- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Hayirla bebisini al gel tatlim. Allahim yar ve yardimcin olsun.Yaa benim transfer biraz zor geçiyor.Rahim dik oldugu icin zorluyormus anestezi altında yapacaklar onun için
Canım kendi germeden git hastaneye, rahatla. Kendini sinirle kasarsan iyi olmaz. Sen bebeğini almaya gidiyorsun onu düşün. Olmuş artık, sen yine söyleyeceğini söylersin ama şimdi sadece bebeğini düşün. İnşallah sıkı sıkı sarılır bebeğin sana.Günaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Ya bu nasıl bir sorumsuzluk böyle bir ihtimal vardı madem bana bilgi vermemeleri çok yanlış değil mi ? Resmen güvenimi sarstilar acayip moralim bozukLütfen dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar
Çok umutluydum ama bu sefer de dondurulmusum yok.Elimde tek 1 umudum, Rabbim hayırlı ise onu bize nasip etsin insallah
GünaydııınnnGünaydın kızcelerherkes çok mutlu olur inşallah rabbim gönlümüzu Şenlendirecek haberler almamızi nasip eder inşallah
Canım boşver takma gergin girme transfere..transferin olsun ondan sonra çıkarken say istediğini; )Evet canım haklısın. Ben normal bir insan olsam zaten dediğin gibi ye iç git bebisini al gel.Hala sinirim geçmedi hastaneye. Gidince kime patlıcam bilmiyorum
Amin canım inşallahHayirla bebisini al gel tatlim. Allahim yar ve yardimcin olsun.
Haklısın tatlım, neyse ki biraz içimi döktüm rahatladım dert ortaklarim benim. Allah hepinizden razı olsun. Öpüyorum sizleri.Canım kendi germeden git hastaneye, rahatla. Kendini sinirle kasarsan iyi olmaz. Sen bebeğini almaya gidiyorsun onu düşün. Olmuş artık, sen yine söyleyeceğini söylersin ama şimdi sadece bebeğini düşün. İnşallah sıkı sıkı sarılır bebeğin sana.
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz inşallah
Evet narkoz kafasiyla iyi olur. Yanlış bişey solersem falan hatırlamıyorum derim :)Canım boşver takma gergin girme transfere..transferin olsun ondan sonra çıkarken say istediğini; )
Yani aklıma gelmiyor değil, umut fakirin ekmeğiAmin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz inşallahbelkide hamilesin canım boşver 9 ay boyunca gelmesin canım
Evet narkoz kafasiyla iyi olur. Yanlış bişey solersem falan hatırlamıyorum derim :)
Rabbim ummadığımız zaman nasip edecek belkide çoğu kişinin öyle oluyor canımYani aklıma gelmiyor değil, umut fakirin ekmeğikeşke gelmese 9 ay boyunca ama zor canım üç yıldır uğraşıyoruz olmadı. Hayırlısı artık Allah büyük.
Rabbim yardımcın olsun canımKızlarrr ben transfere gidiyorum umarım herşey yolunda gider benim için dua edin :)
amin canim insallahGünaydın kızcelerherkes çok mutlu olur inşallah rabbim gönlümüzu Şenlendirecek haberler almamızi nasip eder inşallah
Allah yardımcın olsun canım..Herşey yolunda gidecek merak etme, bekleme süresince elini koy karnına ve konuş meleğinle..Kızlarrr ben transfere gidiyorum umarım herşey yolunda gider benim için dua edin :)
maasallah arkadasim allah tamamini erdirsin saglikla kucagina al insallahMerhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.
Bugün transfere gireceklere Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım tekrar gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin gül kokulunu kucağına almayı nasip etsin inşallah..Merhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.
Hayırlı olsun canim benim de ilk denemem olacak bu bir moral oldu birşey soru cam kusura bakma sorun neydi peki sizde
Maşallahsanirim ikiz olma ihtimali var
Canım ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallahMerhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?