Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım kendi germeden git hastaneye, rahatla. Kendini sinirle kasarsan iyi olmaz. Sen bebeğini almaya gidiyorsun onu düşün. Olmuş artık, sen yine söyleyeceğini söylersin ama şimdi sadece bebeğini düşün. İnşallah sıkı sıkı sarılır bebeğin sana.

Günaydın kızceler herkes çok mutlu olur inşallah rabbim gönlümüzu Şenlendirecek haberler almamızi nasip eder inşallah
Günaydııınnn İnşallah bu haftamız çok güzel olur, hep güzel haberler alırız. S Sky_sun hadi bakalım bu hafta senin de haftan. İnşallah bağırırsın burdan pozitifff diye
Bu arada ben hala adet olmayı bekliyorum, normalde olmam lazımdı dün, bugün teşrif edecekler mi bakalım

Hayirla bebisini al gel tatlim. Allahim yar ve yardimcin olsun.
Amin canım inşallah

Haklısın tatlım, neyse ki biraz içimi döktüm rahatladım dert ortaklarim benim. Allah hepinizden razı olsun. Öpüyorum sizleri.

Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz inşallah belkide hamilesin canım boşver 9 ay boyunca gelmesin canım

Yani aklıma gelmiyor değil, umut fakirin ekmeği keşke gelmese 9 ay boyunca ama zor canım üç yıldır uğraşıyoruz olmadı. Hayırlısı artık Allah büyük.
Rabbim ummadığımız zaman nasip edecek belkide çoğu kişinin öyle oluyor canım bende 4 yıldır uğraşıyorum iki aşılma iki tüp onun dışında denemedik şey kalmadı artık biz elimizden geleni yaptık Rabbimin takdiri artık inşallah bızde yuvamızın meyvesini verir inşallah

Merhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.

Bugün transfere gireceklere Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

maasallah arkadasim allah tamamini erdirsin saglikla kucagina al insallah

Canım tekrar gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin gül kokulunu kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsun canim benim de ilk denemem olacak bu bir moral oldu birşey soru cam kusura bakma sorun neydi peki sizde

Merhabalar :)

Bizim herhangi bir sorunumuz yok canım. Yaş nedeniyle acele etmemiz gerekti. Ben 40 yaşıma girdim ve bu yaştan sonra yumurta rezervlerinde ani düşüşler yaşandığından bu yöntemi tercih ettik.

Canım ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallah senin adına çok mutlu oldum tatlım. Darısı bizim başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…