Negatifi aldiktan bes gun sonra adet olmstm ben ama kanamm hic olmamstiNegatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
Insallah canim.Az kaldi senin guzel haberlerini de alcaz burda.bende bu grubu çok seviyorum inşallah hepimizin tez zamanda bebegi olur
Tatlım inan hiç bir Beliti yok adet ağrım vardı dün o da geçti artık bekliyorum iki günümüz kaldı
Ben 3 gün sonra oldum yogun kanama oldu ilk günNegatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
istanbulun neresindesiniz
3 gun sonra olmuştum ben ve yogun bi kanamam olmustu.Negatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. Gayet güzel 1. kalite. Benim 3. gün 8 hücreliydi. Bebişin seninle kalsın annesi
Hayırlı olsun canım bende bugün transferimi oldum benimde 5.gun embriyosu tek embriyo konuldu inşallah bundan sonra güzel günler beklesin bizi :)
canım gayet iyi en az 6 Hücreli olmalıydı inşallah 21 Mart güzel haberlerini alırız canım
Yeni transferi olan arkadaşşlar hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.
Rabbim sizlerin de kucaklarını doldursun.
Canım arkadaşlarim güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. İNŞALLAH Rabbim hayirlisini nasip etsincok güzel canim. sImsIkI tutunsunlar insallah arkadasim
Canım ben onu sormuştum. Transfer sonrası tekrar anlattılar. Jeli kullandıktan sonra bikaç dk yatıp ilk iki gün 15 dk, sonra ki günler yarım saat kadar yürüyüş yapıyorsun. Yurumezsen jel içinde erimezmis. jel emilip görevini tamamlandığında kahverengi veya siyah renkte kendini dışarı geri atarmis.yani normal geri gelmesi. Korkma canımArkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.
Crıone vajinal jel rahim ağzında birikmiş sanki tıkamış gibi,ağrı yapıyo hareket halindeyken,elimle çıkarmayı denedim ama çamurlaşmış gibi birazda korktum
Başına buna benzer bişey gelen var mı ?
Doktora cuma gitcem,o zamana kadar bişey olmaz heralde?
demek öyle :) gercekten eskisehir bir baska. aklima geldimmi mutlu oluyorum. huzur buldugum bir sehir. ahh insallah birgün kismet olur adalarda, doktorlar cad. vs hep birlikte dolasmak birer kahve icmek nasip olur
Bir de bebişlerle of offff hayallere daldım şimdi, hepinizi ve bebişlerinizi canlandırdım gözümde de süper olurdu...
Canım piyazoelektrik ne oluyor, nasıl bir yöntem ? Seninle sorunlarımız hemen hemen aynı diye merak ettim :)Ben de ilk defa pozitifi görüyorum canım, aşılama falan denemedim. Çünkü erkek faktörü dolayısıyla sadece mikro dedi doktorlar. Tüpün 3. denemesinde çok şükür pozitif. Canım benim her denemede farklı yöntemler denendi. Her kadının her ilaca, her protokole tepkisi farklı. Bizde sperm yumurtayı dölleyemiyormuş. Piyazoelektrik verildi sonuncuda ve tuttu çok şükür. İster doğru tedavi de, ister doğru zaman. Rabbim ol dedi mi oluyor. Doktorlar ve tedaviler vesilesi bu işin.
Tatlım inan hiç bir Beliti yok adet ağrım vardı dün o da geçti artık bekliyorum iki günümüz kaldıben bide geç verecem kan testini, bu sefer eşimle gidecem. Ilk tüp bebekte tek gittim bu sefer eşim ugurlu gelir belki senden nbr var mı belirti idrar testi yaptın mı
Canım Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Allah yar yar ve yardimcin olsunArkadaşlar benim olamadı. Sonuç 0.1.çok üzgünüm. Allahim gebe Olanları Sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin sonuç bekleyenlere de inşallah pozitif sonuçlar versin..
offff bende de belirti yok,bitek şişlikten 6aylık gibi görünen karnımdan başka:)7.gunumdu bugün hep 8.gunde çıkanları okudukça yarın gitsem mi diyorum ama en geç cuma yaparım kan testi cumartesiyi bekleyememTatlım inan hiç bir Beliti yok adet ağrım vardı dün o da geçti artık bekliyorum iki günümüz kaldıben bide geç verecem kan testini, bu sefer eşimle gidecem. Ilk tüp bebekte tek gittim bu sefer eşim ugurlu gelir belki senden nbr var mı belirti idrar testi yaptın mı
Offf harika, sazova parkıyla, kent parkı da gezeriz. Hatta biraz daha büyüdüklerinde midillilere bindiririz..Hepsi pusetlerinde hava güneşli adalar-doktorlar tur atiyoruz :)
Canım aynen sabrım bittiYa bendede ayni canimm dun adet agrilarim olmustu bugun hic bi agrim yok. Hic bi belirtimde yok :) ben persembe gunu yaptircam canim kan testini. Hadi insallah yuzumuz guler ben artik sabredemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?