- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
canım 12 ölçtürmedim ben 11. gün 133 13. gün 280nokdu kuzum neden sordun?
dr bi daha istemedi tatlım. senin değer kaçtı kuzum?senle ikimizde 5. haftamızdayız daondan sordum cnm :)
birdaha kan verdinmi?
muayenen ne zaman olcak?
Ben de ilk defa pozitifi görüyorum canım, aşılama falan denemedim. Çünkü erkek faktörü dolayısıyla sadece mikro dedi doktorlar. Tüpün 3. denemesinde çok şükür pozitif. Canım benim her denemede farklı yöntemler denendi. Her kadının her ilaca, her protokole tepkisi farklı. Bizde sperm yumurtayı dölleyemiyormuş. Piyazoelektrik verildi sonuncuda ve tuttu çok şükür. İster doğru tedavi de, ister doğru zaman. Rabbim ol dedi mi oluyor. Doktorlar ve tedaviler vesilesi bu işin.Bisey sorcam ya,birden fazla deneme yapanlar pozitifi ilk defa mi görüyor acaba,yoksa pozitip olup sonradan düştüler mi veya kimyasal mi oldular?
Şunun icin soruyorum rahim alistimi oluyor diyorlar bnm ilkti ve hic ne normal ne tuple ne asilamayla pozitifi hic gormedim.
Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Kocamannn AMİNNN kuzumm insallahGözün aydin canim,darisi basimiza ınşAllah
Aynen canim bende hep öyle dedim transferden sonra yatarken koydum elimi oldugu yere dedim hosgeldin hsretim insallah tutunursun yicegin yemek icecegin su varsa ne olursa olsun yasarsin dedim halen elimi koyup diorum Allah im dûnya nimetleri nasib ettiysen bebigime ben sadece araci oluorum sûkür sana die dua ediorum herseyin hayirlisi hepimiz icinnBenim de 3. idi. Sanırım hayırlısıyla kucağımıza alana kadar endişeli olacağız. Ama ben diyorum ki alacak nefesi, yiyecek lokması varsa Allahın izniyle yaşar..
canim hayrli olsun inslh 9 ay snra nurtopu gibi kucagina alman dilegiyle bize dua edin hamişlerKocamannn AMİNNN kuzumm insallah
Canimm insallahh birgün sende alacaksin pozitifleri hatta etrafinda kosurtursunlar oglum vurma kardesine kizim sacini cekme abinin aman be karnimdaki az dur annem dersin insallah bol mutlulukla huzurla yasarsin bunlari bizler bekleyen herkesTakipteyim sizi
Bn alamadim guzel haberi ama umut olacak hamisleriokumaya ihtiyacim var :)
rabbim sabır ve tekrar deneme gücü versin tatlım.Arkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
Aminn canimm insallah darisi bekleyenlerin evlat hasretiyle kavrulanlarin basina bakalim nasibse bunu alirim kucagimacanım cok sevindimmmmmm, saglıkla kucagına alırsın ınsallahhhh, darısı basımıza:))
Cok uzuldum inslh en kisa zamnda pozitifi alirsin cnm rabbm sabrtmeyi nasib etsin bize inslh hamis kalicaz haknda hayrlisiArkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
Canimm saoll kuzumm insallah bu topikte kimse kalmaz kimse biyere gitmesin hamis kalana kadar tekrar baslayacak olanlara Allah im maddi manevi güc versin bekleyenlere sabir hamislere de hayirli saglikli evlat nasib etsinCanim cok sevindim.Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.Haftanin ikinci gunu, ikinci guzel haberiAllah devamini getirsin...Hepimiz hamile olsak ya
Emin ol onlari duymak mükkemmel hatta anlatilmio yasamak cok gûzel ben birgün yasadim onun kalbinin attigini duyunca kalbim daha hizli atti oda hizlandi cok gûzeldi insallah bu seferkilerimizin sonu gelir saglikla aliriz doguncada bitmez kuzum saglikli hayirli olsunlarda biz anne adaylari herseye hazirizzdoğuma kadar sürüyormuş bu endişeler... ama yine de pıtpıtları duyunca rahatlıcam bundan eminim
ne güzel dilekler bunlar inşalllaahhhh herkese yaşatır rabbim bu durumları.Canimm insallahh birgün sende alacaksin pozitifleri hatta etrafinda kosurtursunlar oglum vurma kardesine kizim sacini cekme abinin aman be karnimdaki az dur annem dersin insallah bol mutlulukla huzurla yasarsin bunlari bizler bekleyen herkes
maşallah canım maşallah :):):):):)Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Canim ben 3 asilama yaptim hic hamis kalmadim amaasilamadan sonra hemen hamile kaldim kendi kendime hatta dok. Asilamadan mi die süphelenmisti ama 3 aylik durdu kalbi sonra 6 ay sonra kendiligimden kaldim kimyasal yasadim duramadim eylûl tüp bebek karar verdik yaptirdim hamile kaldim kese bos cikti bu ikinci tüp bebek bakalim ne olcak hayirlisi anlatiorum dok. Dioki hep kûrtajdan sonra yada ilac tedavisinden sonra kadinin hamile kalma sansi cok yüksek bünye herseye aliskin oluo dio aslinda nasibBisey sorcam ya,birden fazla deneme yapanlar pozitifi ilk defa mi görüyor acaba,yoksa pozitip olup sonradan düştüler mi veya kimyasal mi oldular?
Şunun icin soruyorum rahim alistimi oluyor diyorlar bnm ilkti ve hic ne normal ne tuple ne asilamayla pozitifi hic gormedim.
Allah razi olsun arkadasim insallah bizlerde sizlere sevincez insallahYaaa kendim hamile kalmis gibi seviniyorum hamilelik haberleri duyunca:) tebrik ederim canim Rabbim tamamina erdirsin:)
Canim dilerim rabbimden insallah gönlünce verir bidakineArkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
rabbim maddi manevi güc versin. en tez zamanda kavusursun insallah sagliklaArkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?