Bu nasıl bişey ya. Çok korktum. Yaşadıklarımız benzer şeyler olunca teselli buluyor insan. Teşekkür ederim..Ben Yaşıyorum ara ara yumurtalık ve kasık bölgemde sancılar oluyo. Aynen lavaboya gitmeye korkar oldum
İlk defa duydum bunu ne demekmiş unHadiiiii inşallahhhh, ne güzel dedin öyle.. Erkek olursa bebişin un sürerim yanaklarına haberin olsun...
Hemşerimiz cokmusBende Eskişehir liyim istanbul da yaşıyorum şimdi ama Eskişehir i çok seviyorum :)
AminnnnnAmin canim insallah ALLAHIM DUY BIZIDE NE OLUR BENIM GIBI YUREGI YANAN ARKADASLARIMIN BENIM YANGININI GOR YARRABBIMMM TEZ ZAMANDA ANA OLMAYI NASIP ET YARABBBIMMMMMM AMIIINNNN
İlaçları bıraktıktan 1 hafta sonra adet oldum cnmNegatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
Ak sakallı dede olsun diye sürülürmüş.. :)İlk defa duydum bunu ne demekmiş un
Ooo ben sizi sakaryabasina götüreyim sakarya nehrinin doğduğu yerde çok güzel bir mesire alanı varOfff harika, sazova parkıyla, kent parkı da gezeriz. Hatta biraz daha büyüdüklerinde midillilere bindiririz..
Hımm ne güzelmiş inş canım ahh ahhAk sakallı dede olsun diye sürülürmüş.. :)
Hangi hastanede yaptırdın canımİlk denemem farklı bir merkezdeydi. Kandırıldığımı düşünüyorum. Sanırım döllenmemiş yumurta transfer edildi. İkinci de döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Üçüncüde yumurta toplamadan sonra mikro ile sperm enjekte edildiğinde elektrik verildi. Döllenmenin tetiklenmesi için bu yöntem. Türkiyede sadece benim gittiğim merkezde yapılıyor. Sonuç mükemmel. Çok şükürki bu yöntemi denedi doktorum...
Evet orası da güzel. Özellikle balıkları...Oo
Ooo ben sizi sakaryabasina götüreyim sakarya nehrinin doğduğu yerde çok güzel bir mesire alanı var
KOtu şeyler getirmeyin aklınıza bebisleriniz yer değiştiriyor annesini tanımaya çalışıyorHanımlar az önce ciddi bir ağrı girdi karnıma. Sağ yumurtalığımın acısına ağladım. O derece ağrıydı yani. Tuvalete gitmeye korktum yaa...şükür kanamam yok ama hamişler yaşadınızmı böyle bir ağrı..
Ankara genart canımHangi hastanede yaptırdın canım
Ailem orda yaşıyor işteEvet orası da güzel. Özellikle balıkları...
Kaybetme korkusu insanın elinde değil işte..KOtu şeyler getirmeyin aklınıza bebisleriniz yer değiştiriyor annesini tanımaya çalışıyor
Olmasını gidip gelmek peki orayaAnkara genart canım
Allahım izniyle kucaklariniz dolacak ehh inş sizin dualarınızla bizimkilerde inşKaybetme korkusu insanın elinde değil işte..
Ah ahhhh daha test günüm gelmeden o heyecanı bile yaşayamadan oldum ben transferin 8. Günü....Negatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
Hızlı tren olunca sıkıntı olmadıZor
Olmasını gidip gelmek peki oraya
İnşallah cnm hepimizin ve isteyen herkesin inşallahA
Allahım izniyle kucaklariniz dolacak ehh inş sizin dualarınızla bizimkilerde inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?