Süper, kesinleşti artık bebiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Maşallah canım değerin çok güzel kaçıncı gün embriyosuydu ikiz mi yoksaKizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Aminn canim ben hamisim demiorum simdilik keseyi görsemde bebegimi ve pitpitlari duymadan insallah darisi bekleyenlerin basinaSüper, kesinleşti artık bebiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..
Canim 5. Gün embiroyosu canim valla bilmiom dok. Dediki iki tane koyamam ikizden fazla olma ihtimali var bunu göze alamam demisti nasib tek olsun hayirlisi sagliklisi olsunMaşallah canım değerin çok güzel kaçıncı gün embriyosuydu ikiz mi yoksa
canım beniiim çok sevindim inşallah o pıt pıtlarıda duyacaksın...Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
İnşallah arkadaşım, hepimiz aynı endişelerdeyiz ve Allahın izniyle hepimiz görücez inşallahhhhhhAminn canim ben hamisim demiorum simdilik keseyi görsemde bebegimi ve pitpitlari duymadan insallah darisi bekleyenlerin basina
Tek yumurta ikizi de olabilir.Canim 5. Gün embiroyosu canim valla bilmiom dok. Dediki iki tane koyamam ikizden fazla olma ihtimali var bunu göze alamam demisti nasib tek olsun hayirlisi sagliklisi olsun
canim gözün aydin maasallah saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. insallah kalp atisinida duyarsan hepimiz onun heycaniyla bekliyoruzKizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
MaşaAllah harika... benim de bu cuma kontrolum var. ilk muayenem olcak. inşallah pıtpıtlarını da duyarım kuzucuğumun. bana zaman gçmiyor. akıl sağlığımı yitircem.Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Aminn canim insallah birgün sende yasayacaksin ben alistim bu 4. Ama sonu gelir mi bilmemmcanım beniiim çok sevindim inşallah o pıt pıtlarıda duyacaksın...
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : Beklemede
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@karsipenceredekikarga : HAMILE3. Gün embiryosu transfer edildi
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi
@duyibo: tedavi aşamasında
astaravistama : Tedavi aşamasında
admad : 21 Mart test tarihi
T tugba88guler : 19 mart test tarihi
dilaylay : 17 mart test tarihi
AsoKa : 17 mart test tarihi
T timse : 14 mart test tarihi
S Sky_sun : 12 Mart test tarihi
T Tgb123 : 12 Mart test tarihi
aysesahra : Negatif
@dnzderya: Negatif
miranaz05 : Negatif
@hln21 : negatif
T topik26 : Negatif
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
Z Zeynep sumra : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
canim rabbim insallah yüzünü güldürür. cok emek verdin listemize insallah seninde isminin yaninda hamile yazisini görürüz. belirtilere takilmamaya calis canim. biliyorum cok zor.insallah hayirlisiyla güzel sonuc alirsinAmin canım inşallah. Adet olmadan bi iki gün önce çok üşürüm bugün hava çok güzel ama çok ÜşüyorumRabbim inşallah yüzümü güldürür
Aminnn canimm benimm insallah bu 4. Ya mecbur tereddût edio insanİnşallah arkadaşım, hepimiz aynı endişelerdeyiz ve Allahın izniyle hepimiz görücez inşallahhhhhh
Aynen canim saglikli olsun teke de raziyim ben aslinda hepimizzTek yumurta ikizi de olabilir.Tabi başta sağlıklı olsun da..
Aynen canim insallah bekleyen hasret ceken arkadaslarimda yasar en kisa zamandacanim gözün aydin maasallah saglikla kucagina almak nasip olsun insallah. insallah kalp atisinida duyarsan hepimiz onun heycaniyla bekliyoruz
amin insallah rabbim nerde varsa isteyen nasip etsinAynen canim insallah bekleyen hasret ceken arkadaslarimda yasar en kisa zamanda
Canim ya kiyamam sana inanirim kuzum kese görsem bebek deriz bebegi görsek pitpitlari eerizz nasib herseyMaşaAllah harika... benim de bu cuma kontrolum var. ilk muayenem olcak. inşallah pıtpıtlarını da duyarım kuzucuğumun. bana zaman gçmiyor. akıl sağlığımı yitircem.
Amin canım.canim rabbim insallah yüzünü güldürür. cok emek verdin listemize insallah seninde isminin yaninda hamile yazisini görürüz. belirtilere takilmamaya calis canim. biliyorum cok zor.insallah hayirlisiyla güzel sonuc alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?