Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarim bu sabah tam 7 de gittim öglen ögreneyim die ama bendeki sorun iste damar bulunamadi cok ugrastilar daha uzman kisiyi cagirdilar oda gec gelcekti ise gec kalcagimdan veremedim is cikisi verdim bir bucukta hemsire dedi yarin arayin 10 gibi bakalim vardir hayri bigûn daha bekleyecem ögrenmek icin ama dok idrar pozitif dedim bekledigim der gibi bakti yüzüme cuma gel dedi pazartesi geleyim dedim kan sonucuna göre gelirsin dedi hayirlisi

Kan sonucun çıktı mı? Bekliyor musun daha? Ben bugün lab görevlisine yalvardım. 2 saate çıkar dedi. Ne olur daha erken çıkmaz mı diye acınacak gözlerle baktım adama ama yine de çıkartmadı sonucu.
Canimm benimm yaaa inanirim bazen su avusturyaya sinir oluorum tür. Ne gûzel git ver iki saat sonra all nerdee sabahtan gittim 1 de ögrencem die nasib olmadi öglenden sonra vermek zorunda kaldim oda yarin 10 gibi ancaa

GÖRÜŞTÜM TABİİ NORMAL HERŞEY SIKINTI YOK,SAĞLAM YUMURTALIĞINDAN BİAN EVVEL FAYDALANMAMIZ LAZIM DİYOLAR,HEMEN HAMİLELİK. ASIL SIKINTI BENİM STRESLİ Bİ YAPIMIN OLMASI SANIRIM. ZATEN BU RAHATSIZLIĞIMDAN SONRA PANİK ATAK HASTASI OLDUM,POLEN TÜKETİYORUM HERGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI, BESLENMEME DE ÖZEN GÖSTERİYORUM. ALLAH KARARLAMIŞTIR DİYORUM DAHA ÇOK YENİYİM, AMA İLK SEFERDE KALMAYI BEKLİYORUZ HEMEN SANIRIM :)

Hadi bakalım canım, sonuç güzel olduktan sonra geç olsun da güç olmasın.

hepimiz öyleyiz öyleydik. bu yolda yürürken sabrı öğreniyorsun. sen zor dönemler atlatmışsın eminim ki bu süreci de atlatırsın. inşallah hemen olur tedaviye ihtiyacın kalmaz mucizen kendiliğinden gelir.

Canimm benimm yaaa inanirim bazen su avusturyaya sinir oluorum tür. Ne gûzel git ver iki saat sonra all nerdee sabahtan gittim 1 de ögrencem die nasib olmadi öglenden sonra vermek zorunda kaldim oda yarin 10 gibi ancaa
canim almanyadada ayni aksama kadar bekliyosun. gec olsun güc olmasin insallah güzel sonuclar alirsin

canım benim de bugün 6.gunum ilk 3gun bişey hissetmedim ama son iki gündür yatakta nasıl yatacağımı şaşırıyorum,ağrı gibi de değil kasılma gibi oluyo Bi rahata kavuşamıyorum yani:)dun de yatmadan adet sancısı gibi oldu sonra kesti, dediğin gibi kendimizi dinliyoruz galiba,Allah sonunu hayra getire

@jonguil canim benim yarin sonuc cikacak nasibse senden istegim var cikarsa pozitif yazma hamis die beklemede yaz negatif cikarsa kocaman negatif yaz bûyûk harfle ama yanina ûzgûn isareti koyma hatta gûlen koy cûnkû dicem ki Allah bana bunu hayirli gördû insallah hayirlisi olsun

transfer olan arkadaşlarım transfer sonrası neler yapıyorsunuz nasıl sürekli yatıyor musunuz

Hamiss kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum. Rabbim tamamina erdirsin insaAllah :) @jonguil canim bundan sonra siradakiler biziz sanirim. Bende cok fazla heyecan var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…