Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bu haftanin ilk guzel haberi hadi massalah devami da gelir insallah :) Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :)

maasallah arkadasim allah tamamini erdirsin saglikla kucagina al insallah

Canım tekrar gözün aydın, Rabbim tamamına erdirsin gül kokulunu kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Canım ne güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallah senin adına çok mutlu oldum tatlım. Darısı bizim başımıza artık

Doga14 hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım kaçıncı gün yaptın tahlili?

Canım çok sevindim inşallah güzelce artar değerin sağlıkla kucagina alırsın bebisini..benim içime doğuyordu pozitifi göreceğin ama ne olur ne olmaz umitlendirmek istememistim..Maşallah

Bu haftanin ilk guzel haberi hadi massalah devami da gelir insallah :) Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin :)

Hepinizden tek tek Allah razı olsun. İnşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar verir. İsteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmaz.

maşallah canım hayırlı olsun :):):):)

Hayirli olsun.Gözün aydın :)

Kızlar e2 1168 çıkmış Dr ameliyattaymis son iğne dozunu arar söyleriz dediler sizce nasıl Sizinkiler kaçtı

Kızlar e2 1168 çıkmış Dr ameliyattaymis son iğne dozunu arar söyleriz dediler sizce nasıl Sizinkiler kaçtı
Ben hic sormadim kac diye hemsire vur diyince vurdum sen e2 diyince aklima geldi paylasayim dedim. Bu sbh merkezde tahlil icin sira bekliyordum. Kan sirasi yoktu kan odasi da ayri ama ilaclari anlattiklari oda ile yanyana belki rahatsiz olurlar diye disarida bekliyorum bir bayan geldi nasil sabirsiz. Iceriye giriyoe cikiyor dolaniyor. 5 dk beklemedik zaten. Neyse sira bende olmasina ragmen iceriye hizlica girdi ben x dr un hastasiyim bana e2 yapilacak acil. Sesimi cikarmadim. Girdi kani aldirdi kac dk sonra cikar dedi hemsire 16.30 dedi yani benimki ile ayni. Ne gerek vardi sabah sabah bunu yapmaya. Herkes ayni durumda orada herkes belli bir test icin bekliyor. Soyle bir hayri oldu gerci bana o icerideyken drum koridordan geciyordu konusma firsati buldum. :) ama ne bileyim bana bu hareket cok saygisizca ve gereksiz geldi. Paylasayim ddim. :)

Hormonların saatleri çok önemli, E2 nin de saat 9 a kadar alınan kandan bakılması gerekiyor. Acaba ondan mı böyle panikti bilemedim. Ama rica etseydi daha kibarlık olurdu herrhalde..

Hormonların saatleri çok önemli, E2 nin de saat 9 a kadar alınan kandan bakılması gerekiyor. Acaba ondan mı böyle panikti bilemedim. Ama rica etseydi daha kibarlık olurdu herrhalde..
Canım ilk defa duydum bugün 10 30 da aldılar kanı hepte böyle oldu önce muayene sonra kan

Canım ilk defa duydum bugün 10 30 da aldılar kanı hepte böyle oldu önce muayene sonra kan
Ben 4 yıl hormon labda çalıştım ve kandaki hormonları ölçüm. Doktorlar 9' dan sonra e2 istemiyorlardı. Aslını sorarsan benim tüp aşamasında da saate çok takılmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…