Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet canım dayan biraz daha az kaldı tatlım inşallah hepimiz güzel haberler alırız Rabbim bebeklerimizi korusun sım sıkı tutunsunlar bize

Canım piyazoelektrik ne oluyor, nasıl bir yöntem ? Seninle sorunlarımız hemen hemen aynı diye merak ettim :)
İlk denemem farklı bir merkezdeydi. Kandırıldığımı düşünüyorum. Sanırım döllenmemiş yumurta transfer edildi. İkinci de döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Üçüncüde yumurta toplamadan sonra mikro ile sperm enjekte edildiğinde elektrik verildi. Döllenmenin tetiklenmesi için bu yöntem. Türkiyede sadece benim gittiğim merkezde yapılıyor. Sonuç mükemmel. Çok şükürki bu yöntemi denedi doktorum...

Ahh ahhhhh SENI COOOK IYI ANLIYORUMM ARKADASIMMMM INSALLAH 2015 BIZIM MELEKLERIN GELECEGI YIL OLURRRR

sen nerde tedavi gordun canim dedigin yontemi hic duymadi o nedirki

Aaa çok ilginç ilk defa duydum. Genart miydi canım senin öyle hatırlıyorum. Peki dollenmisin oldu mu ?

Sa
Saol cnm bugün çıktı biraz daha iyiyim

Herkes bir birine yakın yerde yaşıyor tanışma fikri çok iyiama peki ben ne yapacam tek kaldım burda bebeklerimle
tatlım ankaraysa ben varım 29 yaş kpss için işten ayrıldım ama bu olaylar çıktı geçen sene ki puanla atama bekliyorum. konuya geç dahil oldum

Hanımlar az önce ciddi bir ağrı girdi karnıma. Sağ yumurtalığımın acısına ağladım. O derece ağrıydı yani. Tuvalete gitmeye korktum yaa... şükür kanamam yok ama hamişler yaşadınızmı böyle bir ağrı..

Slm canlar ne güzel tanisip kaynasmisiniz daha cok ben aslen orduluyum ama dogma büyüme sakarya yasim 26 gercek adim yeliz simdi 4 senedir avusturyada oturuorum 5 yilima girdim aralikta nasibse evliligimde
Hemşeri çıktık..benimki biraz karışık..ordu ünyeliyim Almanya da doğup büyüdüm samsunda evlenip kaldım ..

Ben Yaşıyorum ara ara yumurtalık ve kasık bölgemde sancılar oluyo. Aynen lavaboya gitmeye korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…