Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Canim cok sevindim.Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.Haftanin ikinci gunu, ikinci guzel haberiAllah devamini getirsin...Hepimiz hamile olsak ya

Benim de 3. idi. Sanırım hayırlısıyla kucağımıza alana kadar endişeli olacağız. Ama ben diyorum ki alacak nefesi, yiyecek lokması varsa Allahın izniyle yaşar..
Bisey sorcam ya,birden fazla deneme yapanlar pozitifi ilk defa mi görüyor acaba,yoksa pozitip olup sonradan düştüler mi veya kimyasal mi oldular?
Şunun icin soruyorum rahim alistimi oluyor diyorlar bnm ilkti ve hic ne normal ne tuple ne asilamayla pozitifi hic gormedim.

Amin canım.
olsun tatlım, negatifte olsa sonucum sizlerin mutlu haberleri ile mutlu oldum canım. listeyi yaparaken umut olmak adına yaptım içimizden birilerine umut olduysak ne mutlu bize
tabiiki canim hakkimizda hayirlisi.hep öyle dua ediyoruz zaten. sizin sayenizde zaman nasil gecti anlamadim. rabbim gönlüne göre versin arkadasim

ben 3 defa denedim hiiiç pozitif görmedim canım..

Rahim alıştı hikaye bence. Benim ilki pozitif, Allah bağıslasın bir oğlum var. Ondan sonraki iki denemem negatif. Ama insan öyle sanıyor evet, 2.ye öyle bir rahat girdim ki nasıl olsa hamile kalabiliyorum, kesin olacak diye. Ama bana dört sene uğraşta Allah ol demeden olmayacağını öyle bir gösterdi ki. Kendime olan bu fazla güvenimi alıverdi hemen.

Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse

Allah tamamına erdirsin, sağsalim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Ben de yarın kan vereceğim bakalım ikiye katladı mı katlamadı mı heyecanı sardı şimdi. Sonra kalp atışı sonra ikili testi, doğum stresi derken sağlıkla geçirelim bu 9 ayı insallah.

Maşallah canım Kese ve kalp atislarini da duyacagimiz gunler gelecek insallah ben de hala inanamiyorum sanirim kese ve kalp atisindan sonra hamileyim diyebilecegim..

Maşallah canım Kese ve kalp atislarini da duyacagimiz gunler gelecek insallah ben de hala inanamiyorum sanirim kese ve kalp atisindan sonra hamileyim diyebilecegim..
tatlım birşey sorucam aşağı yukarı aynıyız terleme var mı sende? çok terliyorum kapı cam açıyorum sonra hoop üşüyorum.

Benim de 3. idi. Sanırım hayırlısıyla kucağımıza alana kadar endişeli olacağız. Ama ben diyorum ki alacak nefesi, yiyecek lokması varsa Allahın izniyle yaşar..

ben de tıpkı bu düşüncedeyim canım...

hay maşşşaaalllaaahhhh.... Rabbim kucağına almayı herkesle birlikte nasip etsin.

canım senin 12. gün değerin kaç çıkmıştı?

ben de hala inanamıyorum... duysak rahatlıcaz biraz. sevinç endişe merak korku hepsi var.

ben de tıpkı bu düşüncedeyim canım...

canım senin 12. gün değerin kaç çıkmıştı?

ben de hala inanamıyorum... duysak rahatlıcaz biraz. sevinç endişe merak korku hepsi var.
canım 12 ölçtürmedim ben 11. gün 133 13. gün 280 nokdu kuzum neden sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…