- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
ben hicbirini takip etmiyorum sirf kendi topigimizi takip ediyorum. Öylesine girip bakmistim arkadasim3 tane aynı topic var. Hepimiz hangini takip ediyoruz?
insallah güzel sonuclarla gel. bencede bu topikde kalabiliriz güzel fikirGünaydınlar,
kan testimi verdim şimdi saat 11'e kadar heyecanla bekliyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikiye katlanmıştır.
GITMEYINNNN KASIM ANNELERI BIZI BIRAKMAYIN BURDAN HRRSEYI TAKIP EDINNNN BIZDEN AYRILMAYIN SIZ OYLE BASKA SAYFA ACALIM YAZIYONUZ NIYEKI BIZ SIZE NE YAPTIK KI COOK UZULUYORUM EMINIM NEGATIF SONUC ALAN DIGER ARKADASLARDA UZULUYODUR GITMEYINNN BURDA BIZIM GUZEL HABERLERINIDE ALALIM HEP BIRLIKTEKızlar hanginiz biliyorsa kasım anneleri olarak topic açın. Hepimiz o topici takip edelim. 3 tane var kasım anneleri isminde ama bizim gruptan açılmamış.
GITMEYINNNN KASIM ANNELERI BIZI BIRAKMAYIN BURDAN HRRSEYI TAKIP EDINNNN BIZDEN AYRILMAYIN SIZ OYLE BASKA SAYFA ACALIM YAZIYONUZ NIYEKI BIZ SIZE NE YAPTIK KI COOK UZULUYORUM EMINIM NEGATIF SONUC ALAN DIGER ARKADASLARDA UZULUYODUR GITMEYINNN BURDA BIZIM GUZEL HABERLERINIDE ALALIM HEP BIRLIKTE
GITMEYINNNN KASIM ANNELERI BIZI BIRAKMAYIN BURDAN HRRSEYI TAKIP EDINNNN BIZDEN AYRILMAYIN SIZ OYLE BASKA SAYFA ACALIM YAZIYONUZ NIYEKI BIZ SIZE NE YAPTIK KI COOK UZULUYORUM EMINIM NEGATIF SONUC ALAN DIGER ARKADASLARDA UZULUYODUR GITMEYINNN BURDA BIZIM GUZEL HABERLERINIDE ALALIM HEP BIRLIKTE
evet niye bu topikten gidiyorsunuz
BENCEDE ARKADAŞLARevet niye bu topikten gidiyorsunuz
Arkadaşım hamileler demiyozki, hepimiz, yani nasıl olsa kısa zaman da sizlerin de güzel haberlerini alcazki hem,GITMEYINNNN KASIM ANNELERI BIZI BIRAKMAYIN BURDAN HRRSEYI TAKIP EDINNNN BIZDEN AYRILMAYIN SIZ OYLE BASKA SAYFA ACALIM YAZIYONUZ NIYEKI BIZ SIZE NE YAPTIK KI COOK UZULUYORUM EMINIM NEGATIF SONUC ALAN DIGER ARKADASLARDA UZULUYODUR GITMEYINNN BURDA BIZIM GUZEL HABERLERINIDE ALALIM HEP BIRLIKTE
GİTMİYOZZZZZ DATLIM...evet niye bu topikten gidiyorsunuz
XKizlar daha once de sordum ama emin olamadim. Keseyi gormek icin (insallah) randevuyu ne zaman alsam en uygun olur. Dr um bana birakti pzt gunu sonucu aldik o zaman hemsre bir hafta 10 gun dedi. Haftaya crs olsa acaba kalp atisinida duyabilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi
Haftaya çarşamba vajinal ultrason olursa belki kalp atışını duyabilirsin. Karından sadece kese görünüz sanırım.Kizlar daha once de sordum ama emin olamadim. Keseyi gormek icin (insallah) randevuyu ne zaman alsam en uygun olur. Dr um bana birakti pzt gunu sonucu aldik o zaman hemsre bir hafta 10 gun dedi. Haftaya crs olsa acaba kalp atisinida duyabilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi
Hem sizin üzerimizde o kadar desteğiniz duanız varken, sizin sonuçlarınızı öğrenmeden, dualar etmeden nereye gidebiliriz.GITMEYINNNN KASIM ANNELERI BIZI BIRAKMAYIN BURDAN HRRSEYI TAKIP EDINNNN BIZDEN AYRILMAYIN SIZ OYLE BASKA SAYFA ACALIM YAZIYONUZ NIYEKI BIZ SIZE NE YAPTIK KI COOK UZULUYORUM EMINIM NEGATIF SONUC ALAN DIGER ARKADASLARDA UZULUYODUR GITMEYINNN BURDA BIZIM GUZEL HABERLERINIDE ALALIM HEP BIRLIKTE
Hiimmmm hele bi gidin oraya gelip size trip atacammmm hiimmm sizigidi sizi diiuttttt :)))Arkadaşım hamileler demiyozki, hepimiz, yani nasıl olsa kısa zaman da sizlerin de güzel haberlerini alcazki hem,ha kasım, ha aralık, ha ocak. Ne farkeder hepimiz birgün anne olacağız ben inanıyorum kalpten. Zaten bu grupta herkes kardeş gibi oldu o yüzden hiçbiryere gitmiyoz. Hepbirlikte buradayız ve sizin de güzel haberlerinizi buradan alacağız...
Hiimmmm hele bi gidin oraya gelip size trip atacammmm hiimmm sizigidi sizi diiuttttt :)))
arkadasim sen ne zaman gidiceksin?Haftaya çarşamba vajinal ultrason olursa belki kalp atışını duyabilirsin. Karından sadece kese görünüz sanırım.
kese mutlaka gözükür kalp atisi her bebisde farkli oluyomus arkadasim ben de bilemedimKizlar daha once de sordum ama emin olamadim. Keseyi gormek icin (insallah) randevuyu ne zaman alsam en uygun olur. Dr um bana birakti pzt gunu sonucu aldik o zaman hemsre bir hafta 10 gun dedi. Haftaya crs olsa acaba kalp atisinida duyabilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi
Canım ben bu cuma gidiyorumarkadasim sen ne zaman gidiceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?