Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

inşallah canım hamilelik belirtisidir çok az ağrıdı devam etmedi zaten şunun şurasında 4 günüm kaldı insallh mutluluktan havalara uçarim

Canim daha cok erken senin 3. Gunu embriyosuydu. Idrarda daha belli olacagini zannetmiyorum.Simdiden uzme kendini. Allahin izniyle senin de guzel haberlerini alacaguz. Sabret canim biraz daha
Evet tatlım bende o şekilde kendimi avutuyorum rabbim gönlünün muradını versin inşallah dilerim hepimiz bu güzel duygu yaşarız

Maşallah sanirim ikiz olma ihtimali var

Hayırlı olsun canim benim de ilk denemem olacak bu bir moral oldu birşey soru cam kusura bakma sorun neydi peki sizde

Ben de 11.gun kan sonucundan sonra elimde kalan son idrar testini yaptım çok silik çizgi çıktı. .8.gun çıkması imkansiz merak etme

Canim insallah aminnnnn allah razi olsuunnnnn opppymmmm

Ben de 11.gun kan sonucundan sonra elimde kalan son idrar testini yaptım çok silik çizgi çıktı. .8.gun çıkması imkansiz merak etme
Canım inşallah dediğin gibidir benim bebeklerim 3. Gün embiryosu ya ondan çıkmadı galiba ahh ahh bu sıpalar son güne kadar çatlatacaklar bizi doğsunlar bi dötlerine vurucam

Merhaba kızlar, bugün transferimin 3. günü ve ateşim 37,1 sizce normalmi? transfer sonrasi ateşinizi ölçtünüzmü hiç? bana biraz yüksek geldi..

Canım inşallah dediğin gibidir benim bebeklerim 3. Gün embiryosu ya ondan çıkmadı galiba ahh ahh bu sıpalar son güne kadar çatlatacaklar bizi doğsunlar bi dötlerine vurucam
Ne kadar nazliymis bizimkiler ya. Ayy dogsalar yuzlerine bakmaya kiyamayiz herhalde. Iste o zaman hu cektigimiz tum sıkıntılar unutulur gider. Bu yazilanlari da hatira diye onlara okuturuz. Hayali bile cok guzel

Ne kadar nazliymis bizimkiler ya. Ayy dogsalar yuzlerine bakmaya kiyamayiz herhalde. Iste o zaman hu cektigimiz tum sıkıntılar unutulur gider. Bu yazilanlari da hatira diye onlara okuturuz. Hayali bile cok guzel
Ayy Canım benim çok haklısın çocuklarımız için çok güzel anı olacak şimdiden onları ne kadar sevdiğimizi görecekler rabbim nasip eder inşallah şuan o kadar kıymetli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…