- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
transfer öncesi sonrasi suan hep var canim.kızlar yumurta toplama işleminden sonra akıntı oluyor mu korkuyorum enfeksiyon mu kaptı acaba diye.. aşırı akıntım var sarı şekilde mide bulandırıcı ama sormak zorundayım
az kaldi son iki günCanım ben bu cuma gidiyorum
Bol bol su iç canım, idrarını yaparken sıkıntın yoksa sorun değil. Akıntı olması da normal, jel kullanıyorsan özellikle.kızlar yumurta toplama işleminden sonra akıntı oluyor mu korkuyorum enfeksiyon mu kaptı acaba diye.. aşırı akıntım var sarı şekilde mide bulandırıcı ama sormak zorundayım
Ay evet canım ya, çok heyecanlıyım. Yıllardır hepimizin de istediği gibi hayalini kurduğum şey, o ultrasonda ben de bebişimi görebilecekmiyim di. Çok şükür az kaldı ve inşallah sağlıcakla bebişimi o minicik şekliyle görebilirim hatta pıt pıtlarını duyarım.az kaldi son iki gün
Ben de cuma gidiyorum canım, inşallah görürüz minişleri sağlıcakla..X
Günaydın canım...
ben geçen hafta salı günü aldım sonucumu. bu cuma da kontrolüm var. yani tam 10 gün sonra olmuş oluyor.
Ay bana da cuma gününe daha çok var gibi geliyor...
kalbim güm güm
cok sükür arkadasim. allah hepimizin hasretini dindirsin. insallah pit pitlari da duyarsin.Ay evet canım ya, çok heyecanlıyım. Yıllardır hepimizin de istediği gibi hayalini kurduğum şey, o ultrasonda ben de bebişimi görebilecekmiyim di. Çok şükür az kaldı ve inşallah sağlıcakla bebişimi o minicik şekliyle görebilirim hatta pıt pıtlarını duyarım.
cok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun bakalım transferde neler yaşıycamtransfer öncesi sonrasi suan hep var canim.
neredeyse her muayeneye gittiğimde aynı düşündüm. inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu :)Ay evet canım ya, çok heyecanlıyım. Yıllardır hepimizin de istediği gibi hayalini kurduğum şey, o ultrasonda ben de bebişimi görebilecekmiyim di. Çok şükür az kaldı ve inşallah sağlıcakla bebişimi o minicik şekliyle görebilirim hatta pıt pıtlarını duyarım.
İNŞALLAH CANIMMMMMMMM BÜTÜN KALBİMLE İNŞALLAH....neredeyse her muayeneye gittiğimde aynı düşündüm. inşallah hepimiz yaşarız bu duyguyu :)
transfer mucizenin başlangıcı. Allahımın tüp bebek annelerine verdiği bir mucize. gözlerinle o küçük noktayı noktacıkların yerleştirildiğini görüyorsun. artık içinde seninle birlikte olduklarını biliyorsun. akıntıya kafanı çom takma kokulu ve sarı yeşil renkte olmadıkça kullandığımız ilaçların etkisi. jel özellikle akıntı çok yapıyor hala yaşıyorum. afedersiniz ama günde en az 3 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum.cok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun bakalım transferde neler yaşıycam
arkadasim bugün internetden bir sürü pamuklu ic camasiri siparisi verdimtransfer mucizenin başlangıcı. Allahımın tüp bebek annelerine verdiği bir mucize. gözlerinle o küçük noktayı noktacıkların yerleştirildiğini görüyorsun. artık içinde seninle birlikte olduklarını biliyorsun. akıntıya kafanı çom takma kokulu ve sarı yeşil renkte olmadıkça kullandığımız ilaçların etkisi. jel özellikle akıntı çok yapıyor hala yaşıyorum. afedersiniz ama günde en az 3 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum.
canim korkma güzel olucak insallah. cok güzel bir duygu. ben tedavinin her asamasinda sevinerek neredeyse kosarak gittim doktora.cok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun bakalım transferde neler yaşıycam
Kizlar daha once de sordum ama emin olamadim. Keseyi gormek icin (insallah) randevuyu ne zaman alsam en uygun olur. Dr um bana birakti pzt gunu sonucu aldik o zaman hemsre bir hafta 10 gun dedi. Haftaya crs olsa acaba kalp atisinida duyabilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi
Kizlar daha once de sordum ama emin olamadim. Keseyi gormek icin (insallah) randevuyu ne zaman alsam en uygun olur. Dr um bana birakti pzt gunu sonucu aldik o zaman hemsre bir hafta 10 gun dedi. Haftaya crs olsa acaba kalp atisinida duyabilir miyim yoksa biraz daha beklesem mi
:)))) en güzeliarkadasim bugün internetden bir sürü pamuklu ic camasiri siparisi verdim
oooo kafam karman çorman oldu şimdi bir de 21 gün var... bendayansam eşim dayanamaz o kadar.Merhaba,
Benim doktorum kanda pozitifi gördükten (transferden sonraki 14. gündü), 2 hafta sonrasına randevu verdi. Yani 6. haftanın bitmesini ve 7. haftaya girmeyi istedi. Daha öncesinde gittiğinde sadece keseyi görme ve kalp atışını duyamama durumu olabiliyor, bu da bizim gibi pimpirikli annelere ekstra stres kaynağı oluyor.
Ben bu yüzden oturdum c.tesi gününü bekliyorum :) gerçekten çok zor beklemek.
hadi maşşalllah. gerçekten çoookkk uzun bir rede çağırmış senin dr. pıfff. napsam ki?Ya şimdi okudumda benim doktorum neden bu kadar geç çağırmış beni. Üç hafta bekle bekle geçer mi?
Bu arada Allaha şükürler olsun ikiye katlanmış değerim. İlk hamileliğimde ikiye katlanmamıştı çok eziyet çekmiştim çok üzülmüştüm. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor demişti. Günlerce ağlamıştım, kesesini görüp kalp atışını duyana kadar. Çok şükür bu sefer olmadı böyle.
:)))) en güzeliasla kullanmayın o günlük pedleri :)
faydali bilgileriniz sayesinde elimden geldigince sakincali herseyden kacinabilirim:)))) en güzeliasla kullanmayın o günlük pedleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?