iş yerimdeyim ve film izliyorum kızlar...Muhabbet edelim o zaman :)
olurMuhabbet edelim o zaman :)
ben de isyerindeyim son 40 dk allah izin verirseiş yerimdeyim ve film izliyorum kızlar...
çok sıkıcı çıkmak istiyorum artıkınnn.
eve gidip yatasım var. gerçi masa başıyım bütün gün oturuyorum ama ev huzuru başka tabiki.
siz napıyorsunuz evdemisin çalışıyormusunuz yoksa?
Selam tatlım, ben Eskişehir'de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyolog olarak çevre mühendislik şirketinde çalışıyorum. Evliyim ve Allahın izniyle çocuk bekliyorumoluranlatin bakam kizlar nerelisiniz, kac yasindasiniz, calisiyomusun, ne isle megulsunuz? hepiniz cok merak ediyorum ben
oluranlatin bakam kizlar nerelisiniz, kac yasindasiniz, calisiyomusun, ne isle megulsunuz? hepiniz cok merak ediyorum ben
Ne güzel iş öyle film izleniyor...iş yerimdeyim ve film izliyorum kızlar...
çok sıkıcı çıkmak istiyorum artıkınnn.
eve gidip yatasım var. gerçi masa başıyım bütün gün oturuyorum ama ev huzuru başka tabiki.
siz napıyorsunuz evdemisin çalışıyormusunuz yoksa?
patron yokk :)Ne güzel iş öyle film izleniyor...
HEMŞERİMMİŞSİN :)Selam tatlım, ben Eskişehir'de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyolog olarak çevre mühendislik şirketinde çalışıyorum. Evliyim ve Allahın izniyle çocuk bekliyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, ha ha ha...
canimm eskisehir. anneannem 3 sene öncesine kadar orda yasiyordu. simdi tasindi. Hasan Polatkandaydi. Her sene mutlaka 1 ayimi orda gecirirdim. Esimle 2005 senesi orda tanistik. Eskisehir bizim ask yuvamizSelam tatlım, ben Eskişehir'de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyolog olarak çevre mühendislik şirketinde çalışıyorum. Evliyim ve Allahın izniyle çocuk bekliyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, ha ha ha...
Muhabbet edelim o zaman :)
Aaaa, süper hemşerim, içinden misin?HEMŞERİMMİŞSİN :)
Aşk şehridir burasıcanimm eskisehir. anneannem 3 sene öncesine kadar orda yasiyordu. simdi tasindi. Hasan Polatkandaydi. Her sene mutlaka 1 ayimi orda gecirirdim. Esimle 2005 senesi orda tanistik. Eskisehir bizim ask yuvamiz
Peki Eskişehir'de mi yaşıyorsun? Tanışsak ne güzel olurdu..HEMŞERİMMİŞSİN :)
demek öyle :) gercekten eskisehir bir baska. aklima geldimmi mutlu oluyorum. huzur buldugum bir sehir. ahh insallah birgün kismet olur adalarda, doktorlar cad. vs hep birlikte dolasmak birer kahve icmek nasip olurAşk şehridir burasıKarpuzcilek_d de burada tanışmış ve aşık olmuş eşiyle.. Burası şehirlerin ortasında kalıyor. Ne güzel olurdu hepiniz gelseniz de sizleri gezdirsem :)
İLÇESİNDEN ÇİFTELER AMA 7 YILDIR KOCAELİ DE YASIYORUM GÜZELİM ŞEHRİMİ AŞKIM İÇİN BIRAKTIM YANİ :)AMA SÜREKLİ GELİP GİDİYORUM ....Aaaa, süper hemşerim, içinden misin?
Bir de bebişlerle of offff hayallere daldım şimdi, hepinizi ve bebişlerinizi canlandırdım gözümde de süper olurdu...demek öyle :) gercekten eskisehir bir baska. aklima geldimmi mutlu oluyorum. huzur buldugum bir sehir. ahh insallah birgün kismet olur adalarda, doktorlar cad. vs hep birlikte dolasmak birer kahve icmek nasip olur
TANIŞALIM NEDEN OLMASIN BEN GELİYORUM SIK SIK :)Peki Eskişehir'de mi yaşıyorsun? Tanışsak ne güzel olurdu..
VALLA HARİKA OLUR BENCE YAPALIM BUNU :)Bir de bebişlerle of offff hayallere daldım şimdi, hepinizi ve bebişlerinizi canlandırdım gözümde de süper olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?