hayırla son tedavin olsun sağlıkla al kucağına bebeğini canım:)BEnim ilk denemem di negatifle sonuclandi dondurulms embriyom var su an dr bizden gen tedavisi istedi sonuclarima bakilck sonrasi dondrlmslari transfer edecek inslh
canım bende duymuştum farklılık olabileceğini tabi az Bi farktırKizlar farkli merkezlerde bhcg olcumleri farkli degerler verebilir mi?
yazık yaaa gercektenHer serde bi hayir vardir derler tatlim. Ben ilk tedavimi baska bir yerde basladim.havuz yontemi ile basladim. Yani o ay olusan1-2 yumurtayi aliyor dolluyor donduruyor boyle boyle 3-4 ay eembriyo biriktiriyorlar. Tabi tecrubesi z oldugum icin en dogrusu bu saniyordum sonra dollenme asamasina bile gelemedi . Sonra buradan bir okudum bizi batirirmis o yontem. Nasil aglamistim o zaman simdi hamdediyorum. O nedenle insallah tutunur bebislerinde sen de hayrini gorurusun :)
amin inşalllaahhhhyazık yaaa gercektenbu yontemı ılk kez duydum sonucu kotu olmus ama suankı durumun muhım olan gecmısı unut hepımızn hayatınfa var boyle talıhsızlıkr ıns kucagına almak nasıp olut saglıcakla tabıı
inşallah hayırlı güzel sonuçların olur arkadaşımCanlar herkese huzurlu güzel hafta sonlari dilerim test sirasi bende yarin sabah insallah dok. Verdigi gebel. Testimi yapcam pazartesi kan verecem herseyin hayirlisi olsun insallah
Canim aciyo arkadasim icimin yangini sonmuyo uyuyamiyorum Allahim diyorum bu bi kabusmu sakami yapiyosun ne olur uyandir beni ama ama ama baska bise yokkkkkk offf Allahimmmmm offffff sabir verBiz attan düsmüs kader ortaklariyiz agla canim benim atma icine bazen gözyaslarimiz icimizin acisini söndûrür ama hayallerinden vazgecme insallah hepimiz kardes olduk valla tanimasakta birbirimizi
şu acını nasıl yürekten hissediyorum bilemezsin. hepimiz benzer şeyleri üç aşağı beş yukarı yaşadık. acımızla dua ettik. yine edicez acımızı avuçlarımızın arasına alıp Rabbimize yalvarıcaz. En kısa zamanda yangınların sönsün arkadaşım dilerim....Canim aciyo arkadasim icimin yangini sonmuyo uyuyamiyorum Allahim diyorum bu bi kabusmu sakami yapiyosun ne olur uyandir beni ama ama ama baska bise yokkkkkk offf Allahimmmmm offffff sabir ver
Ne güzel yorumlamışsın canım ağzına sağlık. Allah hayra çıkarsın artık. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Himm bence senin bebegin okadar usluydu ki uyurken kiyamadin evde biraktin o nedenle senin bebegin kucaginda degildi. Endiselenmenin nedeni de herkea gidince gec oldugunu farkettin uyandi mi acaba diye endiselendin. Bence gayet guzel ruya
İnşallah yarın güzel haberler verirsin canım, çok ihtiyacımız var pozitif haberlere, dualarımız seninle.Canlar herkese huzurlu güzel hafta sonlari dilerim test sirasi bende yarin sabah insallah dok. Verdigi gebel. Testimi yapcam pazartesi kan verecem herseyin hayirlisi olsun insallah
Cnm bnde oyle oldum kanamm hic olmadi dr sordum bu tur duumlarin olabilcgini soyledi ama inslh gebe ocikarsin alh buyuk umut kesilmezKızlar
Geçen Cuma transferin 11.günü kanda olumsuz sonucu almıştım. 4-5 gün sonra Salı günü adet oldum ama tam 2 gün sürdü. Sanki hiç adet olmamışım gibi göğüslerimin şişliği inmedi. Çok yüksek dozda ilaçlar kullanmıştım. Acaba hala onların etkisi mi devam ediyordur? Daha önceki denemelerinden böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ahhh arkadaşım keşke... Ama 2 gün bol miktarda geldi, söylemesi ayıp parlak kırmızıCnm bnde oyle oldum kanamm hic olmadi dr sordum bu tur duumlarin olabilcgini soyledi ama inslh gebe ocikarsin alh buyuk umut kesilmez
Saol canım. ben zaten çok yoğun çalışıyorum, çok stresli bir işim var. Hem iş, hem de ev işi aslında düşünecek çok şeyim var, kendime bile zor vakit ayırıyorum ama yine de bu bebek özlemi bastırmaya çalışsam da içimi yakıp kavuruyor. Allah yardım etsin bize, tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Tatlım normaldir. Bugünlerde bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz. Fikrimizde de zikrimizde de hep bebek var. Böyle şeyler yaşaman çok normal. Ama biraz kafanı dağıtacak şeyler bul bence, puzzle yap, kitap oku, arkadaş ziyaretleri yap mesela..
amin inşallahCanim yanlis hatirlamiyorsam biryerde okumustum dondurulmuslar da daha yuksek sans varmis. Daha oncede okadar hormonu almadigin icin vucud temizlenmis oluyormus. Rabbime emanet hersey. Sen tum inancinla yap gerisini ona birak hayirla olur insallah.
Canım ben de dondurulmuş tedavisi görüyorum. Doktorum opudan sonra 2 adet dönemi geçirdikten sonra gel dedi. Aslında bir sorun yoktu ama vücut dinlensin, ilaçlardan arınsın dedi. Bakalım adetimle birlikte gidicem doktora, bugün aslında adet günüm ama bekliyoruz sabırla.amin inşallah
ben ilk düşük yaptım 5 haftalıktı kurtaj oldum temmuzda bende dondurulmuşlara devam edecem ama kafam çok karışık kalıtelerınde sorun olurmu çözüldükten sonra.bnm 6 tane embrıyom warCanım ben de dondurulmuş tedavisi görüyorum. Doktorum opudan sonra 2 adet dönemi geçirdikten sonra gel dedi. Aslında bir sorun yoktu ama vücut dinlensin, ilaçlardan arınsın dedi. Bakalım adetimle birlikte gidicem doktora, bugün aslında adet günüm ama bekliyoruz sabırla.
Aynen canom cok haklisinn herseyi dert ilkinde cok sakindim emindim sanki bunda emin degilim ve elim ayagim titrio resmen saatler yaklastikca evet sira sende bekleyenlerimiz icinde bizim icinde herseyin hayirlisi olsun arkadasim
Aminn canim beniminşallah hayırlı güzel sonuçların olur arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?