Etme canim Allah yardimcin olsun insallah bisey olmazEvet canım normal bir insanda anestezi yok. Ama benim zor oluyormuş onu n icin.Endişe etmemeye çalışıyorum ama şimdiden çok gerildim
Canimm benimm yaaa inanirim bazen su avusturyaya sinir oluorum tür. Ne gûzel git ver iki saat sonra all nerdee sabahtan gittim 1 de ögrencem die nasib olmadi öglenden sonra vermek zorunda kaldim oda yarin 10 gibi ancaaKan sonucun çıktı mı? Bekliyor musun daha? Ben bugün lab görevlisine yalvardım. 2 saate çıkar dedi. Ne olur daha erken çıkmaz mı diye acınacak gözlerle baktım adama ama yine de çıkartmadı sonucu.
amin inşalllaahhhh :))Gözün aydın canım çok sevindim,haftaya pazartesiden sonra inşallah keseyi görebilirsin. Doktoruna sonucu söylediğinde tarihi verir zaten. Hayırlısıyla keseyi görüp pıt pıtları da duyarsın inşallah
GÖRÜŞTÜM TABİİ NORMAL HERŞEY SIKINTI YOK,SAĞLAM YUMURTALIĞINDAN BİAN EVVEL FAYDALANMAMIZ LAZIM DİYOLAR,HEMEN HAMİLELİK. ASIL SIKINTI BENİM STRESLİ Bİ YAPIMIN OLMASI SANIRIM. ZATEN BU RAHATSIZLIĞIMDAN SONRA PANİK ATAK HASTASI OLDUM,POLEN TÜKETİYORUM HERGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI, BESLENMEME DE ÖZEN GÖSTERİYORUM. ALLAH KARARLAMIŞTIR DİYORUM DAHA ÇOK YENİYİM, AMA İLK SEFERDE KALMAYI BEKLİYORUZ HEMEN SANIRIM :)doktorunla görüştün mü tatlım bu konuda? doğal beslenmeye çalış. ben herkese arı sütü bal polen çörek otu tavsiye ediyorum. incir yemek çokfaydalı. en önemlisi de stressizlik elinden geldiğince
canim gözün aydin benimde degerim geldi. olmasi gerektigi gibi sükür.kızlar sonuç geldi 13. gün 280 :) hamdolsun haftaya salı ya da çrş kese görebilir miyim acaba ona göre randevu alıcam
Hadi bakalım canım, sonuç güzel olduktan sonra geç olsun da güç olmasın.Canlarim bu sabah tam 7 de gittim öglen ögreneyim die ama bendeki sorun iste damar bulunamadi cok ugrastilar daha uzman kisiyi cagirdilar oda gec gelcekti ise gec kalcagimdan veremedim is cikisi verdim bir bucukta hemsire dedi yarin arayin 10 gibi bakalim vardir hayri bigûn daha bekleyecem ögrenmek icin ama dok idrar pozitif dedim bekledigim der gibi bakti yüzüme cuma gel dedi pazartesi geleyim dedim kan sonucuna göre gelirsin dedi hayirlisi
hepimiz öyleyiz öyleydik. bu yolda yürürken sabrı öğreniyorsun. sen zor dönemler atlatmışsın eminim ki bu süreci de atlatırsın. inşallah hemen olur tedaviye ihtiyacın kalmaz mucizen kendiliğinden gelir.GÖRÜŞTÜM TABİİ NORMAL HERŞEY SIKINTI YOK,SAĞLAM YUMURTALIĞINDAN BİAN EVVEL FAYDALANMAMIZ LAZIM DİYOLAR,HEMEN HAMİLELİK. ASIL SIKINTI BENİM STRESLİ Bİ YAPIMIN OLMASI SANIRIM. ZATEN BU RAHATSIZLIĞIMDAN SONRA PANİK ATAK HASTASI OLDUM,POLEN TÜKETİYORUM HERGÜN 1 ÇAY KAŞIĞI, BESLENMEME DE ÖZEN GÖSTERİYORUM. ALLAH KARARLAMIŞTIR DİYORUM DAHA ÇOK YENİYİM, AMA İLK SEFERDE KALMAYI BEKLİYORUZ HEMEN SANIRIM :)
hadi maşşalllaahhh... benim bu sonuç da 13. gün için iyi değil mi?canim gözün aydin benimde degerim geldi. olmasi gerektigi gibi sükür.
Aynen canim okadar yorgunum ki hic düsünmüorum sabah cok kizdim kendime sonra iste unuttum vardir bi hayri dedim doga14 le yer degistirdik nasibbbHadi bakalım canım, sonuç güzel olduktan sonra geç olsun da güç olmasın.
Amin canım inşallah :)Hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsun sana bebişin...
iyi canim maasallah. önemli olan katlanmasi (en az 60%) yüksekligi önemsiz benim bildigim.hadi maşşalllaahhh... benim bu sonuç da 13. gün için iyi değil mi?
Amin inşallah canım :)Hayırlı olsun. İnşallah sımsıkı tutunur sana.
canim almanyadada ayni aksama kadar bekliyosun. gec olsun güc olmasin insallah güzel sonuclar alirsinCanimm benimm yaaa inanirim bazen su avusturyaya sinir oluorum tür. Ne gûzel git ver iki saat sonra all nerdee sabahtan gittim 1 de ögrencem die nasib olmadi öglenden sonra vermek zorunda kaldim oda yarin 10 gibi ancaa
canım benim de bugün 6.gunum ilk 3gun bişey hissetmedim ama son iki gündür yatakta nasıl yatacağımı şaşırıyorum,ağrı gibi de değil kasılma gibi oluyo Bi rahata kavuşamıyorum yani:)dun de yatmadan adet sancısı gibi oldu sonra kesti, dediğin gibi kendimizi dinliyoruz galiba,Allah sonunu hayra getireKızlar günaydın hepimiz için çok güzel bir hafta başlasın.Transferden sonra 5.gün günler geçmiyor galiba bugün işe başladım belki zaman daha cabuk gecer ama bu bel ağrısı beni öldürecek galiba.Sanırım transferden sonra kendimizi dinliyoruz geceleri bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum.Bacak ağrısı çeken var mı hiç aranızda?
Canim bunlar cok sakin insanlar ya aynen gec olsun gûzel olsun hayirlisi olsun canim insallahcanim almanyadada ayni aksama kadar bekliyosun. gec olsun güc olmasin insallah güzel sonuclar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?