Hızlı tren avantaj oldu artık. Daha rahat gelirsin. Eh tatlım aşk herşeye kadirdir...Bir de küçük aşkınız olsun oh daha ne istersiniz ki...İNŞALLAHHHHHİLÇESİNDEN ÇİFTELER AMA 7 YILDIR KOCAELİ DE YASIYORUM GÜZELİM ŞEHRİMİ AŞKIM İÇİN BIRAKTIM YANİ :)AMA SÜREKLİ GELİP GİDİYORUM ....
benim bu ay sonu geliyor eşim eskişehire. eğitim var. 2 ay.Aşk şehridir burası @Karpuzcilek_d de burada tanışmış ve aşık olmuş eşiyle.. Burası şehirlerin ortasında kalıyor. Ne güzel olurdu hepiniz gelseniz de sizleri gezdirsem :)
Tanışalım vallahi çok mutlu olur ve çok isterim... Ailem gibi oldunuz hepiniz..TANIŞALIM NEDEN OLMASIN BEN GELİYORUM SIK SIK :)
ayyy canim insallah ne güzel hayal kurdun öyle allah hepimizin muradini versinnBir de bebişlerle of offff hayallere daldım şimdi, hepinizi ve bebişlerinizi canlandırdım gözümde de süper olurdu...
AYY İNŞALLAH O ZAMAN 40 UÇURMAYA GELİRKEN SANA DA UĞRARIZ TEYZESİ :)Hızlı tren avantaj oldu artık. Daha rahat gelirsin. Eh tatlım aşk herşeye kadirdir...Bir de küçük aşkınız olsun oh daha ne istersiniz ki...İNŞALLAHHHHH
Oh epey gezmişsin. Birdahaki ziyaretinde tanışırız inşallah...benim bu ay sonu geliyor eşim eskişehire. eğitim var. 2 ay.
:) yılbaşındada orda eğitimdeydi. ben de geldim. orda kaldık yılbaşını orda geçirdik. çok güzel bir otelde kaldık...
heryeri gezdik. balmumu müzesini, odun pazarını, bilim dünyası fuarı gibi bir şey vardı oraya da gitti. su altı müzesini gördük falan..
Hadiiiii inşallahhhh, ne güzel dedin öyle.. Erkek olursa bebişin un sürerim yanaklarına haberin olsun...AYY İNŞALLAH O ZAMAN 40 UÇURMAYA GELİRKEN SANA DA UĞRARIZ TEYZESİ :)
Oh epey gezmişsin. Birdahaki ziyaretinde tanışırız inşallah...
Doga14 hadi datlım sen de hamilelik takvimi yapsana, oradan da büyüdüğünü takip etmek güzel oluyor..
arkadasim maalesef o korku hepimizde var. insallah hersey hayirlisiyla güzel olucakAh dünden beri aklımda ama yarın inşallah ikiye katlandığını göreyim ondan sonra yapacağım. Kendimi çok kaptırmaktan korkuyorum.
Herşey nasip canım, doğana kadar hep bir risk olacak, yap takvimini.. Şuan da kaptırmadınmı ki kendini..Ah dünden beri aklımda ama yarın inşallah ikiye katlandığını göreyim ondan sonra yapacağım. Kendimi çok kaptırmaktan korkuyorum.
Görüşürüz tatlım, yat evde azcık uzat ayaklarını...Belin ağrımıştır :)))canlar benim mesaim bitti. ben yola koyuluyorum
istanbulun neresindesinizHerkese tekrar merhaba :)
Yazdıklarınızı okumak çok keyifli. Ben yeni 40 yaşıma girdim. Aslen Bandırma'lıyım ama uzun süredir İstanbul'da yaşıyorum. Esasında Fizik Mühendisiyim ama 10 yıldır denizcilik sektöründe hasar uzmanlığı yapıyorum. 5 ay önce bu bebek işleri için işten ayrıldım. Evden daha basit işler yapıyorum şimdi, İngilizce çeviri vs yapıyorum.
Eğer İstanbul'a gelme imkanınız olursa sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım.
Sevgiler..
Benim adetimin 17. günü transfer yapıldı. Yumoşlar 20mm civarıydı.Kızçelerim ve taze annelerim transferiniz reglinizin kaçıncı günü ve yumoşlarınız kaç mm ken oldu help me please ; )
Ne güzel oluyor birbirimiz hakkında kısacık ta olsa biraz olsun bilgilenmek..Herkese tekrar merhaba :)
Yazdıklarınızı okumak çok keyifli. Ben yeni 40 yaşıma girdim. Aslen Bandırma'lıyım ama uzun süredir İstanbul'da yaşıyorum. Esasında Fizik Mühendisiyim ama 10 yıldır denizcilik sektöründe hasar uzmanlığı yapıyorum. 5 ay önce bu bebek işleri için işten ayrıldım. Evden daha basit işler yapıyorum şimdi, İngilizce çeviri vs yapıyorum.
Eğer İstanbul'a gelme imkanınız olursa sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım.
Sevgiler..
Bende Eskişehir liyim istanbul da yaşıyorum şimdi ama Eskişehir i çok seviyorum :)Selam tatlım, ben Eskişehir'de yaşıyorum. 35 yaşındayım. Biyolog olarak çevre mühendislik şirketinde çalışıyorum. Evliyim ve Allahın izniyle çocuk bekliyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, ha ha ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?