bende canım doğsunlar bende vurucamCanım inşallah dediğin gibidir benim bebeklerim 3. Gün embiryosu ya ondan çıkmadı galibaahh ahh bu sıpalar son güne kadar çatlatacaklar bizi doğsunlar bi dötlerine vurucam
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZ. :)Rabbimin selami uzerinize olsun arkadaslar. Simdi 13. Gun tahlilimi verdim. Umarim katlanmistir :)
canim insallah sImsIkI saglikla tutunur sana bebisin..transferin simdiden hayirli olsunGünaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Ya bu nasıl bir sorumsuzluk böyle bir ihtimal vardı madem bana bilgi vermemeleri çok yanlış değil mi ? Resmen güvenimi sarstilar acayip moralim bozukLütfen dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar
Çok umutluydum ama bu sefer de dondurulmusum yok.Elimde tek 1 umudum, Rabbim hayırlı ise onu bize nasip etsin insallah
canim ben yasamadim ama malum herkeste farkli oluyorKızlar günaydın hepimiz için çok güzel bir hafta başlasın.Transferden sonra 5.gün günler geçmiyor galiba bugün işe başladım belki zaman daha cabuk gecer ama bu bel ağrısı beni öldürecek galiba.Sanırım transferden sonra kendimizi dinliyoruz geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum.Bacak ağrısı çeken var mı hiç aranızda?
Ne güzel canım rabbim insallh bebeklerimizi bize bağışlar bizden de kopmamistir inşallahBen olcmedim ama surekli bi ateslenme terleme geluodu cnm. Normalde cok usurum. Bazende sadece ayaklarim donuodu.
8 gun benimde kocamann net bir tekcizgi cikti.Agla agla agla helak olmustum isyerimdE. Ay icim cikmisti. Bosuna uzmusum canimin canini...sukur benden kopmadi yine annesinin balı...Rabbime hamdolsun.
Kuzum transferde neden aclik istiyorlar ki? Ayik olacaksin anestezi almayacaksin ki sadece sikisik olman gerekiyor. Ben kahvaltimi yapip gittim anesteziye 2 litre su ictim falanGünaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Ya bu nasıl bir sorumsuzluk böyle bir ihtimal vardı madem bana bilgi vermemeleri çok yanlış değil mi ? Resmen güvenimi sarstilar acayip moralim bozukLütfen dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar
Çok umutluydum ama bu sefer de dondurulmusum yok.Elimde tek 1 umudum, Rabbim hayırlı ise onu bize nasip etsin insallah
Canım inşallah inşallah. Allah razi olsuncanim insallah sImsIkI saglikla tutunur sana bebisin..transferin simdiden hayirli olsun
Canım niye açlık istiyorlar ki, transferde anestezi yapılmadı bana. Ayrıca her işte vardır bir hayır sen endişe etme. Bebişini al gel sağlıcakla annesi..Günaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Yaa benim transfer biraz zor geçiyor.Rahim dik oldugu icin zorluyormus anestezi altında yapacaklar onun içinKuzum transferde neden aclik istiyorlar ki? Ayik olacaksin anestezi almayacaksin ki sadece sikisik olman gerekiyor. Ben kahvaltimi yapip gittim anesteziye 2 litre su ictim falan
Canım tam tersine embiryolog bana güzelce kahvaltını ye gel dedi bide bol su iç dedi.anestezi altında olmayacak opu ile karıştırdı galibaGünaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Yaa benim transfer biraz zor geçiyor.Rahim dik oldugu icin zorluyormus anestezi altında yapacaklar onun için[/QUOTE
Herşey güzel olacak annesi, bebişin seni bekliyor, dünyadaki en rahat yerine geçebilmek için :)
Evet canım normal bir insanda anestezi yok. Ama benim zor oluyormuş onu n icin.Endişe etmemeye çalışıyorum ama şimdiden çok gerildimCanım niye açlık istiyorlar ki, transferde anestezi yapılmadı bana. Ayrıca her işte vardır bir hayır sen endişe etme. Bebişini al gel sağlıcakla annesi..
Hakkında hayırlısı olsun insallah. Guzel bebeni al gel.Evet canım normal bir insanda anestezi yok. Ama benim zor oluyormuş onu n icin.Endişe etmemeye çalışıyorum ama şimdiden çok gerildim
Allah razi olsun dogacim aminnnn inşallahHakkında hayırlısı olsun insallah. Guzel bebeni al gel.
Canım tam tersine embiryolog bana güzelce kahvaltını ye gel dedi bide bol su iç dedi.anestezi altında olmayacak opu ile karıştırdı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?