Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin inşallah. Sen söylemesen de kan değerlerini yaz yine de buradan. Bizi de merakta bırakma :))))

Bu ağrılar normalmiş canım, ben de her gün adet olacakmışım gibi ağrılar yaşıyorum. Bazen yattığım yerden doğrulamıyorum.

arkadaslar hepınıze gunaydın. dun kontrolum vardı. yumurtalaraı saydılar 29 tane yumurtam varmıs. normalde iğneler bıtmıstı ama ıkı gun daha devam et diye aradı. dun vuruldum bugunde vurulucam yarın tekrar kontrol carsamba toplarız buyuk ıhtımal dedı. transverinide bu ay yapmıycam dedı. cok agrın olucak dedı ya ne dir bu agrı agrı, korkmaya basladım..

Tatlım çok yumurta toplanacağı için bu da yumurtalıkta çok delik anlamına geliyor. Yani ağrının sebebi bu olacak. Yani sıkıntı yapma kendine, çok yumurtası olanların yaşadığı sıkıntılar bunlar. Güzelce bitsin tedavin hayırlısıyla transferini de olur bebişine kavuşursun inşallah canım.

Tatlim cok yumurta toplanacagi icin agri ve siskinlik olma ihtimali var endise etme fazla. Vucudun ilaclardan da arinmis olur hem

Ins ravza. .dün doktorun önünde gözlerimden döküldü yaşlar tutamadIm.Im.ilk zamanlar uyum süreci .adapte oldum gibi ama uyutmuyor işte.
Olcak arkadasim insallah bak senin sorunun belli insallah careside var benim yok sebepsiz infertile sen öyle sinavlaniosun ben böyle burdaki arkadaslarimiz var tüpleri kapali olup hamile kalan canim benim aglama gülerek heyecanla basla

Ravza ayni durumdayiz tahlilide de gordum ama kalp atisini duymadan icim rahat etmeyeck. Insallah Allahim o kokuyu duymayi hepimize nasip eder. Yarin tahlilinden habetdar et bizleri benim de ilk cizgi cok silikti
Canim benimn aynen ilki bos cikinca pek sevinemedim ama ne yalan söyleyeyim icim de rahatladi insallah hayirlisi olsun canim Allah in izniyle bebisini görüp duyacaksin pit pitini ben inaniorumm

Valla cnm sebepsiz infertilite diyorlar,tatmin oldugum bi cvp degil ama var boyle bisey Ve sayisi azimsanmayacak kadar cokmus.
Hakkimizda hayirlisi.
Canim benimde sebepsiz infertile aslinda ben sorunumu biliorum ummü subyen die bisey duydun mu bilmem bircok kisi bilmez benim sorunum subyen ve yaz internete ckio bu gercek

B
BeN canim benimde sagim hep sancili dok. Embiriyo yu sag tarafima koymustu hatta gösterdi diorum acaba o bölgeyemi tutundu

Canim masallah subhanallah 29 yum. Olunca opundan sonra normal sancin olcak insallah olmaz atlatirsinn

Canim benimde sebepsiz infertile aslinda ben sorunumu biliorum ummü subyen die bisey duydun mu bilmem bircok kisi bilmez benim sorunum subyen ve yaz internete ckio bu gercek
Onu ben 2.yilimda duydum da psikolojik olarak rahat olmak icin cok onemsemedim.
Duasi vardi sanirim bayagi okudum ama yok olmadi.
Allahin işi ya elbet biseyler vesile olacak ama ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…