Canim cokii anliorum seni 3 aylik hamileydim ve bigûn kan geldi eski kan cok korktum acile kostuk esimle ve 4 saat bekledim kapinin önünde hamileydim ve kan geldigi halde beklettiler iceri girdim genc bi bayan cok üzgün oldugunu bebegimin kalp atislarinin yavasladigini söyledi cok kizmistim ona icimden sabaha kadar agladim kendi dok sabah cagirmisti ümitle gittim ve bebegimin öldûgûnü söyledi o an dünya durdu sanki ne gariptir gülme aldi beni o an ama eve gelince yikildim halen ultrasyon kagidina bakar ic cekerim ama gecio arkadasim gececek en güzel günlerin gelecek her sayfayi yazip atladiginda diger sayfalar umut olacak diyememki üzülme aglama agla arkadasim isyan etmeden neden demeden sükürle aglaki birgün bu gözyaslarin sevinc gözyaslari olsun tek kalma sorana anlatma icinede atma cik disari gez hava al ve görceksin ii gelcekCanim aciyo arkadasim icimin yangini sonmuyo uyuyamiyorum Allahim diyorum bu bi kabusmu sakami yapiyosun ne olur uyandir beni ama ama ama baska bise yokkkkkk offf Allahimmmmm offffff sabir ver
sen yumurta toplama ışlemınden sonra hemen transfer olmadın mıben ilk düşük yaptım 5 haftalıktı kurtaj oldum temmuzda bende dondurulmuşlara devam edecem ama kafam çok karışık kalıtelerınde sorun olurmu çözüldükten sonra.bnm 6 tane embrıyom war
Aminn canim insallah pozitifle bitmioki benim ilk denememde pozitif gördüm hadi iki hafta sonra kese bir hafta sonra bebek derken bebek yoktu tam 7 hafta oldu yoktu bostu pozitif olsada korkularim gitmez ki ama herseyin hayirlisi olsun arkadasim insallahİnşallah yarın güzel haberler verirsin canım, çok ihtiyacımız var pozitif haberlere, dualarımız seninle.
Canım benim gecen denemede ilk ay çok kısa surdu ayni dediğin gibiydi 2.ay 8 gün gecikti çok umutlandirdi hatta ve 3. Ay hayatımda ilk defa adetin çok yoğun 9 gün surdu ama hepsi olabiliyormusKızlar
Geçen Cuma transferin 11.günü kanda olumsuz sonucu almıştım. 4-5 gün sonra Salı günü adet oldum ama tam 2 gün sürdü. Sanki hiç adet olmamışım gibi göğüslerimin şişliği inmedi. Çok yüksek dozda ilaçlar kullanmıştım. Acaba hala onların etkisi mi
devam ediyordur? Daha önceki
denemelerinden böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ahhh arkadaşım keşke... Ama 2 gün bol miktarda geldi, söylemesi ayıp parlak kırmızıinşallah ilaçların etkisi devam ediyordur ve bu ay kaliteli bir yumiurtam olur [/QUOilaclarin etkisi devam ediyodur bence cunku benim dokturm bna adet sonrasi yumurtlama gunlerini hesaplamami ve gun asiri iliski onerdi
Him anladim cnm ama ilaclarn etksi vucutta kalablymus ilk ay doktrum bana bi hastasini anlatti tup bebk yptrip negatif almis ve o ay ilaclrn etkisiylr yumurtlr olusmus ve hamile kalms mucize bna onermsti dktrum yumurtlma gununu hesapla ve gun asiri birliktelik onermsti hakkmzda hyrlsi arkdsmAhhh arkadaşım keşke... Ama 2 gün bol miktarda geldi, söylemesi ayıp parlak kırmızıinşallah ilaçların etkisi devam ediyordur ve bu ay kaliteli bir yumurtam olur
Aminn canim insallah Allah razi olsunKizlar Yasin ve meryem suresi okudum hepinize takma isimlerinizle andim.rabbim insallah kabul eyler katinda hrpimizin dualarini
Amin. Olumsuz sonucun depresyonunu attım üstümden, güzel günler göreceğiz inşallah. Benim hala umudum var gelecekten:) Allah hayırlısını ihsan eder inşallahHim anladim cnm ama ilaclarn etksi vucutta kalablymus ilk ay doktrum bana bi hastasini anlatti tup bebk yptrip negatif almis ve o ay ilaclrn etkisiylr yumurtlr olusmus ve hamile kalms mucize bna onermsti dktrum yumurtlma gununu hesapla ve gun asiri birliktelik onermsti hakkmzda hyrlsi arkdsm
Hayrli haberlerle gelin bize de umut olun insCanlar herkese huzurlu güzel hafta sonlari dilerim test sirasi bende yarin sabah insallah dok. Verdigi gebel. Testimi yapcam pazartesi kan verecem herseyin hayirlisi olsun insallah
allah razi olsun arkadasim :)Kizlar Yasin ve meryem suresi okudum hepinize takma isimlerinizle andim.rabbim insallah kabul eyler katinda hrpimizin dualarini
Rabbim sevincini arttirsin b3begine kavusmayi nasip etsin insSelam kızlar bugün iğneleri kullanmaya başlayalı 4. Günüm dü şimdi dr dan geliyorum 10 tane 9 - 9,5 ve 10 mm'lik yumoş saydık ve bi okadar da hemen peşine yumoş yetisiyomus Dr bile maşallah dedi ve pazartesi tekrar çağardı ben ki 4 yıldır maksimum 2 tane yumoş görmüş insanım o da bi ay sağda bi ay solda olur aynı ay her iki tarafı daha görmemişim valla buna bile bukadar sevindiysem artık bebeği düşünemiyorum ne olur dua edin şimdi sıra kalitelerde teyzeleri
Maşallah canım insallh kaliteli yumoşlar sonra kaliteli embiryoların olur canımSelam kızlar bugün iğneleri kullanmaya başlayalı 4. Günüm dü şimdi dr dan geliyorum 10 tane 9 - 9,5 ve 10 mm'lik yumoş saydık ve bi okadar da hemen peşine yumoş yetisiyomus Dr bile maşallah dedi ve pazartesi tekrar çağardı ben ki 4 yıldır maksimum 2 tane yumoş görmüş insanım o da bi ay sağda bi ay solda olur aynı ay her iki tarafı daha görmemişim valla buna bile bukadar sevindiysem artık bebeği düşünemiyorum ne olur dua edin şimdi sıra kalitelerde teyzeleri
Ayni bende oyleyim canım yaaaKizlar slm...
ya bisi dicem. Sizin de gaz sorununuz varmi canlar? Ay ben gazman gibi geziyorum. Afedersiniz devamli gaz cikartiyorun
Canim Benim hafif kanamam regl günümde olmustu.vucüt kendini alistiriyo belkide.bence agrin siddetliyse ara belki Vitamin fln verir
Ağrılar ve akıntı artışı normal tatlım. Ben de bazen ağrıyla uyanıyorum. Edişe etme bebişin seninledir. Yine de içini rahatlatmak istiyorsan ara doktorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?