Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım tebrik ederim darısı bize artık kaçıncı gün embiryosuydu canım kaç tane transfer edildi?

Canim insallah kandada görûrûm yarin bugûn benim transfer günü haric 11. Günüm belki ondan cikti bide bak eczaneden erken test aldirdim esime 7. Gün yaptim cikmadi kocaman negatif yalvardim cumada al die almadi dok. Verdigini yap pazar dedi bide cok su ictigimizden sonucu etkilio hemsire cok erken cikabilirde cikmayabilirde demis esime uyaninca yapin bidakine hem testlere gûvenilmez benim dok. Verdi ama o teste gûvenmediginide söyledi ben inaniorum insallah kanda cikar masallah kuzum metanetine

insallh canım rabbim perşembe günü yüzume güler canım rabbim büyük... senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?

Çok dikkat edin kızlar cuma günü yarım saat yol yürüdüm öğrencileri kültür merkezine götürmüştük eve geldiğimde yoğun bir kahverengi akıntı oldu hemen merkezdeki özel hastaneye gittik düşük tehlikenin var dedi doktorum kanama alanlarım varmış 2 gün serum verdiler iğne yaptılar şükür lekeler de düşük tehlikem de geçti 5 günlük de rapor aldım tüp bebek de daha dikkatli olmak gerekirmiş

Icin yanacak birsey yok. Rabbim yeter ki ol desin. Olmayacak sey yok. En luks hastaneye gitsen ne fayda Rabbim verecek olduktan sonra sicak yataginda da verir. Ona tevekkul et. El vekil ismiyle onu vekilet. EvvelAllah verecektir...

Benim hala oluyo cnm normal takma kafana o tip ağrıları

Seninle ayni haftadayiz cnm.
nasil gidiyor?goguslerim cok aciyor vede kasik agrilarim var sagli sollu. Hayirlara cikarsin Rabbim.keseyi gordunmu? Birde deverlerin kacti cnm?

Aramızda bir gün var gözüküyo da dedim gittin mi doktora,hadi hayırlısı inşallah

ah canim cok cok gecmis olsun. ben de de oldu yogun kahverengi banada istirhat dedi doktor illac kullandim. sükür gecti. rabbim hayirliini versin bebeklerimize saglik versin insallahh

Canimm oyle dusunme. Benimde 2. Kalite ama biz biliyoruz ki kalityle bu isin hic bi ilgisi yok Rabbim nasip etsin yeter ki :) insallah persembe gunu seninde benimde yuzum guler :)

Bugun benimde adet sancisina benzer bi agrim oldu hatta uzandim biraz dedim erken mi adet oluyorum acaba ama suan daha iyiyim.. Neden oyle oldu gun yaklastikca korkum artiyo

Canım benim 8. Gün kanda pozitif çıktı. İdrar testi yapsam kesin negatif çıkardı. Çünkü hcg değerim düşüktü. İdrara geçmiş olması mümkün değil yani. Moralini bozma. Allah çokkk büyük.. Gönlündeki muradını versin inşallah.

Cok gecmis olsun arkadasim

Bugun beni aramadilar bilgi icin, canim sıkıldı Önceki opumda cuma günü ne denk gelmişti. Pazar günü aradılar mı aramadilar mı hatırlamıyorum.Neyse artık hayırlısı. Bilgilendirmen icin cok tesekkur ederim S Sky_sun canim :)

Canim seni opundan sonra bilgilendirmediler mi hic

papyonkilikli kan tahlilini kaçıncı gün yaptın canım
Kızlar bi de hamile olunca başlangıç ne zaman sayılıyor opu günümü transfer günümü son adet tarihi mi?

Slm dostlar bugun nette arastirma yaparken bitane jel varmis basarisiz tup bebek denemelerinden sonra bu jel sayesinde hamile kalanlar varmis aranizda bilen duyan varmi PRESEDDEL JEL bende alsam mi diye dusunuyorum bide eczanelerde satiliyomus kotu bise olsa zatilmaz diye dusunuyorum bigisi plan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…