İnşallah yeniden tüp denemene gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım benimtsk edrm canimmm yarin gidebilirsek eczaneye soraczzz tr de varmis bakem burda varmi almanyada satiliyomu bilgilenim yazarim UMUT ISTE NAPIM BEN GIBI ANALIK ICIN CAPALAYANLARA
inşallah canım hamilelik belirtisidir çok az ağrıdı devam etmedi zaten şunun şurasında 4 günüm kaldı insallh mutluluktan havalara uçarimCanim nie üzülûosun bsk iki gündûr dedim adet olcam rahmimde kasilmalar sanci oldu sanki geldi gelcek bu sabah test yapinca cok az rahatladim ama nerde sabahtan beri bacaklarimda cok fena sanci ve rahmimdede adet sancisi cekiorum resmen ben adet zamani böyle olurum adet günüm yaklasio normal diorum üzme kendini arkadsdim
Evet tatlım bende o şekilde kendimi avutuyorum rabbim gönlünün muradını versin inşallah dilerim hepimiz bu güzel duygu yaşarızCanim daha cok erken senin 3. Gunu embriyosuydu. Idrarda daha belli olacagini zannetmiyorum.Simdiden uzme kendini. Allahin izniyle senin de guzel haberlerini alacaguz. Sabret canim biraz daha
Yok canım merak etme annesi ters birşey yoktur bebeklerini almana az kaldıYaa bak iyi oldu söylediğin. Bende yedim bugün kendimi, ters bişey mi var diyeAllah razi olsun canım benim
Hayırlısı cnm :)Super o zaman ikiz :)
Düşüncesi bile çok güzel yaa. Kendimi anne olmuş gibi hissettimYok canım merak etme annesi ters birşey yoktur bebeklerini almana az kaldı
Canım Evet,hamile gibi eşime diyorum bazen bebekler ne yapıyor acaba iki tane çocuğumuz olacak falan filan hamilelik havasında geziyoruzDüşüncesi bile çok güzel yaa. Kendimi anne olmuş gibi hissettim
Haha çok şekerCanım Evet,hamile gibi eşime diyorum bazen bebekler ne yapıyor acaba iki tane çocuğumuz olacak falan filan hamilelik havasında geziyoruz
Tamam canim yazarim tabii sabah kalktin silik cizgi koyulasmis belirgin artik hayirlisi olsun hepimiz icin
Herkese merhaba,
Kadınlar günümüz kutlu olsun. İnşallah anneler gününü de güzel şekilde kutlarız.
Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı.
14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz.Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler Allah miniklerimizi korusun.
Hayırlı olsun canim benim de ilk denemem olacak bu bir moral oldu birşey soru cam kusura bakma sorun neydi peki sizdeHerkese merhaba,
Kadınlar günümüz kutlu olsun. İnşallah anneler gününü de güzel şekilde kutlarız.
Sağlıklı bir şekilde güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Benim transferim 14 Şubat'da yapıldı. Bahçeci Fulya'da ilk denememiz. Kan testini 14. gün olan 28 Şubat tarihinde yapmamız söylendi ama tabii dayanamadık o güne kadar :)
12. gün idrar testi yaptım ve silik 2. çizgi çıktı. Sevinçten elim ayağım titredi. Ertesi sabah idrar testini tekrarladım ve yine silik 2. çizgi çıktı. Durumu doktoruma bildirdim. Kan testi yaptırın dedi. Tabii koşturarak hastaneye gittik. Testin sonucunu beklerken zaman geçmek bitmedi, altı üstü 2 saat :) 13. gün kan testi sonucunda hcg değerim 193 çıktı. Testi 3 gün sonra tekrarladık, 16. gün değeri 871 çıktı. Daha sonra 20. gün değeri 5350 çıktı.
14 Mart'da doktor randevumuz var. Umarım kese ve kalp atışlarını sağlıklı şekilde görürüz.Çok zor ama bir o kadar da heyecan verici bir süreç. Herkese bol şans, sevgiler Allah miniklerimizi korusun.
Selam kızlar... @ravza54 tatlım, şimdiden tebrik ediyorum insallh kanda da pozitifi göreceksin.. @astaravistama canım çok yumurta toplandığı için vücut dinlensin diye bir ay sonra transferin olması sağlık için ve bebeğin için daha iyi... bana sıra gelince bugün 8. Günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi neyse bakalım kısmet
Su yazdigini okuyunca kendimi girdum cnm.
avm'lere gidemez oldumkocamla. Bebekleriyle gezenlere bakamaz olmustum artik. Rabbime sukur yurek yanginimi gordu de yuzumj guldurdu. Dilerim seninki de gulecek kardesim. Acini derinden paylasiyorum. Ve senin icin dua ediyorum.insallah rabbim verecek merak etme. Sen ona tevekkul et...dua et vakti zamani varmis demekki Rabbim sen vakti gelenlerden et diye.
Insallahhhh canimmm insalllahhhhhhhhİnşallah yeniden tüp denemene gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım benim
Canım inşallah dediğin gibidir benim bebeklerim 3. Gün embiryosu ya ondan çıkmadı galibaBen de 11.gun kan sonucundan sonra elimde kalan son idrar testini yaptım çok silik çizgi çıktı. .8.gun çıkması imkansiz merak etme
Ne kadar nazliymis bizimkiler ya. Ayy dogsalar yuzlerine bakmaya kiyamayiz herhalde. Iste o zaman hu cektigimiz tum sıkıntılar unutulur gider. Bu yazilanlari da hatira diye onlara okuturuz. Hayali bile cok guzelCanım inşallah dediğin gibidir benim bebeklerim 3. Gün embiryosu ya ondan çıkmadı galibaahh ahh bu sıpalar son güne kadar çatlatacaklar bizi doğsunlar bi dötlerine vurucam
Benim de 36. 8 ile başladı şuan 37 hep yükselmesi iyi birşey gebelik olunca yükselme oluyormuşMerhaba kızlar, bugün transferimin 3. günü ve ateşim 37,1 sizce normalmi? transfer sonrasi ateşinizi ölçtünüzmü hiç? bana biraz yüksek geldi..
inşallahhh gebeliğe bağlı bir ateşdir canım ya, güzel haberler alırız inşallah.Benim de 36. 8 ile başladı şuan 37 hep yükselmesi iyi birşey gebelik olunca yükselme oluyormuş
Ayy Canım benim çok haklısın çocuklarımız için çok güzel anı olacak şimdiden onları ne kadar sevdiğimizi göreceklerNe kadar nazliymis bizimkiler ya. Ayy dogsalar yuzlerine bakmaya kiyamayiz herhalde. Iste o zaman hu cektigimiz tum sıkıntılar unutulur gider. Bu yazilanlari da hatira diye onlara okuturuz. Hayali bile cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?