Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Onu ben 2.yilimda duydum da psikolojik olarak rahat olmak icin cok onemsemedim.
Duasi vardi sanirim bayagi okudum ama yok olmadi.
Allahin işi ya elbet biseyler vesile olacak ama ne..
Canimm bende duydum arkadasim yalvardi tanidigimiz hoca var birtek subyen nuskasi yazio die gittim türkiyeye gidince gercekten sasirdim esimdede vardi nuska yapiolar su iciriolar dualar icinde ve bana dediki baskin yumurtan olmadikca kolay kolay kalamazsin hamile kalsanda izin vermez dedi topuklu ayakkabi giyme dedi gücünü azaltirmis cok uzun yol yürüme dedi ve hamile kalirsan tam 3 veya 4 ay sirt üstü yat bitek tuvaletine git dedi bebek canlanana kadar gücünü senden alio dedi ve bizim komsu gercekten dediklerini yapti birsürü düsük yapti simdi iki cocugu var ama herkese de gidilmio kandiriolar bunu dikkate al sebepsiz hicbisey yoktur canim

gözün aydin canim insallah o günleride görürüz

Bahsetmişmiydin canım, hatırlayamadım kusura bakma. Gözün aydın o zaman. Benim perşembe ya da cuma ultrasona girmemi söyledi doktorum. Hayırlısı bakalım.
Yazdım cnm araya başka yazılar girince kaçırılıyo,cuma tekmi çift mi diye bakmak için çağırdı

Herkese merhaba,

Kadınlar günümüz kutlu olsun. İnşallah anneler gününü de güzel şekilde kutlarız.
Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı.

14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz. Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler Allah miniklerimizi korusun.

Selam kızlar... R ravza54 tatlım, şimdiden tebrik ediyorum insallh kanda da pozitifi göreceksin.. astaravistama canım çok yumurta toplandığı için vücut dinlensin diye bir ay sonra transferin olması sağlık için ve bebeğin için daha iyi... bana sıra gelince bugün 8. Günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi neyse bakalım kısmet

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@karsipenceredekikarga : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

Doga14 : 10 mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

aysesahra : Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

admad : 7 yumurta toplandı, tranfer için bekliyor

Var ya ben de çok zor tutuyorum kendimi. Bugün pazar olmasa gidip alacaktım idrar testi. Takma şimdiden kafana. Test gününe daha 4 gün var. İnşallah pozitif çıkar o gün.

Var ya ben de çok zor tutuyorum kendimi. Bugün pazar olmasa gidip alacaktım idrar testi. Takma şimdiden kafana. Test gününe daha 4 gün var. İnşallah pozitif çıkar o gün.
Boşver canım yapma en iyisi çoğu hamile olanların 8. Gün çıkıyor benim çıkmadı zaten şans olarak doktorlar çok şans vermediler orta kalite embiryo olduğu için nasip canım alıştım artık rabbim insallh perşembe günü şaşırtır beni olursa çok büyük süpriz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…