Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar hanginiz biliyorsa kasım anneleri olarak topic açın. Hepimiz o topici takip edelim. 3 tane var kasım anneleri isminde ama bizim gruptan açılmamış.
GITMEYINNNN KASIM ANNELERI BIZI BIRAKMAYIN BURDAN HRRSEYI TAKIP EDINNNN BIZDEN AYRILMAYIN SIZ OYLE BASKA SAYFA ACALIM YAZIYONUZ NIYEKI BIZ SIZE NE YAPTIK KI COOK UZULUYORUM EMINIM NEGATIF SONUC ALAN DIGER ARKADASLARDA UZULUYODUR GITMEYINNN BURDA BIZIM GUZEL HABERLERINIDE ALALIM HEP BIRLIKTE

evet niye bu topikten gidiyorsunuz

evet niye bu topikten gidiyorsunuz

arkadaslar burdayiz tabii. benim hic gitmeye niyetim yok isinamam zaten diger topiklere
rabbimin izniyle herkesden güzel haberler aliriz insallah

Kizlar daha once de sordum ama emin olamadim. Keseyi gormek icin (insallah) randevuyu ne zaman alsam en uygun olur. Dr um bana birakti pzt gunu sonucu aldik o zaman hemsre bir hafta 10 gun dedi. Haftaya crs olsa acaba kalp atisinida duyabilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi

Arkadaşım hamileler demiyozki, hepimiz, yani nasıl olsa kısa zaman da sizlerin de güzel haberlerini alcazki hem, ha kasım, ha aralık, ha ocak. Ne farkeder hepimiz birgün anne olacağız ben inanıyorum kalpten. Zaten bu grupta herkes kardeş gibi oldu o yüzden hiçbiryere gitmiyoz. Hepbirlikte buradayız ve sizin de güzel haberlerinizi buradan alacağız...

X
Günaydın canım...
ben geçen hafta salı günü aldım sonucumu. bu cuma da kontrolüm var. yani tam 10 gün sonra olmuş oluyor.
Ay bana da cuma gününe daha çok var gibi geliyor...
kalbim güm güm

Haftaya çarşamba vajinal ultrason olursa belki kalp atışını duyabilirsin. Karından sadece kese görünüz sanırım.

Hem sizin üzerimizde o kadar desteğiniz duanız varken, sizin sonuçlarınızı öğrenmeden, dualar etmeden nereye gidebiliriz.

Hiimmmm hele bi gidin oraya gelip size trip atacammmm hiimmm sizigidi sizi diiuttttt :)))

kese mutlaka gözükür kalp atisi her bebisde farkli oluyomus arkadasim ben de bilemedim

kızlar yumurta toplama işleminden sonra akıntı oluyor mu korkuyorum enfeksiyon mu kaptı acaba diye.. aşırı akıntım var sarı şekilde mide bulandırıcı ama sormak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…