Verebilir ama fark o kadar da çok olmaz. Bazı biyokimya cihazları daha hassas ölçüm yaptığından daha yakın değer verir.Kizlar farkli merkezlerde bhcg olcumleri farkli degerler verebilir mi?
Ben hastanede transfer sonrası yarım saat yattım sonra trenle evime döndüm. Doktorm normal hayatına devam et,yatmana falan gere yok dedi. Ben yine de 10 gün rapor almıştım. Hiçbir iş yapmadım. Sürekli de yatmadım. Sadece yavaş hareket ettim. Sürekli yatmak dolaşım sıkıntısı yaşatacağından doktorlar önermiyor.iyi aksamlar kizlar hamilelere hayirli olsun insallah darisi bizlerin basina bir sorum kizlar transferden sonra kac gun yatilmasi gerekiyor ne yapilmasi gerekiyor
İnşallah hepsi kalitelidir canım :)Selam kızlar bugün iğneleri kullanmaya başlayalı 4. Günüm dü şimdi dr dan geliyorum 10 tane 9 - 9,5 ve 10 mm'lik yumoş saydık ve bi okadar da hemen peşine yumoş yetisiyomus Dr bile maşallah dedi ve pazartesi tekrar çağardı ben ki 4 yıldır maksimum 2 tane yumoş görmüş insanım o da bi ay sağda bi ay solda olur aynı ay her iki tarafı daha görmemişim valla buna bile bukadar sevindiysem artık bebeği düşünemiyorum ne olur dua edin şimdi sıra kalitelerde teyzeleri
Gözün aydın tatlımYeni havadiss! :)
7 yumurtam toplanmisti 6 si kaliteliymis şimdilik 1 tanesi döllenmiş diğerlerine bakıyorlar .
Kizlar sizce dollenme ihtimalleri nasil ?
Allahım sen kimsenin emeklerini boşa çıkarma Ya Rabbim amiiinnn
Tsk ederim canim ya bizimkiler transfer oldukdan sonra hic kalkma yat diyorlarda bende sizlerden ogreneyim dedimBen hastanede transfer sonrası yarım saat yattım sonra trenle evime döndüm. Doktorm normal hayatına devam et,yatmana falan gere yok dedi. Ben yine de 10 gün rapor almıştım. Hiçbir iş yapmadım. Sürekli de yatmadım. Sadece yavaş hareket ettim. Sürekli yatmak dolaşım sıkıntısı yaşatacağından doktorlar önermiyor.
Dün14.30 da oldu canım. Çok merak ediyorumGözün aydın tatlımopun ne zaman saat kaçta oldu canım? döllenme saatleri var
Allah razi olsun canimmmmmm tanimadan sevdigim dostlarim benimmmmşu acını nasıl yürekten hissediyorum bilemezsin. hepimiz benzer şeyleri üç aşağı beş yukarı yaşadık. acımızla dua ettik. yine edicez acımızı avuçlarımızın arasına alıp Rabbimize yalvarıcaz. En kısa zamanda yangınların sönsün arkadaşım dilerim....
canimmm Tsk ederimmmm bana gercekten coook teselli oluyonuz Allahim sanada sabir versinnn bilmiyorum begin varmi ama varsa uzun saglikli omur yoksa tez zamanda hep birlikte yavrularimizi simsiki kucagiza aliriz insallahhhhhCanim cokii anliorum seni 3 aylik hamileydim ve bigûn kan geldi eski kan cok korktum acile kostuk esimle ve 4 saat bekledim kapinin önünde hamileydim ve kan geldigi halde beklettiler iceri girdim genc bi bayan cok üzgün oldugunu bebegimin kalp atislarinin yavasladigini söyledi cok kizmistim ona icimden sabaha kadar agladim kendi dok sabah cagirmisti ümitle gittim ve bebegimin öldûgûnü söyledi o an dünya durdu sanki ne gariptir gülme aldi beni o an ama eve gelince yikildim halen ultrasyon kagidina bakar ic cekerim ama gecio arkadasim gececek en güzel günlerin gelecek her sayfayi yazip atladiginda diger sayfalar umut olacak diyememki üzülme aglama agla arkadasim isyan etmeden neden demeden sükürle aglaki birgün bu gözyaslarin sevinc gözyaslari olsun tek kalma sorana anlatma icinede atma cik disari gez hava al ve görceksin ii gelcek
Canım opu dan hemen sonra mikro enjeksiyon yapıyorlar opu nun üstünden 24 saat geçince ilk gün döllenme olup olmadığına bakıyorlar ertesi gün 44 saat sonra kaça bölündügune bakıyorlar eğer bölünme hızına göre yani 2 4 6 8 şeklinde bölünüyorsa embiryo birinci kalite şeklinde ilerliyor demek oluyor. Senin opu nun üstünden baya geçmiş canım bir tanesi demek saatinde bölündü insallh geriden diğerleri de bölünür sen bunları düşünme sakın bir tane olsun birinci kAlite olsun yeter. BENDEN 14 YUMURTA topladilar 11 tanesi DÖLLENDİ Fakat 3. Güne gelince hepsi ikinci kalite oldu iyi gideeken birden kötü oldu tam tersi kötü giderken birden iyi gelişim de gösterebilir düşünme bunları insallh herşey Güzel olacak canımDün14.30 da oldu canım. Çok merak ediyorum
Maşallah canım insallh kaliteli yumoşlar sonra kaliteli embiryoların olur canım
benide listeye ekler misin kimyasal gebelik olustu negatifŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@miniss: HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@karsipenceredekikarga : HAMILE3. Gün embiryosu transfer edildi
@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@ilk_snf: HAMILE
@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@duyibo: tedavi aşamasında
@astaravistama: Tedavi aşamasında
@tugba88guler : 19 mart test tarihi
dilaylay : 17 mart test tarihi
@AsoKa : 17 mart test tarihi
@timse: 14 mart test tarihi
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
@Tgb123: 12 Mart test tarihi
@Doga14 : 10 mart test tarihi
R ravza54 : 9 mart test tarihi
aysesahra : Negatif
@dnzderya: Negatif
miranaz05 : Negatif
@hln21 : negatif
@topik26: Negatif
@EgecanYagmur: Negatif
@sevil35 : Negatif
@muallime54 : Negatif
@321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
@Enigma79: Negatif
@nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor
@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
admad : 7 yumurta toplandı, tranfer için bekliyor
Aminn canimmm bebegim yok ama insallah hayirlisiyla Allah hepimize nasib etsin burasi dert ortagimiz ben olsam sizde benimle olursunuz biz bunun özlem acisini maddi manevi yasamis insanlarizz insallah arkadasim insallahcanimmm Tsk ederimmmm bana gercekten coook teselli oluyonuz Allahim sanada sabir versinnn bilmiyorum begin varmi ama varsa uzun saglikli omur yoksa tez zamanda hep birlikte yavrularimizi simsiki kucagiza aliriz insallahhhhh
Canim Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda hiyirlisiyla tekrar baslayip alirsin minigini kucagina insallahbenide listeye ekler misin kimyasal gebelik olustu negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?