- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Bu haftanin ilk guzel haberi hadi massalah devami da gelir insallah :) Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :)Merhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.
Bugün transfere gireceklere Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım ben de bekliyorum merakla, inşallah onun da güzel haberlerini alırız.@ravza54'ten haber varmı kızlar, yoksa kaçırdım mı ben?
Doga14 hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım kaçıncı gün yaptın tahlili?
uzaktan izliyorum seni hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım:)Transferim 28 Şubat yapıldı sanırım benim sırada çok korkuyorum canım inşallah olmuştur
maasallah arkadasim allah tamamini erdirsin saglikla kucagina al insallah
Canım tekrar gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin gül kokulunu kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Canım ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallahsenin adına çok mutlu oldum tatlım. Darısı bizim başımıza artık
Çoook sevindim arkadaşım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ohh ne güzel başladık haftaya.Hadi kızlar darısı bize ve bizim gibi evlat hasretiyle yanan tüm annelere.
Doga14 hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım kaçıncı gün yaptın tahlili?
Canım çok sevindim inşallah güzelce artar değerin sağlıkla kucagina alırsın bebisini..benim içime doğuyordu pozitifi göreceğin ama ne olur ne olmaz umitlendirmek istememistim..Maşallah
Bu haftanin ilk guzel haberi hadi massalah devami da gelir insallah :) Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :)
canım ben de bekliyorum merakla, inşallah onun da güzel haberlerini alırız.
amin insallahHepinizden tek tek Allah razı olsun. İnşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar verir. İsteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmaz.
maşallah canım hayırlı olsun :):):):)Merhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.
Hayirli olsun.Gözün aydın :)Merhabalar, ailemden sonra ilk sizlerin haberi olacak. Yaşadığım onca stres onca sıkıntı sonunda, eşimi de ikna edip bugün kan testi verdim. Allaha binlerce şükürler olsun, dualarımı kabul etti. İnşallah hamileyim arkadaşlar. Daha yol çok uzun ama bugün pozitif gördüm çok şükür. Allah sağlıkla tamamına da erdirip kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah.
Amin canım inşallah bende güzel haberler veririmuzaktan izliyorum seni hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım:)
Kizlar ravza54 sonucu bellmi insalh hayrli haberlerini alirizAhh canım o kadar mutlu olurum ki 4 yıl sonra yüzüm ciddi anlamda gülerRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Doga 14 hayirli olsun rabbim sag salim evladini kucagina alamyi nasi etsin cok sevindim darsi bizlere inslahTransfer hariç 8. gün. Hastanenin verdiği tarih de bir gün sonrasıydı zaten.
Daha haber yok canım inşallah o hamile zaten hamileliği resmiyet kazanacakKizlar ravza54 sonucu bellmi insalh hayrli haberlerini aliriz
Ben hic sormadim kac diye hemsire vur diyince vurdum sen e2 diyince aklima geldi paylasayim dedim. Bu sbh merkezde tahlil icin sira bekliyordum. Kan sirasi yoktu kan odasi da ayri ama ilaclari anlattiklari oda ile yanyana belki rahatsiz olurlar diye disarida bekliyorum bir bayan geldi nasil sabirsiz. Iceriye giriyoe cikiyor dolaniyor. 5 dk beklemedik zaten. Neyse sira bende olmasina ragmen iceriye hizlica girdi ben x dr un hastasiyim bana e2 yapilacak acil. Sesimi cikarmadim. Girdi kani aldirdi kac dk sonra cikar dedi hemsire 16.30 dedi yani benimki ile ayni. Ne gerek vardi sabah sabah bunu yapmaya. Herkes ayni durumda orada herkes belli bir test icin bekliyor. Soyle bir hayri oldu gerci bana o icerideyken drum koridordan geciyordu konusma firsati buldum. :) ama ne bileyim bana bu hareket cok saygisizca ve gereksiz geldi. Paylasayim ddim. :)Kızlar e2 1168 çıkmış Dr ameliyattaymis son iğne dozunu arar söyleriz dediler sizce nasıl Sizinkiler kaçtı
Hormonların saatleri çok önemli, E2 nin de saat 9 a kadar alınan kandan bakılması gerekiyor. Acaba ondan mı böyle panikti bilemedim. Ama rica etseydi daha kibarlık olurdu herrhalde..Ben hic sormadim kac diye hemsire vur diyince vurdum sen e2 diyince aklima geldi paylasayim dedim. Bu sbh merkezde tahlil icin sira bekliyordum. Kan sirasi yoktu kan odasi da ayri ama ilaclari anlattiklari oda ile yanyana belki rahatsiz olurlar diye disarida bekliyorum bir bayan geldi nasil sabirsiz. Iceriye giriyoe cikiyor dolaniyor. 5 dk beklemedik zaten. Neyse sira bende olmasina ragmen iceriye hizlica girdi ben x dr un hastasiyim bana e2 yapilacak acil. Sesimi cikarmadim. Girdi kani aldirdi kac dk sonra cikar dedi hemsire 16.30 dedi yani benimki ile ayni. Ne gerek vardi sabah sabah bunu yapmaya. Herkes ayni durumda orada herkes belli bir test icin bekliyor. Soyle bir hayri oldu gerci bana o icerideyken drum koridordan geciyordu konusma firsati buldum. :) ama ne bileyim bana bu hareket cok saygisizca ve gereksiz geldi. Paylasayim ddim. :)
Canım ilk defa duydum bugün 10 30 da aldılar kanı hepte böyle oldu önce muayene sonra kanHormonların saatleri çok önemli, E2 nin de saat 9 a kadar alınan kandan bakılması gerekiyor. Acaba ondan mı böyle panikti bilemedim. Ama rica etseydi daha kibarlık olurdu herrhalde..
Ben 4 yıl hormon labda çalıştım ve kandaki hormonları ölçüm. Doktorlar 9' dan sonra e2 istemiyorlardı. Aslını sorarsan benim tüp aşamasında da saate çok takılmadılar.Canım ilk defa duydum bugün 10 30 da aldılar kanı hepte böyle oldu önce muayene sonra kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?