Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam güzellikler.Çok şükür transferimi oldum.tek umudum 1 bebeğimi aldım geldim. Transfer başarılı geçmiş. 3. gün embriyosu. 9 hucreliymis.sizce 3.gune göre yeterli mi kızlar? 1.kalite oluyor dediler. Gercekten de rahim duvarı dik oldugu icin anestezi almam isabet oldu . inşallah güzel haberlerle gelirim. 21 Mart test tarihim. Hepinizi seviyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. Gayet güzel 1. kalite. Benim 3. gün 8 hücreliydi. Bebişin seninle kalsın annesi

Hayırlı olsun canım bende bugün transferimi oldum benimde 5.gun embriyosu tek embriyo konuldu inşallah bundan sonra güzel günler beklesin bizi :)

canım gayet iyi en az 6 Hücreli olmalıydı inşallah 21 Mart güzel haberlerini alırız canım

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

admad : 21 Mart test tarihi

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Canim benimde bugün adet olacak gibi ağrılarım oldu şuan geçti Rabbim yüzümüzü güldürur inşallah yarın âdet günüm

Hmmm senin yarin mi adet gunun. Benim persembe gunum hem adet tarihim oluyo hemde test gunum. Ya insallah Canimm tutar bizimkilerde Rabbim nasip eylesin.

Hamile kalan Arkadaslar sizdede adet sancilari oluyomuydu? Bizi aydinlatirsaniz seviniriz

ttamam canım istersen hiç birşey yazmayayım hiç fark etmez

Hmmm senin yarin mi adet gunun. Benim persembe gunum hem adet tarihim oluyo hemde test gunum. Ya insallah Canimm tutar bizimkilerde Rabbim nasip eylesin.

Hamile kalan Arkadaslar sizdede adet sancilari oluyomuydu? Bizi aydinlatirsaniz seviniriz
Canım normalde 28 günde bir adet oluyorum ama genelde 27. 28.29. Gün de adet olurum o yüzden yani yarın olma ihtimali de var test günüm de adet günüm oluyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım evet hamile arkadaşlar lütfen belirtilerinizi tek tek yazın gün gün çok şey istiyoruz ana umut olmak için

kızlar sonuç geldi 13. gün 280 :) hamdolsun haftaya salı ya da çrş kese görebilir miyim acaba ona göre randevu alıcam

GGözün aydın canım maşallah Bence gorursun bildigim kadariyla 1500 u gecmesi gerekiyormus kese icin bir hafta yeterli olur..

Anladim canim benimde oyle aslinda bugunler adet olma ihtimalim olan gunler..

Evett kizlarr hadii bize umut olunnn

cok güzel canim. sImsIkI tutunsunlar insallah arkadasim

transfer olan arkadaşlarım transfer sonrası neler yapıyorsunuz nasıl sürekli yatıyor musunuz
ben ilk üc gün evden cikmadim. cok fazla gezinmedim. arada kalktim evde biraz dolasdim yemek fln yedim. is yapmadim. daha sonra toplam 1 hafta ise gitmedim arkadasima fln gittim.annemlere gittim evden ciktim ama temizlik vs yapmadim. inallah hayirlisiyle en tez zamanda evladina kavusursun.he birde bol bol su ictim

Canim adet sancin olmusmuydu? Benim adet sancim oluyo korkuyorumm adet olcam diye

Canim adet sancin olmusmuydu? Benim adet sancim oluyo korkuyorumm adet olcam diye
canim adet sanci her sekilde olabiliomus yani negtaifdede pozitifdede. benim son 2-3 gün cok oldu. hala daha var. hatta suan uzaniyorum yine adet sancisina benzeyen sancim var

tatlım belirti olarak değil de yaşadıklarımı yazayım; adet ağrısı gibi ağrılar son 4 gün. son 3 gün gece çok sık tuvalete çıktım. eşim de farketmiş onu. ama ğkabız olmamk için su içiyordum ondan mı oldu bilemiyorum. ellerimde ve dudaklarımda kuruluk halen daha var. ama bu ilaçlardan mı olması gereken bu mu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…