Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

iyi aksamlar kizlar hamilelere hayirli olsun insallah darisi bizlerin basina bir sorum kizlar transferden sonra kac gun yatilmasi gerekiyor ne yapilmasi gerekiyor
Ben hastanede transfer sonrası yarım saat yattım sonra trenle evime döndüm. Doktorm normal hayatına devam et,yatmana falan gere yok dedi. Ben yine de 10 gün rapor almıştım. Hiçbir iş yapmadım. Sürekli de yatmadım. Sadece yavaş hareket ettim. Sürekli yatmak dolaşım sıkıntısı yaşatacağından doktorlar önermiyor.

In
İnşallah hepsi kalitelidir canım :)

Hamile arkadaşlar tedavinizde gonal f kaç doz kullandınız bana 325 ile tedavi yapmıştı

Yeni havadiss! :)
7 yumurtam toplanmisti 6 si kaliteliymis şimdilik 1 tanesi döllenmiş diğerlerine bakıyorlar .
Kizlar sizce dollenme ihtimalleri nasil ?
Allahım sen kimsenin emeklerini boşa çıkarma Ya Rabbim amiiinnn
Gözün aydın tatlım opun ne zaman saat kaçta oldu canım? döllenme saatleri var

Tsk ederim canim ya bizimkiler transfer oldukdan sonra hic kalkma yat diyorlarda bende sizlerden ogreneyim dedim

Allah razi olsun canimmmmmm tanimadan sevdigim dostlarim benimmmm

canimmm Tsk ederimmmm bana gercekten coook teselli oluyonuz Allahim sanada sabir versinnn bilmiyorum begin varmi ama varsa uzun saglikli omur yoksa tez zamanda hep birlikte yavrularimizi simsiki kucagiza aliriz insallahhhhh

[wonguil, post: 39822787, member: 343409"]Gözün aydın tatlım opun ne zaman saat kaçta oldu canım? döllenme saatleri var[/QUOTE]
Dollenme saatleri ne demek canim

Dün14.30 da oldu canım. Çok merak ediyorum
Canım opu dan hemen sonra mikro enjeksiyon yapıyorlar opu nun üstünden 24 saat geçince ilk gün döllenme olup olmadığına bakıyorlar ertesi gün 44 saat sonra kaça bölündügune bakıyorlar eğer bölünme hızına göre yani 2 4 6 8 şeklinde bölünüyorsa embiryo birinci kalite şeklinde ilerliyor demek oluyor. Senin opu nun üstünden baya geçmiş canım bir tanesi demek saatinde bölündü insallh geriden diğerleri de bölünür sen bunları düşünme sakın bir tane olsun birinci kAlite olsun yeter. BENDEN 14 YUMURTA topladilar 11 tanesi DÖLLENDİ Fakat 3. Güne gelince hepsi ikinci kalite oldu iyi gideeken birden kötü oldu tam tersi kötü giderken birden iyi gelişim de gösterebilir düşünme bunları insallh herşey Güzel olacak canım

benide listeye ekler misin kimyasal gebelik olustu negatif

canimmm Tsk ederimmmm bana gercekten coook teselli oluyonuz Allahim sanada sabir versinnn bilmiyorum begin varmi ama varsa uzun saglikli omur yoksa tez zamanda hep birlikte yavrularimizi simsiki kucagiza aliriz insallahhhhh
Aminn canimmm bebegim yok ama insallah hayirlisiyla Allah hepimize nasib etsin burasi dert ortagimiz ben olsam sizde benimle olursunuz biz bunun özlem acisini maddi manevi yasamis insanlarizz insallah arkadasim insallah

Günaydinn canlar dok. Verdigi ham. Test. Yaptim hemsire ikinci cizgi cok cikmaz dedi ama varsa cikar dedi evet bkledim boraz ikinci cizgim cikti herseyin hayirlisi olsun ben bebegi görüp kalp atislarini duymadan demiyecem hamileyim die yarinda kan vercem bakalim nasibimiz varsa olur canlar Allah im hepimizi duysun ve güldürsün

Ben de geldim buraya..dün iki tupumun de kapalı olduğunu öğrendim. Eşimin de sperm hız ve yapısı sorunluydu. Hem kel hem fodul olduk ..hhiç uyuyamadim. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu regl döneminde. Ve onerilerinize ihtiyacım var.bvar.ben Şırnak ta yaşıyorum ancak diyarbakır a gidebildik tedavi için. Şartlar çetin .içim yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…