Allah yardimcin olsun arkadasim insallah bu zorlu yolda hayirlisiyla atlatirsin tek önerim nekadar yolun cetin olursa olsun nekadar icin yansada yolunda umutla yûrû Allah a tevekkül le yûrü olcak de öyle yürü sakin umutsuzlukla olmayacak hissiyle yürümeeBen de geldim buraya..dün iki tupumun de kapalı olduğunu öğrendim. Eşimin de sperm hız ve yapısı sorunluydu. Hem kel hem fodul olduk ..hhiç uyuyamadim. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu regl döneminde. Ve onerilerinize ihtiyacım var.bvar.ben Şırnak ta yaşıyorum ancak diyarbakır a gidebildik tedavi için. Şartlar çetin .içim yanıyor
Allah yardimciniz olsun cnm yaBen de geldim buraya..dün iki tupumun de kapalı olduğunu öğrendim. Eşimin de sperm hız ve yapısı sorunluydu. Hem kel hem fodul olduk ..hhiç uyuyamadim. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu regl döneminde. Ve onerilerinize ihtiyacım var.bvar.ben Şırnak ta yaşıyorum ancak diyarbakır a gidebildik tedavi için. Şartlar çetin .içim yanıyor
Merhaba cnm Allah hepimize maddi manevi guc versin,bnde Diyarbakır da tedavi oldum,bahcecide,sen kime gittin?Ben de geldim buraya..dün iki tupumun de kapalı olduğunu öğrendim. Eşimin de sperm hız ve yapısı sorunluydu. Hem kel hem fodul olduk ..hhiç uyuyamadim. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu regl döneminde. Ve onerilerinize ihtiyacım var.bvar.ben Şırnak ta yaşıyorum ancak diyarbakır a gidebildik tedavi için. Şartlar çetin .içim yanıyor
Maalesef negatif.Biz veni vidi de hakan coksüer e gittik. Pek bi bilgim yok sadece doktor bi arkadasin tavsiyesi ile gittik oraya.hastane boguk ama önemli olan doktor.ppeki senin sonuç nasıl
Yol cetin zorlu ama inanarak umutla yurumek gerekiyor. Burada ne hikayeler okuyacaksin ne mucizeler. Allahim hayirllisi ile hepimize evlat kokusunu tattirsin. Kadinlar gunumuzkutlu olsun :)Biz veni vidi de hakan coksüer e gittik. Pek bi bilgim yok sadece doktor bi arkadasin tavsiyesi ile gittik oraya.hastane boguk ama önemli olan doktor.ppeki senin sonuç nasıl
Ravza ayni durumdayiz tahlilide de gordum ama kalp atisini duymadan icim rahat etmeyeck. Insallah Allahim o kokuyu duymayi hepimize nasip eder. Yarin tahlilinden habetdar et bizleri benim de ilk cizgi cok siliktiAllah yardimcin olsicin m arkadasim insallah bu zorlu yolda hayirlisiyla atlatirsin tek önerim nekadar yolun cetin olursa olsun nekadar icin yansada yolunda umutla yûrû Allah a tevekkül le yûrü olcak de öyle yürü sakin umutsuzlukla olmayacak hissiyle yürümee
Canim nasil oldun?Merhaba cnm Allah hepimize maddi manevi guc versin,bnde Diyarbakır da tedavi oldum,bahcecide,sen kime gittin?
Valla cnm sebepsiz infertilite diyorlar,tatmin oldugum bi cvp degil ama var boyle bisey Ve sayisi azimsanmayacak kadar cokmus.Durmak yok yola devam han ..benim sorunumda tek parolam bu .iinş en Hayırlısı olur..ssizin sorun neydi ki
Iyiyim cnm ya tesekkur ederimCanim nasil oldun?
Hadi massalah Allah yardimcinolsun.Iyiyim cnm ya tesekkur ederimregl olamamistim cnm slkllyodu, ilaci biraktigimin 3.gunu yani dun oldum şükür :)
Kpss telaşına girdim videolar kitaplar denemeler...
Sinavdan sonra ınşallah bebeklerimi almak icin YA ALLAH diyecegiz...
Amin cnm hepimizin.Hadi massalah Allah yardimcinolsun.
Ben puregon kullandım. İlk tedavimde gonal f 325 ti. Onda gelişme olmadı bende.Hamile arkadaşlar tedavinizde gonal f kaç doz kullandınız bana 325 ile tedavi yapmıştı
Benim hala oluyo cnm normal takma kafana o tip ağrılarıArkadaslar birsey sorucam transferimin 8. Gununden itibaren sag kasigimda agri var bugun 12 gun. Bazen afedersiniz tuvaletimi yaparken tum sag tarafimi kapliyor agri. Bugun jeli yaparkende ilk defa canim acidi. Korktum biraz. Yarin dr a sorucam ama yasayan var mi bunu?
Cnm keseyi gördünüz mü,çok takip edemedim burayı daha önce yazdıysanda :)Ben puregon kullandım. İlk tedavimde gonal f 325 ti. Onda gelişme olmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?