Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Muhabbet edelim o zaman :)
iş yerimdeyim ve film izliyorum kızlar...
çok sıkıcı çıkmak istiyorum artıkınnn.
eve gidip yatasım var. gerçi masa başıyım bütün gün oturuyorum ama ev huzuru başka tabiki.
siz napıyorsunuz evdemisin çalışıyormusunuz yoksa?

olur anlatin bakam kizlar nerelisiniz, kac yasindasiniz, calisiyomusun, ne isle megulsunuz? hepiniz cok merak ediyorum ben
Selam tatlım, ben Eskişehir'de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyolog olarak çevre mühendislik şirketinde çalışıyorum. Evliyim ve Allahın izniyle çocuk bekliyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, ha ha ha...

olur anlatin bakam kizlar nerelisiniz, kac yasindasiniz, calisiyomusun, ne isle megulsunuz? hepiniz cok merak ediyorum ben

ben aslen denizliliyim. ama 4 yaşından beri izmirde yaşıyoruz.
32 yaşındayım. özel bir şirkette çalışıyorum. üstelik de 6 ya kadar

evde olmak istiyorum artıkın...çalışasım yok. cuma günü kontrolum var eğer çalışma derse dr işten ayrılmayı düşünüyorum.

eşim kamu personeli çok şükür.

ve cuma gününü iple çekiyorum

Ne güzel iş öyle film izleniyor...

canimm eskisehir. anneannem 3 sene öncesine kadar orda yasiyordu. simdi tasindi. Hasan Polatkandaydi. Her sene mutlaka 1 ayimi orda gecirirdim. Esimle 2005 senesi orda tanistik. Eskisehir bizim ask yuvamiz

canimm eskisehir. anneannem 3 sene öncesine kadar orda yasiyordu. simdi tasindi. Hasan Polatkandaydi. Her sene mutlaka 1 ayimi orda gecirirdim. Esimle 2005 senesi orda tanistik. Eskisehir bizim ask yuvamiz
Aşk şehridir burası Karpuzcilek_d de burada tanışmış ve aşık olmuş eşiyle.. Burası şehirlerin ortasında kalıyor. Ne güzel olurdu hepiniz gelseniz de sizleri gezdirsem :)

Aşk şehridir burası Karpuzcilek_d de burada tanışmış ve aşık olmuş eşiyle.. Burası şehirlerin ortasında kalıyor. Ne güzel olurdu hepiniz gelseniz de sizleri gezdirsem :)
demek öyle :) gercekten eskisehir bir baska. aklima geldimmi mutlu oluyorum. huzur buldugum bir sehir. ahh insallah birgün kismet olur adalarda, doktorlar cad. vs hep birlikte dolasmak birer kahve icmek nasip olur

demek öyle :) gercekten eskisehir bir baska. aklima geldimmi mutlu oluyorum. huzur buldugum bir sehir. ahh insallah birgün kismet olur adalarda, doktorlar cad. vs hep birlikte dolasmak birer kahve icmek nasip olur
Bir de bebişlerle of offff hayallere daldım şimdi, hepinizi ve bebişlerinizi canlandırdım gözümde de süper olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…