Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Aminn canimm benimm insallah katlamistir hayirlisiyla yaz yarin muhakkak ben pazartesi kon. Gitcem bakim pazartesi yapcaklar mi test

Maalesef dondurulmuşum yok. Şimdilik tekrar denemek için enerjim yok. Bazen acaba herşeyi akışına mı bırakmak Lazım çok mu sınırları zorluyorum diye düşünüyorum. Hayal kırıklıklarından yoruldum.

Maşallah canım Kese ve kalp atislarini da duyacagimiz gunler gelecek insallah ben de hala inanamiyorum sanirim kese ve kalp atisindan sonra hamileyim diyebilecegim..
Aynen canim bende senin gibiyim gòrmeden duymadan ûmitlenmek istemiorum herseyin hayirlisi olsun insallah o gûnleride görürüz

ne güzel dilekler bunlar inşalllaahhhh herkese yaşatır rabbim bu durumları.
Aminn kuzum insallah benim 4 yigenim var üc cicegim bir böcegim diorum anneme üzülme benim yok die benim 4 tane evladim var onlar uzun ömûrlû olsun diorum teyzelik hissi yasiorum ablamlarda dioki evladin olsun öyle demezsin die Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sinir krizi gecirme dönemlerini herkese nasib etsin okul uykusuzluk beklemme vs

amin canım aminn. Rabbim tüm isteyen kardeşlerime de versin. aratmasın güzel Allahım.
her türlü ağrıya razıyım yavrum iyi olsun.

Canim benim rabbim gûc kuvvet versin bunda benimde yoktu dedim cok yoruldum kayinvalidem cok istedi hadi kizim dene die onun verdigi gücle denedim ikinciyi dilerim rabbim maddi manevi güc verir en kisa zamanda

amin canım aminn. Rabbim tüm isteyen kardeşlerime de versin. aratmasın güzel Allahım.
her türlü ağrıya razıyım yavrum iyi olsun.
Aminn canim aminn insallah en kisa zamanda nasib etsin arkadaslarimada kim degilki dûn kollumu delik desik ettiler üc morarik yer var cok acittilar ama hayali gelince gözûmûn önûne aciyi unutuorum hepimiz hazirlikliyiz Allah herkese saglikli hamilelik dönemi yasatsin

Canimm insallahh birgün sende alacaksin pozitifleri hatta etrafinda kosurtursunlar oglum vurma kardesine kizim sacini cekme abinin aman be karnimdaki az dur annem dersin insallah bol mutlulukla huzurla yasarsin bunlari bizler bekleyen herkes
Ahhaahaaa :)) cok yaşa cnm sen,ama 3 tane çok ya nasil bakacam bn onlara,valla kafayi siyiririm o zmn
Hayirlisini versin Rabbim hepimize.

Ahhaahaaa :)) cok yaşa cnm sen,ama 3 tane çok ya nasil bakacam bn onlara,valla kafayi siyiririm o zmn
Hayirlisini versin Rabbim hepimize.
Benim hedefim 3 ya ondandirr rabbim gönlûnce versin canim bellimi olur bitane olur arkasina bitane daha yapayim dersin ikiz olur al sana 3

Arkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..

Allah sabır versin, çok zor biliyorum şimdi gücün yok ama inşallah bu acıyı atlattıktan sonra tekrar deneme gücü bulacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…