Amin canim insallah ALLAHIM DUY BIZIDE NE OLUR BENIM GIBI YUREGI YANAN ARKADASLARIMIN BENIM YANGININI GOR YARRABBIMMM TEZ ZAMANDA ANA OLMAYI NASIP ET YARABBBIMMMMMM AMIIINNNNAminn kuzum insallah benim 4 yigenim var üc cicegim bir böcegim diorum anneme üzülme benim yok die benim 4 tane evladim var onlar uzun ömûrlû olsun diorum teyzelik hissi yasiorum ablamlarda dioki evladin olsun öyle demezsin die Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sinir krizi gecirme dönemlerini herkese nasib etsin okul uykusuzluk beklemme vs
Ben alayim 3,5 kabul ediyorum onlarin sesleriyle evimin neselenmesine :)Ahhaahaaa :)) cok yaşa cnm sen,ama 3 tane çok ya nasil bakacam bn onlara,valla kafayi siyiririm o zmn
Hayirlisini versin Rabbim hepimize.
Ben alayim 3,5 kabul ediyorum onlarin sesleriyle evimin neselenmesine :)
cok mutlu oluyorum ben de yazdiklarinizi okudukcaHerkese tekrar merhaba :)
Yazdıklarınızı okumak çok keyifli. Ben yeni 40 yaşıma girdim. Aslen Bandırma'lıyım ama uzun süredir İstanbul'da yaşıyorum. Esasında Fizik Mühendisiyim ama 10 yıldır denizcilik sektöründe hasar uzmanlığı yapıyorum. 5 ay önce bu bebek işleri için işten ayrıldım. Evden daha basit işler yapıyorum şimdi, İngilizce çeviri vs yapıyorum.
Eğer İstanbul'a gelme imkanınız olursa sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım.
Sevgiler..
aaa bir sürü es es li var aramizda :)Bende Eskişehir liyim istanbul da yaşıyorum şimdi ama Eskişehir i çok seviyorum :)
transfer 17ci gündü canim. mm hakkinda maalesef bilgim yokKızçelerim ve taze annelerim transferiniz reglinizin kaçıncı günü ve yumoşlarınız kaç mm ken oldu help me please ; )
Saol canimm insallahh nasib ve zamani gelmisse insallah bu 4. Pozitif bu nasib olur insallah Allah im herkese nasib etsin
Ankaradaydin sen degil mı? Ben ara ara is icin geliyorum aslında.Herkes bir birine yakın yerde yaşıyor tanışma fikri çok iyiama peki ben ne yapacam tek kaldım burda bebeklerimle
Yok canım ben taa Artvin de yaşıyorumAnkaradaydin sen degil mı? Ben ara ara is icin geliyorum aslında.
Ama bence topik olarak Eskişehir turu yapsak olur :) gezdirecekler de var aramızda :)
AMINNNNNNNN ALLAH IM AMINNN ARKADASIMIN DUASINI KABUL ET RABBIM HAYIRLISIYLAAmin canim insallah ALLAHIM DUY BIZIDE NE OLUR BENIM GIBI YUREGI YANAN ARKADASLARIMIN BENIM YANGININI GOR YARRABBIMMM TEZ ZAMANDA ANA OLMAYI NASIP ET YARABBBIMMMMMM AMIIINNNN
Ben cok seviyorum grubumuzu. O kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin bebeğinin olmasını. Ben Denizliliyim 30 yasindayim. Mayista 3 yıllık evli olacagim inşallah. Hepinizi öpüyorum
Aminn insallah canimBen cok seviyorum grubumuzu. O kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin bebeğinin olmasını. Ben Denizliliyim 30 yasindayim. Mayista 3 yıllık evli olacagim inşallah. Hepinizi öpüyorum
Ne kadar çok hemşom varmış ne güzel :)Bende Eskişehir liyim istanbul da yaşıyorum şimdi ama Eskişehir i çok seviyorum :)
Kızlarrrr seve seve gezdiririm...Ankaradaydin sen degil mı? Ben ara ara is icin geliyorum aslında.
Ama bence topik olarak Eskişehir turu yapsak olur :) gezdirecekler de var aramızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?