Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

günaydın kızlar dün son kontrolumu oldum, yumoşlsr buyumuş. 40 tane olmus. gece catlatma iğnemide vuruldum. yarın opu var ama bu ay transverim olmıycak ((
maasallah canim baya yumosun olmus. saglikla döllenip büyüsünler insallah. cok yumurta olusdugu icin dinlenmen icinde. bundada vardir bi hayir.insallah en tez zamanda saglikla kavusursun

Hmmm senin yarin mi adet gunun. Benim persembe gunum hem adet tarihim oluyo hemde test gunum. Ya insallah Canimm tutar bizimkilerde Rabbim nasip eylesin.

Hamile kalan Arkadaslar sizdede adet sancilari oluyomuydu? Bizi aydinlatirsaniz seviniriz

Elimden geldiğince kendi hissettiklerimi yazayım. Benim 4. denemem bu, 1. pozitif, 2-3 negatif 4. pozitif (Allah tamamına erdirsin inşallah). inanki aralarında hiçbir fark yoktu doğru düzgün belirti olarak. Bu sonuncu da kendimi net dinlediğim için her belirti aklımda. transferin 2. günü kısa aralıklarla belime çok ince ince ağrılar saplandı. Sonra yavaş yavaş ağrılar kesildi. Bir kaç gün hiçbir ağrı yoktu. Bu arada 4. günden sonra sanıyorum tuvalet sonrası peçeteye crinone jelin ilk parçası pembe geldi (3. denememde de aynısı olmuştu, tutunma kanaması sanmıştım.) Sonra çok feci bir şişme oldu bende ama anlatılacak gibi değil, şu anda görsen 4-5 aylık hamile sanırsın. Çok fazla gaz oldu (bu da 3. denememde olmuştu.) Son iki gün adet sancıları başladı (her denememde oldu) . Her tuvalete yüreğim ağzımda gittim. Lekenme göreceğim diye. O kadar gerçekçi ki kesin adet oluyorum dedim. Çok hafif baş dönmelerim oldu. Baş dönemsi değil de bu için çekilir gibi ama çok anlık şeyler tam ifade edemiyorum. (Normal zamanlarda da yaşarım bunu). Son olarak da yine hafif göğüs hassasiyeti oldu 6. 7. günler. Sonra uyku uyuyamadım ki normalde 8 saat altında nadir uyurum. Gece tuvalete uyanıp saatlerce uykusuz kaldım. Bu da stresten olabilir tabi. Bu kadar bendeki belirtiler ama tamamı adet belirtisi de bunların ya da belki de bu kullandığımız hormonların etkileri.

Aslını istersen o hiç gelmeyecekmiş gibi görünen test gününe kadar hep bir şüphe içinde kalıyorsun. Ne olmadı diye kestirip atabiliyorsun, ne oldu deyip kendini kaptırabiliyorsun. Psikolojik savaş resmen. Ben bu sefer taktik değiştirdim. Evde annem, eşim falan herkes bana çok iyi davrandı. Dedim ki bunun keyfini sür eğer negatif çıkarsa görüp görebileceğin tek hamile muamelesi bu 5-6 gün :) sonra saymaya başladım. Bugün hamileliğimin 4. günü, 5. günü diye. Test gününe kadar ben potansiyel hamileyim ve bunun keyfini süreceğim dedim. O birazcık vakti daha dayanılır yaptı. Yine de dayanamayıp bir önce yaptım tabi testi :)

İnşallah yazdıklarımın birazcık faydası olmuştur.

günaydın kızlar dün son kontrolumu oldum, yumoşlsr buyumuş. 40 tane olmus. gece catlatma iğnemide vuruldum. yarın opu var ama bu ay transverim olmıycak ((

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Son dönemde doktorlar ohss riski gördüklerinde transferi erteliyorlar. Çok yaygın sanırım. Hiç üzme kendini. Sen dinlen, vücudun dinlensin, ilaçlardan arınsın. İnşallah senin için daha hayırlı olan budur. İnan 40 yumurta hiç az değil, seni riske atmaz doktorun.

ınsallah canım amin ama cok korkuyorum opudan, ınsallah cok agrı yapmaz..

Adet ağrısı gibi ince ince oluyor ama doktorlar parol falan kullanabilirsiniz diyorlar. Onun için hiç kafana takma, uyuyup uyanacaksın bitmiş olacak. Ağrın da olursa ağrı kesibi kullanırsın.

evet doktorda oyle dedı, rıske atmaya gerek yok dedı ama ben bıraz fazla hazırlamıştım kendımı, simdi tekrar regli günümü dört gözle beklıycem. bıde bısıy sorcam, dondurulmuslarda regliden kac gun sonra transver yapılıyor(tahmini)

Cok guzel anlatmissin canim Allah razi olsun:) aslinda tamda dedigin gibi bu gunlerin keyfini cikarip sakince beklememiz lazim ama bunu basarabilirsek tabi:)

Ohhhhh, maşallah, bu kadar yumurtası olanı ilk defa duyuyorum.Olsun tatlım, kaliteli olsunlarda sonra olsun transferin. 40 taneden sonra gerçekten çok ağrın olur. Transfer yapılırsa da ne ilaç kullanabilirsin ne başka birşey yapabilirsin ağrıların için. Bence de böylesi daha iyi olmuş...

insallah hayırlısı olur canım napalım bekıycez..

Internetten birdaha baktım canım vajinal ultrasonda 1500 üzerinde karindan 5000 i geçmesi gerekir diyor..doktor beni de 1500 u geçeceğimi düşündüğü için bu hafta cagirdi
ayy benimki kaç kez geçti 1500 ü hala görmeye gidemedim.cumayı bekliyorum. Olsun napalım mübarek günde görcem kuzcuğu...

12 yumurta toplandı 9 tane döllendi cuma Trasnfer olcak

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

@duyibo: tedavi aşamasında

astaravistama : Tedavi aşamasında

admad : 21 Mart test tarihi

T tugba88guler : 19 mart test tarihi

dilaylay : 17 mart test tarihi

AsoKa : 17 mart test tarihi

T timse : 14 mart test tarihi

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi

T Tgb123 : 12 Mart test tarihi

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Vallahi hızına yetişmek mümkün değil S Sky_sun cim.. Eh bu kadar uğraştan sonra seni de pozitif görelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…