Aminn kuzumm insallah edilmez mi hepimiz birbirimize dua edelim dualarimiz olmasa merhamet edilmez ki insallahcanim hayrli olsun inslh 9 ay snra nurtopu gibi kucagina alman dilegiyle bize dua edin hamişler
Aminn canimm insallahh hepimizin kini nasib etsinhay maşşşaaalllaaahhhh.... Rabbim kucağına almayı herkesle birlikte nasip etsin.
Aminn canimm benimm insallah katlamistir hayirlisiyla yaz yarin muhakkak ben pazartesi kon. Gitcem bakim pazartesi yapcaklar mi testAllah tamamına erdirsin, sağsalim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Ben de yarın kan vereceğim bakalım ikiye katladı mı katlamadı mı heyecanı sardı şimdi. Sonra kalp atışı sonra ikili testi, doğum stresi derken sağlıkla geçirelim bu 9 ayı insallah.
TEBRİK EDERİMMM CANIM :)Kizlar az önce ögrendimm degerim 680 dün 12. Günûmdû hayirlisi dok. Cuma cagirdi ama calisioz mecbur pazartesi gitcem nasibse
Aynen canim bende senin gibiyim gòrmeden duymadan ûmitlenmek istemiorum herseyin hayirlisi olsun insallah o gûnleride görürüzMaşallah canımKese ve kalp atislarini da duyacagimiz gunler gelecek insallah ben de hala inanamiyorum sanirim kese ve kalp atisindan sonra hamileyim diyebilecegim..
Aminn kuzum insallah benim 4 yigenim var üc cicegim bir böcegim diorum anneme üzülme benim yok die benim 4 tane evladim var onlar uzun ömûrlû olsun diorum teyzelik hissi yasiorum ablamlarda dioki evladin olsun öyle demezsin die Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sinir krizi gecirme dönemlerini herkese nasib etsin okul uykusuzluk beklemme vsne güzel dilekler bunlar inşalllaahhhh herkese yaşatır rabbim bu durumları.
Emin ol onlari duymak mükkemmel hatta anlatilmio yasamak cok gûzel ben birgün yasadim onun kalbinin attigini duyunca kalbim daha hizli atti oda hizlandi cok gûzeldi insallah bu seferkilerimizin sonu gelir saglikla aliriz doguncada bitmez kuzum saglikli hayirli olsunlarda biz anne adaylari herseye hazirizz
Canim benim rabbim gûc kuvvet versin bunda benimde yoktu dedim cok yoruldum kayinvalidem cok istedi hadi kizim dene die onun verdigi gücle denedim ikinciyi dilerim rabbim maddi manevi güc verir en kisa zamandaMaalesef dondurulmuşum yok. Şimdilik tekrar denemek için enerjim yok. Bazen acaba herşeyi akışına mı bırakmak Lazım çok mu sınırları zorluyorum diye düşünüyorum. Hayal kırıklıklarından yoruldum.
Aminn canim aminn insallah en kisa zamanda nasib etsin arkadaslarimada kim degilki dûn kollumu delik desik ettiler üc morarik yer var cok acittilar ama hayali gelince gözûmûn önûne aciyi unutuorum hepimiz hazirlikliyiz Allah herkese saglikli hamilelik dönemi yasatsinamin canım aminn. Rabbim tüm isteyen kardeşlerime de versin. aratmasın güzel Allahım.
her türlü ağrıya razıyım yavrum iyi olsun.
Ahhaahaaa :)) cok yaşa cnm sen,ama 3 tane çok ya nasil bakacam bn onlara,valla kafayi siyiririm o zmnCanimm insallahh birgün sende alacaksin pozitifleri hatta etrafinda kosurtursunlar oglum vurma kardesine kizim sacini cekme abinin aman be karnimdaki az dur annem dersin insallah bol mutlulukla huzurla yasarsin bunlari bizler bekleyen herkes
Benim hedefim 3 ya ondandirr rabbim gönlûnce versin canim bellimi olur bitane olur arkasina bitane daha yapayim dersin ikiz olur al sana 3Ahhaahaaa :)) cok yaşa cnm sen,ama 3 tane çok ya nasil bakacam bn onlara,valla kafayi siyiririm o zmn
Hayirlisini versin Rabbim hepimize.
İnşallah cnm bnm hepimizin.Benim hedefim 3 ya ondandirr rabbim gönlûnce versin canim bellimi olur bitane olur arkasina bitane daha yapayim dersin ikiz olur al sana 3
Allah sabırlar versin canım inşallah en kısa zamanda bunları unutturacak mutlulukları yaşarsınArkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
Arkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
ben de bakiyorum ama kimsecikler yokNerelere kayboldunuz kızlar, acayip bağımlılık yaptınız bende.Var mı acaba yeni bir gelişme diye bakmadan edemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?