- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Canım normalde 28 günde bir adet oluyorum ama genelde 27. 28.29. Gün de adet olurum o yüzden yani yarın olma ihtimali de var test günüm de adet günüm oluyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canımevet hamile arkadaşlar lütfen belirtilerinizi tek tek yazın gün gün çok şey istiyoruz ana umut olmak için
1500 degil cnm, beta hcg 15000 olmasi gerekiyor.GGözün aydın canım maşallahBence gorursun bildigim kadariyla 1500 u gecmesi gerekiyormus kese icin bir hafta yeterli olur..
jeli kullandiktan sonra yattinmi cnm?Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.
Crıone vajinal jel rahim ağzında birikmiş sanki tıkamış gibi,ağrı yapıyo hareket halindeyken,elimle çıkarmayı denedim ama çamurlaşmış gibi birazda korktum
Başına buna benzer bişey gelen var mı ?
Doktora cuma gitcem,o zamana kadar bişey olmaz heralde?
5 dk yatıp hareket ettim cnmjeli kullandiktan sonra yattinmi cnm?
kalkip yurumedinmi?
Hmm anladım canım benim de yarın 10. Günüm bakalım bende de belirtiler olacak mı10. güne kadar belirti aramayın canlar...
10. Gun itibariyle gece atesli uyanalarim oldu, kasiklarim agridi, sancilar oldu, gogus hassasiyetim oldu. Bu son iki saydigim hala var..
Cok sık tuvalet ihtiyacim oldu. Hala var...
Dudaklarim yuzum ve ellerim kupkuru. devamli kremleniyorum
Yok canim listeye eklenmeyi ben istedim benim ya kimyasal ya bos cikioyaya ondan dedim kuzum kesemi görsemde bebegimi görmeden kalp atislarini duymadan hamileyim diemiorumttamam canım istersen hiç birşey yazmayayım hiç fark etmez
5 dk yatıp hareket ettim cnm
10. güne kadar belirti aramayın canlar...
10. Gun itibariyle gece atesli uyanalarim oldu, kasiklarim agridi, sancilar oldu, gogus hassasiyetim oldu. Bu son iki saydigim hala var..
Cok sık tuvalet ihtiyacim oldu. Hala var...
Dudaklarim yuzum ve ellerim kupkuru. devamli kremleniyorum
Anladım tatlım haklısın sen nasıl istersen inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek tatlımYok canim listeye eklenmeyi ben istedim benim ya kimyasal ya bos cikioyaya ondan dedim kuzum kesemi görsemde bebegimi görmeden kalp atislarini duymadan hamileyim diemiorum
Ayy çıkar mı kendiliğinden akşam akşam stres oldum yaanladim cnm. Bu dedigim bazilarinda oluyormus. Cikiyormus kirec topagi gibi.
Ayy çıkar mı kendiliğinden akşam akşam stres oldum ya(
Oluyo canim hic dert etme cok normal.. Bu jelle ilgili arastirma yapmistim bende her renkte geri gelebiliyomus ve de tortu seklinde.. Bende de oluyo bazen[/QUOT
Çıkmazsa cuma utanarakta olsa doktora söylcem artıksaol cnm
Benim de tuvaletten sonra afedersiniz peceteye silerken parca parca cikiyor. Ben hic yatmiyorum da kalkip kahvalti hazirliyorum zaten ama oluyor demek ki. Utanilacak bisey yok bence transferden once bir bayan soylemisti onun da camur gibi birikmis endiselenme. Dr lar alisik yani
Benim de tuvaletten sonra afedersiniz peceteye silerken parca parca cikiyor. Ben hic yatmiyorum da kalkip kahvalti hazirliyorum zaten ama oluyor demek ki. Utanilacak bisey yok bence transferden once bir bayan soylemisti onun da camur gibi birikmis endiselenme. Dr lar alisik yani
Tesekkür ederim içim biraz olsun rahatladıBenim de tuvaletten sonra afedersiniz peceteye silerken parca parca cikiyor. Ben hic yatmiyorum da kalkip kahvalti hazirliyorum zaten ama oluyor demek ki. Utanilacak bisey yok bence transferden once bir bayan soylemisti onun da camur gibi birikmis endiselenme. Dr lar alisik yani
Gözün aydın canım maşallah ne güzel büyüyor teyzesikızlar sonuç geldi 13. gün 280 :) hamdolsun haftaya salı ya da çrş kese görebilir miyim acaba ona göre randevu alıcam
1500 degil cnm, beta hcg 15000 olmasi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?