- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Gunluk yazmayi planliyorum bende. :) hep guzeline inanip guzelini dusunelim. Mevlananin bir sozu var; Kotuye yormak vehim yapmak, inasani derdi yokken bile hasta yapar.Onun icin olaylara iyi bak. Belki daha oncede yazdim bunu. Kultur olarak biz aman kendimizi kotuye alistiralim iyi gelirse sevinelim diyoruz. Kotu gelirse uzulmeyelim Ama bukadar nimeti veren Rabbime guvensizlik gibi kotu dusunmek bize yakismiyor. Iyi olursa yurwgimiz iyilik bizi bulur er ya da gec. En kotu hastaligin bile ilaci iyi dusunmek. birkac gundur ben de kendimi kaybettim. Bagoran sinirlenen bir insan degilim ama kotu dusundukce sinirlenmeye bagirmaya basladim. Esim huyun degisti diyince okadar utandim ki kendimden. Iyi dusunelim arkadaslarim. Iyiyi cagiralim biz o davete icabet etmezse kendi gunahi.Ne kadar nazliymis bizimkiler ya. Ayy dogsalar yuzlerine bakmaya kiyamayiz herhalde. Iste o zaman hu cektigimiz tum sıkıntılar unutulur gider. Bu yazilanlari da hatira diye onlara okuturuz. Hayali bile cok guzel
Ayy bende Yeni Mahalle. :) e5 e yakın. Pazar yerine yakinmisin :)
Canım inşallah dediğin gibidir benim bebeklerim 3. Gün embiryosu ya ondan çıkmadı galibaahh ahh bu sıpalar son güne kadar çatlatacaklar bizi doğsunlar bi dötlerine vurucam
hamile arkadaslar ateslerini olcup yazsa ne guzel olur ya :) 37 civari normalmi ogrenmis oluruz aslinda :)
hamile arkadaslar ateslerini olcup yazsa ne guzel olur ya :) 37 civari normalmi ogrenmis oluruz aslinda :)
Icini ferah tut canim. Simdiye kadar olmamis demekki vakti gelmemis. Boyle dusun.Günaydın. Ben aranizda yeniyim ama başindan beri bu torpiği takip ettim.ben de bu ay tüp bebek yaptirdim.ikinci denemem.ilki olmuştu ama 7 haftalıkken kalp sesi alınamadığı için sonlandirildi. Sonra bir mucize oldu ve doğal yoldan gebe kalbim.malesef onuda 8 haftalıkken kalp sesi alınamadı ve düşük oldu. Bu arada yaşım 41. 26 Şubat'ta transfer yapildi.2 tane birinci kalite 4 gün . Ilk iki gün belim çok ağridi.kahverengi pıhtılı gibi çok az kanama oldu.sonra kesildi 10 gün yani dün idrar testi yapıtım ve tek çizgi.yıkıldım. Test tarihim yarın.ama içimde birşey kalmadi.ara ara belimin sağ tarafı ağriyor. Çok umutsuzum. Uyuyayamadim. Umutluyum oysa.
Allahtan ümit kesilmez. Test gününüzde verdiğiniz kan kesin sonuç. Kanama da tutunma kanaması olabilir. İdrarda da hemen çıkmaz. Siz sakin olup umudunuzu koruyun.Günaydın. Ben aranizda yeniyim ama başindan beri bu torpiği takip ettim.ben de bu ay tüp bebek yaptirdim.ikinci denemem.ilki olmuştu ama 7 haftalıkken kalp sesi alınamadığı için sonlandirildi. Sonra bir mucize oldu ve doğal yoldan gebe kalbim.malesef onuda 8 haftalıkken kalp sesi alınamadı ve düşük oldu. Bu arada yaşım 41. 26 Şubat'ta transfer yapildi.2 tane birinci kalite 4 gün . Ilk iki gün belim çok ağridi.kahverengi pıhtılı gibi çok az kanama oldu.sonra kesildi 10 gün yani dün idrar testi yapıtım ve tek çizgi.yıkıldım. Test tarihim yarın.ama içimde birşey kalmadi.ara ara belimin sağ tarafı ağriyor. Çok umutsuzum. Uyuyayamadim. Umutluyum oysa.
Tatlim senin bebis de pek nazli ya. Ismi naz olsun kiz olursa. Allahima dua edelim bol bol insallah guzel alicak hersey.hepinize günaydin canlarr hayirli ve güzel haberler aldigimiz bir hafta olsun insallahh
ben güne biraz tatsiz uyandim. aplikatörle progestan ilacimi yerlestirdikden sonra kanamam basladi kirmizi..cok hafif.. simdi kesildi gibi..sabah kan verdim bakalim ne olucak. diyecek bisey yok tevekkül ettim bekliyorum.
hep hayirlisini diliyorum rabbimden. Hayirlisiyla ve saglikliyisla insallah büyüyorlardir..
hemsire rahim agzinda ve rahimde hamilelikte kan dolasimi cok hizli olur bu nedenle aplikatör zedelemis olabilir dedi.
hayirlisi arkadaslar..
insallah canim insallah. evet nazli olcak bizim bebisler :)Tatlim senin bebis de pek nazli ya. Ismi naz olsun kiz olursa. Allahima dua edelim bol bol insallah guzel alicak hersey.
Tatlım üzme kendini, tahriştendir. Doktorum da beni uyardı arada ufak kanamalar olabilir. Sonuçta vajinal haplar ya da jeller kullanıyoruz.hepinize günaydin canlarr hayirli ve güzel haberler aldigimiz bir hafta olsun insallahh
ben güne biraz tatsiz uyandim. aplikatörle progestan ilacimi yerlestirdikden sonra kanamam basladi kirmizi..cok hafif.. simdi kesildi gibi..sabah kan verdim bakalim ne olucak. diyecek bisey yok tevekkül ettim bekliyorum.
hep hayirlisini diliyorum rabbimden. Hayirlisiyla ve saglikliyisla insallah büyüyorlardir..
hemsire rahim agzinda ve rahimde hamilelikte kan dolasimi cok hizli olur bu nedenle aplikatör zedelemis olabilir dedi.
hayirlisi arkadaslar..
güzel sonuclar al arkadasimRabbimin selami uzerinize olsun arkadaslar. Simdi 13. Gun tahlilimi verdim. Umarim katlanmistir :)
yok canim inan üzülmüyorum. sirf ne olup ne bitiyo bunu ögrenmek istiyorum. belirsizlik üzüyo beni.Tatlım üzme kendini, tahriştendir. Doktorum da beni uyardı arada ufak kanamalar olabilir. Sonuçta vajinal haplar ya da jeller kullanıyoruz.
İnşallah canım, kat kat katlansın. Can olsun bebişine...Rabbimin selami uzerinize olsun arkadaslar. Simdi 13. Gun tahlilimi verdim. Umarim katlanmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?