Amin canım allah razı olsun insallh rabbim nasip etmiştirCanım benim 8. Gün kanda pozitif çıktı. İdrar testi yapsam kesin negatif çıkardı. Çünkü hcg değerim düşüktü. İdrara geçmiş olması mümkün değil yani. Moralini bozma. Allah çokkk büyük.. Gönlündeki muradını versin inşallah.
Canım zararı olmaz o spermin daha hızlı hareket edip yumurtaya ulaşmasını sağlıyor bende duydumSlm dostlar bugun nette arastirma yaparken bitane jel varmis basarisiz tup bebek denemelerinden sonra bu jel sayesinde hamile kalanlar varmis aranizda bilen duyan varmi PRESEDDEL JEL bende alsam mi diye dusunuyorum bide eczanelerde satiliyomus kotu bise olsa zatilmaz diye dusunuyorum bigisi plan varmi
Amin canım inşallah insallh
Canım pazar günü aramıyorlar sen hazırlıklı ol yarın transfere cagirabilirler tatlım
tsk edrm canimmm yarin gidebilirsek eczaneye soraczzz tr de varmis bakem burda varmi almanyada satiliyomu bilgilenim yazarim UMUT ISTE NAPIM BEN GIBI ANALIK ICIN CAPALAYANLARACanım zararı olmaz o spermin daha hızlı hareket edip yumurtaya ulaşmasını sağlıyor bende duydum
Aynen canım benim de bugun adet olacakmışım gibi ağrı oldu üzüldümCanimm oyle dusunme. Benimde 2. Kalite ama biz biliyoruz ki kalityle bu isin hic bi ilgisi yok Rabbim nasip etsin yeter ki :) insallah persembe gunu seninde benimde yuzum guler :)
Bugun benimde adet sancisina benzer bi agrim oldu hatta uzandim biraz dedim erken mi adet oluyorum acabaama suan daha iyiyim.. Neden oyle oldu gun yaklastikca korkum artiyo
Göğüslerim fena,kasıklarımda hala adet sancısı gibi ağrıyo ara ara,keseyi gördüm mercimek kadar henüz :) haftaya cuma tekrar gitcem,sen gördün mü keseyi ?Icin yanacak birsey yok. Rabbim yeter ki ol desin. Olmayacak sey yok. En luks hastaneye gitsen ne fayda Rabbim verecek olduktan sonra sicak yataginda da verir. Ona tevekkul et. El vekil ismiyle onu vekilet. EvvelAllah verecektir...
Seninle ayni haftadayiz cnm.
nasil gidiyor?goguslerim cok aciyor vede kasik agrilarim var sagli sollu. Hayirlara cikarsin Rabbim.keseyi gordunmu? Birde deverlerin kacti cnm?
internette satılıyor olabilir tatlım bi bak istersen tüp bebekten önce sürekli ovalasyon testi yapıyordum umut dünyası canım ne yapalım olana kadar herseyi denemeye devamtsk edrm canimmm yarin gidebilirsek eczaneye soraczzz tr de varmis bakem burda varmi almanyada satiliyomu bilgilenim yazarim UMUT ISTE NAPIM BEN GIBI ANALIK ICIN CAPALAYANLARA
Haklisin kuzum ya ... insallahhh Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder.Kızlar içimiz
rAhat olsun niye böyle düşünerek bebişlerinizi üzüyorsunuz allahım izniyle kalp atışını kesesini kendisini göreceksiniz
canim ben 8. Gun kan tahlilini yaptim 43,4 cikti, birgun once idrarda silik cizgi cikti ama benim ki nadir bir durum anladigim kadariyla en azindan 10 11. Gun kan tahlili icin beklemeli. Hatta ben igneden oldugunu dusunmustum. Baslangici toplama ile baslatiyorsun hesaplamalar var zaten nettepapyonkilikli kan tahlilini kaçıncı gün yaptın canım
Kızlar bi de hamile olunca başlangıç ne zaman sayılıyor opu günümü transfer günümü son adet tarihi mi?
Allahin izni bide sabirla pes etmiycemmm valla disarda cocuklariyla gezenleri gordukce daha cok hirslaniyorum benim kuzum annesiyle babasina gelecek insallahhhhhinternette satılıyor olabilir tatlım bi bak istersen tüp bebekten önce sürekli ovalasyon testi yapıyordum umut dünyası canım ne yapalım olana kadar herseyi denemeye devam
Göğüslerim fena,kasıklarımda hala adet sancısı gibi ağrıyo ara ara,keseyi gördüm mercimek kadar henüz :) haftaya cuma tekrar gitcem,sen gördün mü keseyi ?
Deverlerin ne demek :))
Su yazdigini okuyunca kendimi girdum cnm.Allahin izni bide sabirla pes etmiycemmm valla disarda cocuklariyla gezenleri gordukce daha cok hirslaniyorum benim kuzum annesiyle babasina gelecek insallahhhhh
He arayip haber vermisler kuzum anliorum elbet edecen yani yarin 3. Gûn ararlar yarin transferin nezaman olcagini ve yumurtalarim son durumunu haber verirler demekki sorun yok sûkür aramadilarYa
Yaa cumartesi aradılar canım. 7 yumurtam vardı. 6 si kaliteliymis şimdilik 1 tanesi döllenmiş diğerlerine bakıyorlar işte
İnsan merak ediyor
1.440Ben daha keseyi goremedim cnm. Salı gunu gorurum belki. dr.um y.disinda. sali gunu gelecek.belki o gun gorurum cnm.
Deverlerin yazmisim yanlislikla canim. Degerlerin dicektim. Beta hcg yani?
Canim nie üzülûosun bsk iki gündûr dedim adet olcam rahmimde kasilmalar sanci oldu sanki geldi gelcek bu sabah test yapinca cok az rahatladim ama nerde sabahtan beri bacaklarimda cok fena sanci ve rahmimdede adet sancisi cekiorum resmen ben adet zamani böyle olurum adet günüm yaklasio normal diorum üzme kendini arkadsdimAynen canım benim de bugun adet olacakmışım gibi ağrı oldu üzüldümrabbim inşallah yüzümüze güler canım.
Yaa bak iyi oldu söylediğin. Bende yedim bugün kendimi, ters bişey mi var diyeCanım pazar günü aramıyorlar sen hazırlıklı ol yarın transfere cagirabilirler tatlım
1.440
2.1171 çıktı cnm
İnşallah hayirlisiyla dollenirler. Aslinda benim endisem geçen dondurulmus yoktu, busefer olur inşallah die.He arayip haber vermisler kuzum anliorum elbet edecen yani yarin 3. Gûn ararlar yarin transferin nezaman olcagini ve yumurtalarim son durumunu haber verirler demekki sorun yok sûkür aramadilar
Canim daha cok erken senin 3. Gunu embriyosuydu. Idrarda daha belli olacagini zannetmiyorum.Simdiden uzme kendini. Allahin izniyle senin de guzel haberlerini alacaguz. Sabret canim biraz dahaAmin canım allah razı olsun insallh rabbim nasip etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?