Canım tebrik ederim darısı bize artıkHerkese merhaba,
Kadınlar günümüz kutlu olsun. İnşallah anneler gününü de güzel şekilde kutlarız.
Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı.
14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz.Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler Allah miniklerimizi korusun.
Canim insallah kandada görûrûm yarin bugûn benim transfer günü haric 11. Günüm belki ondan cikti bide bak eczaneden erken test aldirdim esime 7. Gün yaptim cikmadi kocaman negatif yalvardim cumada al die almadi dok. Verdigini yap pazar dedi bide cok su ictigimizden sonucu etkilio hemsire cok erken cikabilirde cikmayabilirde demis esime uyaninca yapin bidakine hem testlere gûvenilmez benim dok. Verdi ama o teste gûvenmediginide söyledi ben inaniorum insallah kanda cikar masallah kuzum metanetineBoşver canım yapma en iyisiçoğu hamile olanların 8. Gün çıkıyor benim çıkmadı zaten şans olarak doktorlar çok şans vermediler orta kalite embiryo olduğu için nasip canım alıştım artık rabbim insallh perşembe günü şaşırtır beni olursa çok büyük süpriz olacak
insallh canım rabbim perşembe günü yüzume güler canım rabbim büyük... senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?Canim insallah kandada görûrûm yarin bugûn benim transfer günü haric 11. Günüm belki ondan cikti bide bak eczaneden erken test aldirdim esime 7. Gün yaptim cikmadi kocaman negatif yalvardim cumada al die almadi dok. Verdigini yap pazar dedi bide cok su ictigimizden sonucu etkilio hemsire cok erken cikabilirde cikmayabilirde demis esime uyaninca yapin bidakine hem testlere gûvenilmez benim dok. Verdi ama o teste gûvenmediginide söyledi ben inaniorum insallah kanda cikar masallah kuzum metanetine
Önümüzde ki cuma öğrencem cnm,geçtiğimiz cuma sadece tek kese göründü,ama daha çok küçük oldugu için yanıltabilir dediTekmi çiftmi pekiiii
Ben de geldim buraya..dün iki tupumun de kapalı olduğunu öğrendim. Eşimin de sperm hız ve yapısı sorunluydu. Hem kel hem fodul olduk ..hhiç uyuyamadim. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu regl döneminde. Ve onerilerinize ihtiyacım var.bvar.ben Şırnak ta yaşıyorum ancak diyarbakır a gidebildik tedavi için. Şartlar çetin .içim yanıyor
Benim hala oluyo cnm normal takma kafana o tip ağrıları
Aramızda bir gün var gözüküyo da dedim gittin mi doktora,hadi hayırlısı inşallah
rAhat olsun niye böyle düşünerek bebişlerinizi üzüyorsunuz allahım izniyle kalp atışını kesesini kendisini göreceksiniz:) zamaninda boyle agrilari belirti olarak goruyorduk simdi korkuyoruz :))
ah canim cok cok gecmis olsun. ben de de oldu yogun kahverengi banada istirhat dedi doktor illac kullandim. sükür gecti. rabbim hayirliini versin bebeklerimize saglik versin insallahhÇok dikkat edin kızlar cuma günü yarım saat yol yürüdüm öğrencileri kültür merkezine götürmüştük eve geldiğimde yoğun bir kahverengi akıntı oldu hemen merkezdeki özel hastaneye gittik düşük tehlikenin var dedi doktorum kanama alanlarım varmış 2 gün serum verdiler iğne yaptılar şükür lekeler de düşük tehlikem de geçti 5 günlük de rapor aldım tüp bebek de daha dikkatli olmak gerekirmiş
Boşver canım yapma en iyisiçoğu hamile olanların 8. Gün çıkıyor benim çıkmadı zaten şans olarak doktorlar çok şans vermediler orta kalite embiryo olduğu için nasip canım alıştım artık rabbim insallh perşembe günü şaşırtır beni olursa çok büyük süpriz olacak
Canım benim 8. Gün kanda pozitif çıktı. İdrar testi yapsam kesin negatif çıkardı. Çünkü hcg değerim düşüktü. İdrara geçmiş olması mümkün değil yani. Moralini bozma. Allah çokkk büyük.. Gönlündeki muradını versin inşallah.Boşver canım yapma en iyisiçoğu hamile olanların 8. Gün çıkıyor benim çıkmadı zaten şans olarak doktorlar çok şans vermediler orta kalite embiryo olduğu için nasip canım alıştım artık rabbim insallh perşembe günü şaşırtır beni olursa çok büyük süpriz olacak
Cok gecmis olsun arkadasimÇok dikkat edin kızlar cuma günü yarım saat yol yürüdüm öğrencileri kültür merkezine götürmüştük eve geldiğimde yoğun bir kahverengi akıntı oldu hemen merkezdeki özel hastaneye gittik düşük tehlikenin var dedi doktorum kanama alanlarım varmış 2 gün serum verdiler iğne yaptılar şükür lekeler de düşük tehlikem de geçti 5 günlük de rapor aldım tüp bebek de daha dikkatli olmak gerekirmiş
Aminn canim benim insallah persembe mubarek gün Allah in izniyle benim 5. Gün embiroyosuydu canim blastokisinsallh canım rabbim perşembe günü yüzume güler canım rabbim büyük... senin kaçıncı gün embiryosuydu canım?
Bugun beni aramadilar bilgi icin, canim sıkıldıCanım opu dan hemen sonra mikro enjeksiyon yapıyorlar opu nun üstünden 24 saat geçince ilk gün döllenme olup olmadığına bakıyorlar ertesi gün 44 saat sonra kaça bölündügune bakıyorlar eğer bölünme hızına göre yani 2 4 6 8 şeklinde bölünüyorsa embiryo birinci kalite şeklinde ilerliyor demek oluyor. Senin opu nun üstünden baya geçmiş canım bir tanesi demek saatinde bölündü insallh geriden diğerleri de bölünür sen bunları düşünme sakın bir tane olsun birinci kAlite olsun yeter. BENDEN 14 YUMURTA topladilar 11 tanesi DÖLLENDİ Fakat 3. Güne gelince hepsi ikinci kalite oldu iyi gideeken birden kötü oldu tam tersi kötü giderken birden iyi gelişim de gösterebilir düşünme bunları insallh herşey Güzel olacak canım
Soğanlık orta mahallede oturuyorum sen nerdesin?
Yaa cumartesi aradılar canım. 7 yumurtam vardı. 6 si kaliteliymis şimdilik 1 tanesi döllenmiş diğerlerine bakıyorlar işteCanim seni opundan sonra bilgilendirmediler mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?