Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canım allah razı olsun insallh rabbim nasip etmiştir

Canım zararı olmaz o spermin daha hızlı hareket edip yumurtaya ulaşmasını sağlıyor bende duydum

Canım pazar günü aramıyorlar sen hazırlıklı ol yarın transfere cagirabilirler tatlım

Aynen canım benim de bugun adet olacakmışım gibi ağrı oldu üzüldüm rabbim inşallah yüzümüze güler canım.

Göğüslerim fena,kasıklarımda hala adet sancısı gibi ağrıyo ara ara,keseyi gördüm mercimek kadar henüz :) haftaya cuma tekrar gitcem,sen gördün mü keseyi ?
Deverlerin ne demek :))

tsk edrm canimmm yarin gidebilirsek eczaneye soraczzz tr de varmis bakem burda varmi almanyada satiliyomu bilgilenim yazarim UMUT ISTE NAPIM BEN GIBI ANALIK ICIN CAPALAYANLARA
internette satılıyor olabilir tatlım bi bak istersen tüp bebekten önce sürekli ovalasyon testi yapıyordum umut dünyası canım ne yapalım olana kadar herseyi denemeye devam

papyonkilikli kan tahlilini kaçıncı gün yaptın canım
Kızlar bi de hamile olunca başlangıç ne zaman sayılıyor opu günümü transfer günümü son adet tarihi mi?
canim ben 8. Gun kan tahlilini yaptim 43,4 cikti, birgun once idrarda silik cizgi cikti ama benim ki nadir bir durum anladigim kadariyla en azindan 10 11. Gun kan tahlili icin beklemeli. Hatta ben igneden oldugunu dusunmustum. Baslangici toplama ile baslatiyorsun hesaplamalar var zaten nette

internette satılıyor olabilir tatlım bi bak istersen tüp bebekten önce sürekli ovalasyon testi yapıyordum umut dünyası canım ne yapalım olana kadar herseyi denemeye devam
Allahin izni bide sabirla pes etmiycemmm valla disarda cocuklariyla gezenleri gordukce daha cok hirslaniyorum benim kuzum annesiyle babasina gelecek insallahhhhh

Göğüslerim fena,kasıklarımda hala adet sancısı gibi ağrıyo ara ara,keseyi gördüm mercimek kadar henüz :) haftaya cuma tekrar gitcem,sen gördün mü keseyi ?
Deverlerin ne demek :))

Ben daha keseyi goremedim cnm. Salı gunu gorurum belki. dr.um y.disinda. sali gunu gelecek.belki o gun gorurum cnm.
Deverlerin yazmisim yanlislikla canim. Degerlerin dicektim. Beta hcg yani?

Allahin izni bide sabirla pes etmiycemmm valla disarda cocuklariyla gezenleri gordukce daha cok hirslaniyorum benim kuzum annesiyle babasina gelecek insallahhhhh
Su yazdigini okuyunca kendimi girdum cnm.
avm'lere gidemez oldumkocamla. Bebekleriyle gezenlere bakamaz olmustum artik. Rabbime sukur yurek yanginimi gordu de yuzumj guldurdu. Dilerim seninki de gulecek kardesim. Acini derinden paylasiyorum. Ve senin icin dua ediyorum.insallah rabbim verecek merak etme. Sen ona tevekkul et...dua et vakti zamani varmis demekki Rabbim sen vakti gelenlerden et diye.

Ya

Yaa cumartesi aradılar canım. 7 yumurtam vardı. 6 si kaliteliymis şimdilik 1 tanesi döllenmiş diğerlerine bakıyorlar işte
İnsan merak ediyor
He arayip haber vermisler kuzum anliorum elbet edecen yani yarin 3. Gûn ararlar yarin transferin nezaman olcagini ve yumurtalarim son durumunu haber verirler demekki sorun yok sûkür aramadilar

Aynen canım benim de bugun adet olacakmışım gibi ağrı oldu üzüldüm rabbim inşallah yüzümüze güler canım.
Canim nie üzülûosun bsk iki gündûr dedim adet olcam rahmimde kasilmalar sanci oldu sanki geldi gelcek bu sabah test yapinca cok az rahatladim ama nerde sabahtan beri bacaklarimda cok fena sanci ve rahmimdede adet sancisi cekiorum resmen ben adet zamani böyle olurum adet günüm yaklasio normal diorum üzme kendini arkadsdim

He arayip haber vermisler kuzum anliorum elbet edecen yani yarin 3. Gûn ararlar yarin transferin nezaman olcagini ve yumurtalarim son durumunu haber verirler demekki sorun yok sûkür aramadilar
İnşallah hayirlisiyla dollenirler. Aslinda benim endisem geçen dondurulmus yoktu, busefer olur inşallah die. İnşallah senin de hamis haberini aliriz tatlım listemiz senlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…