Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım tebrik ederim darısı bize artık kaçıncı gün embiryosuydu canım kaç tane transfer edildi?

Merhaba :)

2 adet 3. gün embriyosu transfer ettiler. Allah herkese, hepimize sağlıklı hamilelikler versin. Anne olabilmek için bu kadar çabalıyoruz. Burada bir aile gibi herkes birbirini çok iyi anlıyor.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

@karsipenceredekikarga : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

admad : 7 yumurta toplandı, tranfer için bekliyor

Merhaba :)

2 adet 3. gün embriyosu transfer ettiler. Allah herkese, hepimize sağlıklı hamilelikler versin. Anne olabilmek için bu kadar çabalıyoruz. Burada bir aile gibi herkes birbirini çok iyi anlıyor.
Merhaba canım banada iki tane 3. Gün orta kalite embiryo tranfer edildi insallh bende güzel haberler alırım. Senin embiryoların birinci kalite galiba

Tek kelime ile, Muhtesemsin :)

Merhaba kızlar adetin 11gunu doktor iğneyi birgün daha uzattı 13 14 15 16 17 17 buçuk ve küçük yumurtalar daha var dedi normal mi kalınlık 9mm doktor normal dedi hersey Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Çoook sevindim arkadaşım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ohh ne güzel başladık haftaya. Hadi kızlar darısı bize ve bizim gibi evlat hasretiyle yanan tüm annelere.

Merhaba canım banada iki tane 3. Gün orta kalite embiryo tranfer edildi insallh bende güzel haberler alırım. Senin embiryoların birinci kalite galiba

İnşallah canım, haberlerin en güzelini alırsın. İnan hangi kalite olduğunu bilmiyorum, hiç sormadık, kimse de bahsetmedi. Kalite konusuna hiç takılmadık biz, "canımız embriyomuz" dedik sevdik onları hep :)

transferde aç olman gerekmiyor bozma moralini canım

Canım çok sevindim inşallah güzelce artar değerin sağlıkla kucagina alırsın bebisini..benim içime doğuyordu pozitifi göreceğin ama ne olur ne olmaz umitlendirmek istememistim..Maşallah

Merhabalar :)

Bizim herhangi bir sorunumuz yok canım. Yaş nedeniyle acele etmemiz gerekti. Ben 40 yaşıma girdim ve bu yaştan sonra yumurta rezervlerinde ani düşüşler yaşandığından bu yöntemi tercih ettik.
İyi canim ya Rabbim kucağına koysun inşallah darısı bizlere

Kızlar adet olmayı bekliyorum ama tık yoktur ya diğer aylar erken erken. Olurdum üç gün var daha birşey yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…