Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

S Sky_sun canim nasil gecti bugununn her hangi belirtii var mi biseyler :)
Tatlım inan hiç bir Beliti yok adet ağrım vardı dün o da geçti artık bekliyorum iki günümüz kaldı ben bide geç verecem kan testini, bu sefer eşimle gidecem. Ilk tüp bebekte tek gittim bu sefer eşim ugurlu gelir belki senden nbr var mı belirti idrar testi yaptın mı

Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. Gayet güzel 1. kalite. Benim 3. gün 8 hücreliydi. Bebişin seninle kalsın annesi

Hayırlı olsun canım bende bugün transferimi oldum benimde 5.gun embriyosu tek embriyo konuldu inşallah bundan sonra güzel günler beklesin bizi :)

canım gayet iyi en az 6 Hücreli olmalıydı inşallah 21 Mart güzel haberlerini alırız canım

Yeni transferi olan arkadaşşlar hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.
Rabbim sizlerin de kucaklarını doldursun.

cok güzel canim. sImsIkI tutunsunlar insallah arkadasim
Canım arkadaşlarim güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. İNŞALLAH Rabbim hayirlisini nasip etsin bade26 canım inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız :)

Canım ben onu sormuştum. Transfer sonrası tekrar anlattılar. Jeli kullandıktan sonra bikaç dk yatıp ilk iki gün 15 dk, sonra ki günler yarım saat kadar yürüyüş yapıyorsun. Yurumezsen jel içinde erimezmis. jel emilip görevini tamamlandığında kahverengi veya siyah renkte kendini dışarı geri atarmis.yani normal geri gelmesi. Korkma canım

Canım piyazoelektrik ne oluyor, nasıl bir yöntem ? Seninle sorunlarımız hemen hemen aynı diye merak ettim :)

Ya bendede ayni canimm dun adet agrilarim olmustu bugun hic bi agrim yok. Hic bi belirtimde yok :) ben persembe gunu yaptircam canim kan testini. Hadi insallah yuzumuz guler ben artik sabredemiyorum :)

offff bende de belirti yok,bitek şişlikten 6aylık gibi görünen karnımdan başka:)7.gunumdu bugün hep 8.gunde çıkanları okudukça yarın gitsem mi diyorum ama en geç cuma yaparım kan testi cumartesiyi bekleyemem

Ya bendede ayni canimm dun adet agrilarim olmustu bugun hic bi agrim yok. Hic bi belirtimde yok :) ben persembe gunu yaptircam canim kan testini. Hadi insallah yuzumuz guler ben artik sabredemiyorum :)
Canım aynen sabrım bitti neyse canım az kaldı bende perşembe günü akşam test veririm inşallah ikimizde güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…