Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet cok yakinim cnm hastane cok pahali haklisin acibadem sigortam olmasina ragmen hic islemiyo resmen soyuyorlr insani insanlarda mecburen baska careleri olmadigi gbi katlaniyorlar rbbm hayrlisyla evlat nasib etsin bizede sonucuna katlancaz
amin canım benim mecbur katlancaz evet rabbim güç verdiği surece ama işte böyle baştan belli olamayıp sonradan ödeme çıkarmaları saçma olan,benimde eşimin özel sigortası Bi kısmını karşıladığı için acbademi seçtik ve güvenerek başladık ama hiç kurumsal davranmadılar bu konuda Bi daha tercih etmem kesinlikle,inşallah güzel sonuçlar alırız da gerek kalmaz hiçbirimiz için yeni tedavilere

Biz maslakta basliycktik tedaviye ama uzak gelince vazgectik atakentin tup bebek bolumu yeni acildi e butur durumlarda mesafe yol cok onemli ykin oldgu icin orda tedavmze baslmdan buraya gectik ama ben memnunum doktorumdan gerekenleri konustuk en basindan ne odenip odenmeycegine artik kismet nasib insallh rbbm nasib eder bize evladumizi kucagmza almayi

hayırlı olsun canım sen memnunsan zaten problem yok,Atakentte yoktu ben başladığımda umarım sana hayırlı gelir:)maslak çok kalabalık zaten iyi olmuş buda başlaman,ama işlerini iyi yaptıklarına eminim orda şüphem yok tek sorun böyle son anda ekstra şeyler çıkarmaları oldu,artık nasibimiz neyse onu yaşayacağız,Allah hepimizin yardımcısı olsun

Insallh en kisa zamnda sende tedavinin sonucunu alirsin hayirlisiyla senin transfer oldumu

Her serde bi hayir vardir derler tatlim. Ben ilk tedavimi baska bir yerde basladim.havuz yontemi ile basladim. Yani o ay olusan1-2 yumurtayi aliyor dolluyor donduruyor boyle boyle 3-4 ay eembriyo biriktiriyorlar. Tabi tecrubesi z oldugum icin en dogrusu bu saniyordum sonra dollenme asamasina bile gelemedi . Sonra buradan bir okudum bizi batirirmis o yontem. Nasil aglamistim o zaman simdi hamdediyorum. O nedenle insallah tutunur bebislerinde sen de hayrini gorurusun :)

Himm bence senin bebegin okadar usluydu ki uyurken kiyamadin evde biraktin o nedenle senin bebegin kucaginda degildi. Endiselenmenin nedeni de herkea gidince gec oldugunu farkettin uyandi mi acaba diye endiselendin. Bence gayet guzel ruya

dondurulmuş embriyo transfer edecm başarı şansım nasıldır
Canim yanlis hatirlamiyorsam biryerde okumustum dondurulmuslar da daha yuksek sans varmis. Daha oncede okadar hormonu almadigin icin vucud temizlenmis oluyormus. Rabbime emanet hersey. Sen tum inancinla yap gerisini ona birak hayirla olur insallah.

inşallah canım tek duam hayırla tutunması:) kesinlikle her şerde vardır Bi hayr diyorum bende başta üzüldüm ama sonra nasip dedim,transfer olanlar bana evlat olurda inşallah niye dondurulmuşum kalmadı diye uzulmem:):)zor süreçler rabbim hepimize güç versin maddi manevi,kimse anlamaz halimizden hastanelerde parasına bakıyo maalesef her şeyin hayırlısı diye çıktık yola rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi

Kızlar Merhaba ben subat değil nisan tüp bebek yaptiracaklardanim ama size birsey danışmak istiyorum . Benim 5 mm bir polipim var alınmasına gerek yok dedi dr um. Aranızda bu şekilde olup tüp bebek yapan var mı? Olumsuz etkiler mi diye korkuyorum. Hepinize bol sans

canım doktoruna sor istersen bende olmuyo böyle bişey,ben de estroferm,coraspin ,folikasit,jel,hibor diye Bi iğne ce uç güne bir puruloton iğne kullanıyorum

aminn canım hepimiz,salı günü oldu transfer bugün 4.gun bekliyorum bakalım rabbim ne gostercek:):)senin oldu mu canım sen ne aşamadasın
BEnim ilk denemem di negatifle sonuclandi dondurulms embriyom var su an dr bizden gen tedavisi istedi sonuclarima bakilck sonrasi dondrlmslari transfer edecek inslh

Amin canim Aminnn iyiki sizler varsiniz salya sumuk hem okuyup hem yazmaya calisiyorum hepinize tsk edrmmm
Biz attan düsmüs kader ortaklariyiz agla canim benim atma icine bazen gözyaslarimiz icimizin acisini söndûrür ama hayallerinden vazgecme insallah hepimiz kardes olduk valla tanimasakta birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…