Hayırlı olsun canım..inşallah sıkı sıkı tutunur ..tatlımı tatlı bebişin olur..çoook mutlu oldum...Tamam canim yazarim tabii sabah kalktin silik cizgi koyulasmis belirgin artik hayirlisi olsun hepimiz icin
Canimm bende duydum arkadasim yalvardi tanidigimiz hoca var birtek subyen nuskasi yazio die gittim türkiyeye gidince gercekten sasirdim esimdede vardi nuska yapiolar su iciriolar dualar icinde ve bana dediki baskin yumurtan olmadikca kolay kolay kalamazsin hamile kalsanda izin vermez dedi topuklu ayakkabi giyme dedi gücünü azaltirmis cok uzun yol yürüme dedi ve hamile kalirsan tam 3 veya 4 ay sirt üstü yat bitek tuvaletine git dedi bebek canlanana kadar gücünü senden alio dedi ve bizim komsu gercekten dediklerini yapti birsürü düsük yapti simdi iki cocugu var ama herkese de gidilmio kandiriolar bunu dikkate al sebepsiz hicbisey yoktur canimOnu ben 2.yilimda duydum da psikolojik olarak rahat olmak icin cok onemsemedim.
Duasi vardi sanirim bayagi okudum ama yok olmadi.
Allahin işi ya elbet biseyler vesile olacak ama ne..
Aynen onu kucagina alma heyecani hayali hicbir agriyi birakmiosagol canım, ınsallah sag salım atlatırım, gercı su saatten sonra hangı ağrı etkilerki insanı...
Canim benim insallah biliorum ki seninde olcak ben eminim Allah in izniyle vazgecme tedaviye baslayacaksin dimiHayırlı olsun canım..inşallah sıkı sıkı tutunur ..tatlımı tatlı bebişin olur..çoook mutlu oldum...
gözün aydin canim insallah o günleride görürüzGünaydinn canlar dok. Verdigi ham. Test. Yaptim hemsire ikinci cizgi cok cikmaz dedi ama varsa cikar dedi evet bkledim boraz ikinci cizgim cikti herseyin hayirlisi olsun ben bebegi görüp kalp atislarini duymadan demiyecem hamileyim die yarinda kan vercem bakalim nasibimiz varsa olur canlar Allah im hepimizi duysun ve güldürsün
Aramızda bir gün var gözüküyo da dedim gittin mi doktora,hadi hayırlısı inşallahCuma günü inşallah canım, henüz kese zamanımız gelmedi :)
@dihantus dediği gibi kaybetme korkusu,bende panikliyorum her seferindeIcim rahatladi sonuc beklerken bu kdr tedirgin degildim yq ne oluyor bana :)
Sen ne zaman gideceksin ultrason için?Aramızda bir gün var gözüküyo da dedim gittin mi doktora,hadi hayırlısı inşallah
Cnm benim kese cuma gözüktüSen ne zaman gideceksin ultrason için?
Bahsetmişmiydin canım, hatırlayamadım kusura bakma. Gözün aydın o zaman. Benim perşembe ya da cuma ultrasona girmemi söyledi doktorum. Hayırlısı bakalım.Cnm benim kese cuma gözüktü
Yazdım cnm araya başka yazılar girince kaçırılıyo,cuma tekmi çift mi diye bakmak için çağırdıBahsetmişmiydin canım, hatırlayamadım kusura bakma. Gözün aydın o zaman. Benim perşembe ya da cuma ultrasona girmemi söyledi doktorum. Hayırlısı bakalım.
Aminn canim benim insallahgözün aydin canim insallah o günleride görürüz
Tekmi çiftmi pekiiiiYazdım cnm araya başka yazılar girince kaçırılıyo,cuma tekmi çift mi diye bakmak için çağırdı
Selam kızlar... R ravza54 tatlım, şimdiden tebrik ediyorum insallh kanda da pozitifi göreceksin..astaravistama canım çok yumurta toplandığı için vücut dinlensin diye bir ay sonra transferin olması sağlık için ve bebeğin için daha iyi... bana sıra gelince bugün 8. Günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi neyse bakalım kısmet
Boşver canım yapma en iyisiVar ya ben de çok zor tutuyorum kendimi. Bugün pazar olmasa gidip alacaktım idrar testi. Takma şimdiden kafana. Test gününe daha 4 gün var. İnşallah pozitif çıkar o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?