuğu vardı. Ben de o bebeklerle oynuyordum. Sonra bi anda herkes odadan çıkmaya başladı ve ben yalnız başıma kaldım, elimde bebekte yoktu. Çok kötü oldum, ağladım. Gece de sayıklamışım eşim söyledi, baya konuşmuşum, ellerimi oynatarak. Hiç yapmadığım şeyler bunlar. Allahım düşünürken akıl sağlığımı kaybedeceğim herhalde

Hoşgeldin tatlım geçmiş olsun. insallh hepsi birinci kalite embiryo olur tatlım

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

admad : 7 yumurta toplandı, tranfer için bekliyor

Allahım hayırlara çıkarsın canım :)

Canim Benim hafif kanamam regl günümde olmustu.vucüt kendini alistiriyo belkide.bence agrin siddetliyse ara belki Vitamin fln verir

merkezimiz ayni bende acibademde tedavi goruyorum ama atakentte fiyatlrimiz ayni hemen hmen
Atakent acıbademe yakın mı oturuyosun canım ben çok yakınım oraya,bende maslakta yaptırdım beklemedeyim şimdi,fiyat konusunda acıbadem çok insafsız ama benim taze transferim olmadı baştan donduruldu yumurtalar 5yıllık ücret bu dediler bide transfer zamanı çozdyrme ödeyeceksiniz okadar dendi tamam dedik,benim 4embşriyom vardı hepsi çözüldü 2tane yerleştircez kalanı dondurcaz dediler ve transferden Bi gün sonra aradılar tekrar dondurma ücreti istiyoruz diye şok olduk ve hazırlıklı olmadığımız için iptal edildi okadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam,baştan beş yıllık alıp tekrar ücret istemekte ne,ve araştırdım biçok hastane eğer taze transfere uygun değilse hasta 1,2aylık dondurmaya para bile almıyomuş,boşuna ödedik yani,eşim olmazsa sıfırdan başka hastanede deneriz dedi yaptıkları hoş değil odemicem bu parayı onlara uzulme dedi,şimdi dua ediyorum bebeklerim tutunsun diye

Evet cok yakinim cnm hastane cok pahali haklisin acibadem sigortam olmasina ragmen hic islemiyo resmen soyuyorlr insani insanlarda mecburen baska careleri olmadigi gbi katlaniyorlar rbbm hayrlisyla evlat nasib etsin bizede sonucuna katlancaz

Ağrılar ve akıntı artışı normal tatlım. Ben de bazen ağrıyla uyanıyorum. Edişe etme bebişin seninledir. Yine de içini rahatlatmak istiyorsan ara doktorunu.

Kaliteli yumuşların olsun canımmmmmm

Tatlım normaldir. Bugünlerde bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz. Fikrimizde de zikrimizde de hep bebek var. Böyle şeyler yaşaman çok normal. Ama biraz kafanı dağıtacak şeyler bul bence, puzzle yap, kitap oku, arkadaş ziyaretleri yap mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…