Her gün en az bir kere oluyor bana bu ağrılar. Sol tarafıma bıçak saplanır gibi bir acı giriyor nefesim kesiliyor. Yumurtladık uyarılmasının etkileri hamile kalınca daha artıyor ya ona bağlıyorum ben. Sanki yumurtalıklarım patlayacak gibi standart ağrım hep var zaten, ona alıştım artık.Kaybetme korkusu insanın elinde değil işte..
ayy insallahhHepsi pusetlerinde hava güneşli adalar-doktorlar tur atiyoruz :)
arkadasim günaydin. agri zaman zaman benimde yogun oluyo uzandigimda rahatliyorum ama ben mutlu oluyorum böle olunca biseyler büyüyo diyorum kendimce. dün aksam agrim sizim kesildi ben de ozaman korktum ..Hanımlar az önce ciddi bir ağrı girdi karnıma. Sağ yumurtalığımın acısına ağladım. O derece ağrıydı yani. Tuvalete gitmeye korktum yaa...şükür kanamam yok ama hamişler yaşadınızmı böyle bir ağrı..
tedavin hayirli olsun. pozitif sonuclanir insallahkızlar iyi geceler bende tüp bebege gectim sonundA dun yumurtalarm toplandı 11 yumurta 9 döllenmiş bakalm tranfer gününe kadar kaç tane kalıcak cok heycanlıyım günler geçmiyor herşeyin hayırlısı olur inşallah..
Bn diyarbakır da yaptim cnm ama veni vidide degil,basindan beri burdayim veni vidide yapan yok baska topikte olabilirArkadaşlar günaydın. Benim ilk denemem pozitif olmuştu.ikinci yani bu denemem negatif oldu. Kafam çok Karışık üçüncü ye ne zaman başlayayım. Dr henüz birşey söylemedi. Testi 14 gün tekrarlayalım dedi. Hala kabul edemiyorum. Bu arada aranizda Diyarbakır da veni vidi de yaptiran var mı. Sanki okumuştum.
Ara ara oluyor ağrılar ona takılmıyorum da, dün akşamki çok şiddetliydi. Kıvrıldım kaldım.arkadasim günaydin. agri zaman zaman benimde yogun oluyo uzandigimda rahatliyorum ama ben mutlu oluyorum böle olunca biseyler büyüyo diyorum kendimce. dün aksam agrim sizim kesildi ben de ozaman korktum ..
korkma yer yapiyor kendine
korkma annesi allahin izniyle kötü bisey yoktur. simdi iyisin dimi?Ara ara oluyor ağrılar ona takılmıyorum da, dün akşamki çok şiddetliydi. Kıvrıldım kaldım.
İyiyim çok şükür canım.. Kanamam olacak diye endişe ettim. Şükür birşey olmadı. Şimdi bebişimle gayet iyiyizkorkma annesi allahin izniyle kötü bisey yoktur. simdi iyisin dimi?
Kasım anneleri topiği açıldımı, haberim yok bakmadım da hiç...kizlar dün Kasim Anneleri topigine baktim. bayanlarin bazilar hastane düsünmeye baslamis. Maasallah bu pozitifliklerini bayildim. Bu terdirginlik galiba sirf biz tüp bebis annelerine mahsus
3 tane aynı topic var. Hepimiz hangini takip ediyoruz?kizlar dün Kasim Anneleri topigine baktim. bayanlarin bazilar hastane düsünmeye baslamis. Maasallah bu pozitifliklerini bayildim. Bu terdirginlik galiba sirf biz tüp bebis annelerine mahsus
3 tane aynı topic var. Hepimiz hangini takip ediyoruz?
Arkadaşlar günaydın. Benim ilk denemem pozitif olmuştu.ikinci yani bu denemem negatif oldu. Kafam çok Karışık üçüncü ye ne zaman başlayayım. Dr henüz birşey söylemedi. Testi 14 gün tekrarlayalım dedi. Hala kabul edemiyorum. Bu arada aranizda Diyarbakır da veni vidi de yaptiran var mı. Sanki okumuştum.
Evet olabilir, neden olmasın???İyi fikir aslında, hem isme bakıp çok farklı kişiler de dahil olmaz...Bence burada da devam edebiliriz. Bir yere taşınmasak da olur. 2012den devam eden bir topik gördüm. Birinci bebelerine tedavilerle kavuşmuşlar 2.lere geçmişler. Çok hoşuma gitti paylaşımları.
İnşallah canım, bebişin güzel güzel büyüyordur. Güzel sonuçlarını alalım..Günaydınlar,
kan testimi verdim şimdi saat 11'e kadar heyecanla bekliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikiye katlanmıştır.
maasallahİyiyim çok şükür canım.. Kanamam olacak diye endişe ettim. Şükür birşey olmadı. Şimdi bebişimle gayet iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?