Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben de ilk defa pozitifi görüyorum canım, aşılama falan denemedim. Çünkü erkek faktörü dolayısıyla sadece mikro dedi doktorlar. Tüpün 3. denemesinde çok şükür pozitif. Canım benim her denemede farklı yöntemler denendi. Her kadının her ilaca, her protokole tepkisi farklı. Bizde sperm yumurtayı dölleyemiyormuş. Piyazoelektrik verildi sonuncuda ve tuttu çok şükür. İster doğru tedavi de, ister doğru zaman. Rabbim ol dedi mi oluyor. Doktorlar ve tedaviler vesilesi bu işin.

Benim de 3. idi. Sanırım hayırlısıyla kucağımıza alana kadar endişeli olacağız. Ama ben diyorum ki alacak nefesi, yiyecek lokması varsa Allahın izniyle yaşar..
Aynen canim bende hep öyle dedim transferden sonra yatarken koydum elimi oldugu yere dedim hosgeldin hsretim insallah tutunursun yicegin yemek icecegin su varsa ne olursa olsun yasarsin dedim halen elimi koyup diorum Allah im dûnya nimetleri nasib ettiysen bebigime ben sadece araci oluorum sûkür sana die dua ediorum herseyin hayirlisi hepimiz icinn

Takipteyim sizi
Bn alamadim guzel haberi ama umut olacak hamisleri okumaya ihtiyacim var :)
Canimm insallahh birgün sende alacaksin pozitifleri hatta etrafinda kosurtursunlar oglum vurma kardesine kizim sacini cekme abinin aman be karnimdaki az dur annem dersin insallah bol mutlulukla huzurla yasarsin bunlari bizler bekleyen herkes

Arkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
Cok uzuldum inslh en kisa zamnda pozitifi alirsin cnm rabbm sabrtmeyi nasib etsin bize inslh hamis kalicaz haknda hayrlisi

Canim cok sevindim.Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip etsin.Haftanin ikinci gunu, ikinci guzel haberiAllah devamini getirsin...Hepimiz hamile olsak ya
Canimm saoll kuzumm insallah bu topikte kimse kalmaz kimse biyere gitmesin hamis kalana kadar tekrar baslayacak olanlara Allah im maddi manevi güc versin bekleyenlere sabir hamislere de hayirli saglikli evlat nasib etsin

doğuma kadar sürüyormuş bu endişeler... ama yine de pıtpıtları duyunca rahatlıcam bundan eminim
Emin ol onlari duymak mükkemmel hatta anlatilmio yasamak cok gûzel ben birgün yasadim onun kalbinin attigini duyunca kalbim daha hizli atti oda hizlandi cok gûzeldi insallah bu seferkilerimizin sonu gelir saglikla aliriz doguncada bitmez kuzum saglikli hayirli olsunlarda biz anne adaylari herseye hazirizz

Canimm insallahh birgün sende alacaksin pozitifleri hatta etrafinda kosurtursunlar oglum vurma kardesine kizim sacini cekme abinin aman be karnimdaki az dur annem dersin insallah bol mutlulukla huzurla yasarsin bunlari bizler bekleyen herkes
ne güzel dilekler bunlar inşalllaahhhh herkese yaşatır rabbim bu durumları.

Canim ben 3 asilama yaptim hic hamis kalmadim amaasilamadan sonra hemen hamile kaldim kendi kendime hatta dok. Asilamadan mi die süphelenmisti ama 3 aylik durdu kalbi sonra 6 ay sonra kendiligimden kaldim kimyasal yasadim duramadim eylûl tüp bebek karar verdik yaptirdim hamile kaldim kese bos cikti bu ikinci tüp bebek bakalim ne olcak hayirlisi anlatiorum dok. Dioki hep kûrtajdan sonra yada ilac tedavisinden sonra kadinin hamile kalma sansi cok yüksek bünye herseye aliskin oluo dio aslinda nasib

Arkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
Canim dilerim rabbimden insallah gönlünce verir bidakine dondurulmusun var mi

rabbim maddi manevi güc versin. en tez zamanda kavusursun insallah saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…