Evet canım dayan biraz daha az kaldı tatlım inşallah hepimiz güzel haberler alırız Rabbim bebeklerimizi korusun sım sıkı tutunsunlar bizeoffff bende de belirti yok,bitek şişlikten 6aylık gibi görünen karnımdan başka:)7.gunumdu bugün hep 8.gunde çıkanları okudukça yarın gitsem mi diyorum ama en geç cuma yaparım kan testi cumartesiyi bekleyemem
İlk denemem farklı bir merkezdeydi. Kandırıldığımı düşünüyorum. Sanırım döllenmemiş yumurta transfer edildi. İkinci de döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Üçüncüde yumurta toplamadan sonra mikro ile sperm enjekte edildiğinde elektrik verildi. Döllenmenin tetiklenmesi için bu yöntem. Türkiyede sadece benim gittiğim merkezde yapılıyor. Sonuç mükemmel. Çok şükürki bu yöntemi denedi doktorum...Canım piyazoelektrik ne oluyor, nasıl bir yöntem ? Seninle sorunlarımız hemen hemen aynı diye merak ettim :)
aminnnn aminnnnnEvet canım dayan biraz daha az kaldı tatlım inşallah hepimiz güzel haberler alırız Rabbim bebeklerimizi korusun sım sıkı tutunsunlar bize
Ahh ahhhhh SENI COOOK IYI ANLIYORUMM ARKADASIMMMM INSALLAH 2015 BIZIM MELEKLERIN GELECEGI YIL OLURRRRİnşallah canim ya :)
Demin bi arkadasla karislastik beraber eve donerken civile gittik,cocuguna pijama takimi almis degisime götürdü,Allahim ne guzel bebek asyalari varmış:) bakip bakip dualar ediyordum icimden Allahim bana da en gec 1 yila kadar gelip burda bebegime alisveris yapmayi nasip et dedim :))
Bide guzel guzel bebisler vardi anneleriyle babalariyla,Rabbim bağışlasın bize de nasip etsin dedim surekli :) hele bi tane yakisikli bebisle surekli goz goze geldik ki miss
sen nerde tedavi gordun canim dedigin yontemi hic duymadi o nedirkiİlk denemem farklı bir merkezdeydi. Kandırıldığımı düşünüyorum. Sanırım döllenmemiş yumurta transfer edildi. İkinci de döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Üçüncüde yumurta toplamadan sonra mikro ile sperm enjekte edildiğinde elektrik verildi. Döllenmenin tetiklenmesi için bu yöntem. Türkiyede sadece benim gittiğim merkezde yapılıyor. Sonuç mükemmel. Çok şükürki bu yöntemi denedi doktorum...
Aaa çok ilginç ilk defa duydum. Genart miydi canım senin öyle hatırlıyorum. Peki dollenmisin oldu mu ?İlk denemem farklı bir merkezdeydi. Kandırıldığımı düşünüyorum. Sanırım döllenmemiş yumurta transfer edildi. İkinci de döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Üçüncüde yumurta toplamadan sonra mikro ile sperm enjekte edildiğinde elektrik verildi. Döllenmenin tetiklenmesi için bu yöntem. Türkiyede sadece benim gittiğim merkezde yapılıyor. Sonuç mükemmel. Çok şükürki bu yöntemi denedi doktorum...
Sonuc aldiktan iki gun sonra oldzm canimmmNegatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
Saol cnm bugün çıktı biraz daha iyiyimCanım arkadaşlarim güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. İNŞALLAH Rabbim hayirlisini nasip etsin@bade26 canım inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız :)
Canım ben onu sormuştum. Transfer sonrası tekrar anlattılar. Jeli kullandıktan sonra bikaç dk yatıp ilk iki gün 15 dk, sonra ki günler yarım saat kadar yürüyüş yapıyorsun. Yurumezsen jel içinde erimezmis. jel emilip görevini tamamlandığında kahverengi veya siyah renkte kendini dışarı geri atarmis.yani normal geri gelmesi. Korkma canım
tatlım ankaraysa ben varımHerkes bir birine yakın yerde yaşıyor tanışma fikri çok iyiama peki ben ne yapacam tek kaldım burda bebeklerimle
açıklamşssın sonra ki sayfa da utandım :)Yok canım ben taa Artvin de yaşıyorumçok çok uzakta yaşıyorum size benim yerime gezin emi
Spermi amtifleştirici bir yöntem. Ankara genart canımsen nerde tedavi gordun canim dedigin yontemi hic duymadi o nedirki
Evet canım genart. Döllenmişim oldu içimde :)))Aaa çok ilginç ilk defa duydum. Genart miydi canım senin öyle hatırlıyorum. Peki dollenmisin oldu mu ?
Aktifleştirici yazacaktım yanlış kelime oldu :)))Spermi amtifleştirici bir yöntem. Ankara genart canım
Yok canım niye utanacanaçıklamşssın sonra ki sayfa da utandım :)
Negatif olan Arkadaşlara bir sorum var ne zaman adet oldunuz.
Hemşeri çıktık..benimki biraz karışık..ordu ünyeliyim Almanya da doğup büyüdüm samsunda evlenip kaldım ..Slm canlar ne güzel tanisip kaynasmisiniz daha cok ben aslen orduluyum ama dogma büyüme sakarya yasim 26 gercek adim yeliz simdi 4 senedir avusturyada oturuorum 5 yilima girdim aralikta nasibse evliligimde
Hanımlar az önce ciddi bir ağrı girdi karnıma. Sağ yumurtalığımın acısına ağladım. O derece ağrıydı yani. Tuvalete gitmeye korktum yaa...şükür kanamam yok ama hamişler yaşadınızmı böyle bir ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?