Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hormonların saatleri çok önemli, E2 nin de saat 9 a kadar alınan kandan bakılması gerekiyor. Acaba ondan mı böyle panikti bilemedim. Ama rica etseydi daha kibarlık olurdu herrhalde..
Saat 9.00 du zaten ben de kanimi hep muayene sonrasi verdim belli saat demediler bana.biraz saygisiz oldugunu dusunuyorum biraz da aceleci. Neyse bdv bolumune donmesin burasi :). Hayirlisi olsun onun icin de. Zor bir surec tabi herkesin yaklasimi farkli ama sabah cok garibime gitti paylasayim istedim. Bizler evlatlarimiza siraya saygili olmayi ogretelim. :)

Kesinlikle haklısın canım, beni yanlış anlama. Sana yaptığı büyük saygısızlık. Biz de çok zor süreçlerden geçiyoruz bu hiçkimseye saygısızlık yapma hakkı vermez. Neyse sonucun güzel olsun inşallah...

Başka milletlerde var mı bilmem ama biz sıraya girmeyi bilmiyoruz. Aslına bakarsanız bildiğin kul hakkı yemek bu. Ben takı sırasında önüme kaynamaya çalışan insan gördüm. İnsan takı takacağım diye acele eder mi :) Kadınla kavga ettim. Dedim hak yiyorsun, sanki ekmek sırası burası dedi bana :)

İnşallah hayirlisiyla dollenirler. Aslinda benim endisem geçen dondurulmus yoktu, busefer olur inşallah die. İnşallah senin de hamis haberini aliriz tatlım listemiz senlenir
Olsun canim benim de yoktu bastan basladik bu sefer bir tane var ama insallah dondurulmuslara ihtiyacim iz olmaz hepimizin aminn

Merhabalar, ben yeni üyeyim :) 26 yaşındayım. 21 yaşında (bekardım tabbi:) over ca'dan ameliyat oldum sağ yumurtalığım alındı, 4 kür kemoterapi gördüm. şuan 1 buçuk yıllık evliyim kontrollerime düzenli gidiyorum hiçbir sağlık problemim yok 3 aydır korunmuyorum fakat hala başarılı olamadım bebek konusunda. inofolic kullanıyorum 3 aydır. tavsiyeleriniz varsa dikkate almak isterim. sevgiler...

Aminn canim herseyin bir hayri vardir sen güzel düsûn bebisini alacan insallah da transferde neden anastezi veriorlar ki

doktorunla görüştün mü tatlım bu konuda? doğal beslenmeye çalış. ben herkese arı sütü bal polen çörek otu tavsiye ediyorum. incir yemek çokfaydalı. en önemlisi de stressizlik elinden geldiğince

Ben canim ben hemde acayip uzatsam bi dert sag sol yatamiorum sag tarafima sanci doluo hemen mecbur sirt üstü agrilar uyutmuo ilactan ve adet yaklastikca diorum ben artik

kızlar sonuç geldi 13. gün 280 :) hamdolsun haftaya salı ya da çrş kese görebilir miyim acaba ona göre randevu alıcam
Gözün aydın canım çok sevindim, haftaya pazartesiden sonra inşallah keseyi görebilirsin. Doktoruna sonucu söylediğinde tarihi verir zaten. Hayırlısıyla keseyi görüp pıt pıtları da duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…