Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar günaydın hepimiz için çok güzel bir hafta başlasın.Transferden sonra 5.gün günler geçmiyor galiba bugün işe başladım belki zaman daha cabuk gecer ama bu bel ağrısı beni öldürecek galiba.Sanırım transferden sonra kendimizi dinliyoruz geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum.Bacak ağrısı çeken var mı hiç aranızda?

Günaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Ya bu nasıl bir sorumsuzluk böyle bir ihtimal vardı madem bana bilgi vermemeleri çok yanlış değil mi ? Resmen güvenimi sarstilar acayip moralim bozuk Lütfen dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar
Çok umutluydum ama bu sefer de dondurulmusum yok.Elimde tek 1 umudum, Rabbim hayırlı ise onu bize nasip etsin insallah

canim insallah sImsIkI saglikla tutunur sana bebisin..transferin simdiden hayirli olsun

canim ben yasamadim ama malum herkeste farkli oluyor

Ne güzel canım rabbim insallh bebeklerimizi bize bağışlar bizden de kopmamistir inşallah

Kuzum transferde neden aclik istiyorlar ki? Ayik olacaksin anestezi almayacaksin ki sadece sikisik olman gerekiyor. Ben kahvaltimi yapip gittim anesteziye 2 litre su ictim falan

Canım niye açlık istiyorlar ki, transferde anestezi yapılmadı bana. Ayrıca her işte vardır bir hayır sen endişe etme. Bebişini al gel sağlıcakla annesi..

Kuzum transferde neden aclik istiyorlar ki? Ayik olacaksin anestezi almayacaksin ki sadece sikisik olman gerekiyor. Ben kahvaltimi yapip gittim anesteziye 2 litre su ictim falan
Yaa benim transfer biraz zor geçiyor.Rahim dik oldugu icin zorluyormus anestezi altında yapacaklar onun için

Canım tam tersine embiryolog bana güzelce kahvaltını ye gel dedi bide bol su iç dedi.anestezi altında olmayacak opu ile karıştırdı galiba

Canım niye açlık istiyorlar ki, transferde anestezi yapılmadı bana. Ayrıca her işte vardır bir hayır sen endişe etme. Bebişini al gel sağlıcakla annesi..
Evet canım normal bir insanda anestezi yok. Ama benim zor oluyormuş onu n icin.Endişe etmemeye çalışıyorum ama şimdiden çok gerildim

Canım tam tersine embiryolog bana güzelce kahvaltını ye gel dedi bide bol su iç dedi.anestezi altında olmayacak opu ile karıştırdı galiba

Evet canım haklısın. Ben normal bir insan olsam zaten dediğin gibi ye iç git bebisini al gel. Hala sinirim geçmedi hastaneye. Gidince kime patlıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…