- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Saat 9.00 du zaten ben de kanimi hep muayene sonrasi verdim belli saat demediler bana.biraz saygisiz oldugunu dusunuyorum biraz da aceleci. Neyse bdv bolumune donmesin burasi :). Hayirlisi olsun onun icin de. Zor bir surec tabi herkesin yaklasimi farkli ama sabah cok garibime gitti paylasayim istedim. Bizler evlatlarimiza siraya saygili olmayi ogretelim. :)Hormonların saatleri çok önemli, E2 nin de saat 9 a kadar alınan kandan bakılması gerekiyor. Acaba ondan mı böyle panikti bilemedim. Ama rica etseydi daha kibarlık olurdu herrhalde..
Kesinlikle haklısın canım, beni yanlış anlama. Sana yaptığı büyük saygısızlık. Biz de çok zor süreçlerden geçiyoruz bu hiçkimseye saygısızlık yapma hakkı vermez. Neyse sonucun güzel olsun inşallah...Saat 9.00 du zaten ben de kanimi hep muayene sonrasi verdim belli saat demediler bana.biraz saygisiz oldugunu dusunuyorum biraz da aceleci. Neyse bdv bolumune donmesin burasi :). Hayirlisi olsun onun icin de. Zor bir surec tabi herkesin yaklasimi farkli ama sabah cok garibime gitti paylasayim istedim. Bizler evlatlarimiza siraya saygili olmayi ogretelim. :)
Benim kizim olursa adi NAZLIMMMM teytesiiiiiTatlim senin bebis de pek nazli ya. Ismi naz olsun kiz olursa. Allahima dua edelim bol bol insallah guzel alicak hersey.
insallah canim rabbim gönlüne göre versin insallahhBenim kizim olursa adi NAZLIMMMM teytesiiiii
bizim de ikiz erkek olsaydı emir ve demir olsun diyordum eşimde olmazzz emir demiri keser diyorduBenim kizim olursa adi NAZLIMMMM teytesiiiii
Saat 9.00 du zaten ben de kanimi hep muayene sonrasi verdim belli saat demediler bana.biraz saygisiz oldugunu dusunuyorum biraz da aceleci. Neyse bdv bolumune donmesin burasi :). Hayirlisi olsun onun icin de. Zor bir surec tabi herkesin yaklasimi farkli ama sabah cok garibime gitti paylasayim istedim. Bizler evlatlarimiza siraya saygili olmayi ogretelim. :)
inşallllaaahhhhh... :))))Benim kizim olursa adi NAZLIMMMM teytesiiiii
Olsun canim benim de yoktu bastan basladik bu sefer bir tane var ama insallah dondurulmuslara ihtiyacim iz olmaz hepimizin aminnİnşallah hayirlisiyla dollenirler. Aslinda benim endisem geçen dondurulmus yoktu, busefer olur inşallah die.İnşallah senin de hamis haberini aliriz tatlım listemiz senlenir
Saol canim benim insallahÇok sevindim canım hayırlı olsun
Slm kizlar benim transverim yapıldı herşey yolunda çok şükür heyecanla 19 martı bekleyeceğim :)
Canım, sonucunu aldın mı, ben mi göremedim :)Olsun canim benim de yoktu bastan basladik bu sefer bir tane var ama insallah dondurulmuslara ihtiyacim iz olmaz hepimizin aminn
Saol canim benim insallah
Hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsun sana bebişin...Slm kizlar benim transverim yapıldı herşey yolunda çok şükür heyecanla 19 martı bekleyeceğim :)
Aminn canim herseyin bir hayri vardir sen güzel düsûn bebisini alacan insallah da transferde neden anastezi veriorlar kiGünaydın kızlar. Dün hastaneden arasinlar diye kukuman kuşu gibi telin başında bekledim haber vermediler. Sabah kalktım bir güzel kahvaltimi yaptım vitaminlerimi içtim. Telefon çaldı. Ayşe hanim bugün transferiniz gerçekleşecek acsiniz dimi ? Bende dedim bana kimse bişey söylemedi kahvaltimi yaptım bile.neyse sonra anestezi uzmaniyla görüştü kız, 13 DE TRANSFER YAPILACAK kızlar.
Ya bu nasıl bir sorumsuzluk böyle bir ihtimal vardı madem bana bilgi vermemeleri çok yanlış değil mi ? Resmen güvenimi sarstilar acayip moralim bozukLütfen dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar
Çok umutluydum ama bu sefer de dondurulmusum yok.Elimde tek 1 umudum, Rabbim hayırlı ise onu bize nasip etsin insallah
doktorunla görüştün mü tatlım bu konuda? doğal beslenmeye çalış. ben herkese arı sütü bal polen çörek otu tavsiye ediyorum. incir yemek çokfaydalı. en önemlisi de stressizlik elinden geldiğinceMerhabalar, ben yeni üyeyim :) 26 yaşındayım. 21 yaşında (bekardım tabbi:) over ca'dan ameliyat oldum sağ yumurtalığım alındı, 4 kür kemoterapi gördüm. şuan 1 buçuk yıllık evliyim kontrollerime düzenli gidiyorum hiçbir sağlık problemim yok 3 aydır korunmuyorum fakat hala başarılı olamadım bebek konusunda. inofolic kullanıyorum 3 aydır. tavsiyeleriniz varsa dikkate almak isterim. sevgiler...
Ben canim ben hemde acayip uzatsam bi dert sag sol yatamiorum sag tarafima sanci doluo hemen mecbur sirt üstü agrilar uyutmuo ilactan ve adet yaklastikca diorum ben artikKızlar günaydın hepimiz için çok güzel bir hafta başlasın.Transferden sonra 5.gün günler geçmiyor galiba bugün işe başladım belki zaman daha cabuk gecer ama bu bel ağrısı beni öldürecek galiba.Sanırım transferden sonra kendimizi dinliyoruz geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum.Bacak ağrısı çeken var mı hiç aranızda?
Gözün aydın canım çok sevindim,kızlar sonuç geldi 13. gün 280 :) hamdolsun haftaya salı ya da çrş kese görebilir miyim acaba ona göre randevu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?