Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

10. güne kadar belirti aramayın canlar...
10. Gun itibariyle gece atesli uyanalarim oldu, kasiklarim agridi, sancilar oldu, gogus hassasiyetim oldu. Bu son iki saydigim hala var..
Cok sık tuvalet ihtiyacim oldu. Hala var...
Dudaklarim yuzum ve ellerim kupkuru. devamli kremleniyorum

Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.
Crıone vajinal jel rahim ağzında birikmiş sanki tıkamış gibi,ağrı yapıyo hareket halindeyken,elimle çıkarmayı denedim ama çamurlaşmış gibi birazda korktum
Başına buna benzer bişey gelen var mı ?
Doktora cuma gitcem,o zamana kadar bişey olmaz heralde?

jeli kullandiktan sonra yattinmi cnm?
kalkip yurumedinmi?

Hmm anladım canım benim de yarın 10. Günüm bakalım bende de belirtiler olacak mı yüzümde benim de kuruluk oldu yeni bitkisel sabun kullanıyordum ondan diyordum ama olabiliyor demek

Canim ben zaten 9. Gunumde test yapicam transferden sonra. 5. Gun transferi oldu 14. Gundede test dediler. Yanii varsa illakii belli etmesi lazim bnce dolu dolu 2 gunum kaldi :)

Ç
Oluyo canim hic dert etme cok normal.. Bu jelle ilgili arastirma yapmistim bende her renkte geri gelebiliyomus ve de tortu seklinde.. Bende de oluyo bazen[/QUOT
Çıkmazsa cuma utanarakta olsa doktora söylcem artık saol cnm

Benim de tuvaletten sonra afedersiniz peceteye silerken parca parca cikiyor. Ben hic yatmiyorum da kalkip kahvalti hazirliyorum zaten ama oluyor demek ki. Utanilacak bisey yok bence transferden once bir bayan soylemisti onun da camur gibi birikmis endiselenme. Dr lar alisik yani

Bende hic yatmiyorm bi iki dkka anca. Zaten hemsire max 5 dk yat demisti. Ama sunu da farkettim kalkinca hizli hareket yapinca ya da yuruyus fln hizli sekilde o zaman geri akmasi daha cok oluyo. Daha yavas hareketlerle yurumemiz gerek sanirim

Te
Tesekkür ederim içim biraz olsun rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…