Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim aciyo arkadasim icimin yangini sonmuyo uyuyamiyorum Allahim diyorum bu bi kabusmu sakami yapiyosun ne olur uyandir beni ama ama ama baska bise yokkkkkk offf Allahimmmmm offffff sabir ver
Canim cokii anliorum seni 3 aylik hamileydim ve bigûn kan geldi eski kan cok korktum acile kostuk esimle ve 4 saat bekledim kapinin önünde hamileydim ve kan geldigi halde beklettiler iceri girdim genc bi bayan cok üzgün oldugunu bebegimin kalp atislarinin yavasladigini söyledi cok kizmistim ona icimden sabaha kadar agladim kendi dok sabah cagirmisti ümitle gittim ve bebegimin öldûgûnü söyledi o an dünya durdu sanki ne gariptir gülme aldi beni o an ama eve gelince yikildim halen ultrasyon kagidina bakar ic cekerim ama gecio arkadasim gececek en güzel günlerin gelecek her sayfayi yazip atladiginda diger sayfalar umut olacak diyememki üzülme aglama agla arkadasim isyan etmeden neden demeden sükürle aglaki birgün bu gözyaslarin sevinc gözyaslari olsun tek kalma sorana anlatma icinede atma cik disari gez hava al ve görceksin ii gelcek

ben ilk düşük yaptım 5 haftalıktı kurtaj oldum temmuzda bende dondurulmuşlara devam edecem ama kafam çok karışık kalıtelerınde sorun olurmu çözüldükten sonra.bnm 6 tane embrıyom war
sen yumurta toplama ışlemınden sonra hemen transfer olmadın mı

İnşallah yarın güzel haberler verirsin canım, çok ihtiyacımız var pozitif haberlere, dualarımız seninle.
Aminn canim insallah pozitifle bitmioki benim ilk denememde pozitif gördüm hadi iki hafta sonra kese bir hafta sonra bebek derken bebek yoktu tam 7 hafta oldu yoktu bostu pozitif olsada korkularim gitmez ki ama herseyin hayirlisi olsun arkadasim insallah

Canım benim gecen denemede ilk ay çok kısa surdu ayni dediğin gibiydi 2.ay 8 gün gecikti çok umutlandirdi hatta ve 3. Ay hayatımda ilk defa adetin çok yoğun 9 gün surdu ama hepsi olabiliyormus

Ahhh arkadaşım keşke... Ama 2 gün bol miktarda geldi, söylemesi ayıp parlak kırmızı inşallah ilaçların etkisi devam ediyordur ve bu ay kaliteli bir yumurtam olur
Him anladim cnm ama ilaclarn etksi vucutta kalablymus ilk ay doktrum bana bi hastasini anlatti tup bebk yptrip negatif almis ve o ay ilaclrn etkisiylr yumurtlr olusmus ve hamile kalms mucize bna onermsti dktrum yumurtlma gununu hesapla ve gun asiri birliktelik onermsti hakkmzda hyrlsi arkdsm

Amin. Olumsuz sonucun depresyonunu attım üstümden, güzel günler göreceğiz inşallah. Benim hala umudum var gelecekten:) Allah hayırlısını ihsan eder inşallah

"jonguil, post: 39813948, member: 343409"]ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

demit : tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

T tugba88guler : 28 yumurta toplandı, 16 tane döllendi. Transfer için bekliyor

admad : 7 yumurta toplandı, tranfer için bekliyor[/QUOTE]
Tugba88 5.gun embriyosu tek transfer 19 mart test gununu bekliyor

Selam kızlar bugün iğneleri kullanmaya başlayalı 4. Günüm dü şimdi dr dan geliyorum 10 tane 9 - 9,5 ve 10 mm'lik yumoş saydık ve bi okadar da hemen peşine yumoş yetisiyomus Dr bile maşallah dedi ve pazartesi tekrar çağardı ben ki 4 yıldır maksimum 2 tane yumoş görmüş insanım o da bi ay sağda bi ay solda olur aynı ay her iki tarafı daha görmemişim valla buna bile bukadar sevindiysem artık bebeği düşünemiyorum ne olur dua edin şimdi sıra kalitelerde teyzeleri

Rabbim sevincini arttirsin b3begine kavusmayi nasip etsin ins

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

demit : tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

admad : 7 yumurta toplandı, tranfer için bekliyor

Maşallah canım insallh kaliteli yumoşlar sonra kaliteli embiryoların olur canım

Canim Benim hafif kanamam regl günümde olmustu.vucüt kendini alistiriyo belkide.bence agrin siddetliyse ara belki Vitamin fln verir

Ağrılar ve akıntı artışı normal tatlım. Ben de bazen ağrıyla uyanıyorum. Edişe etme bebişin seninledir. Yine de içini rahatlatmak istiyorsan ara doktorunu.

Sagolun kızlar sanırım normal birkaç yerde daha okudum..aramadim doktoru..bugün de dışarda biraz fazla zaman geçirdim ona rağmen 2-3 defa oldu..şimdi uzaniyorum bakalım. .Teyzem ler yemeğe geldi az sonra bir pasta esliginde bebisi soylicez annemle..onlar gelince moralim de düzeldi :)

iyi aksamlar kizlar hamilelere hayirli olsun insallah darisi bizlerin basina bir sorum kizlar transferden sonra kac gun yatilmasi gerekiyor ne yapilmasi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…