Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

maasallahhhcok sükür.

Gözün aydın canım..Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın..

Ay ben çok kullanıyorum ped. İş yerinde çamaşır değiştirmek mümkün olmuyor. Günde 3-4 değiştiriyorum. Kullanmasam o ıslaklık hissi beni bitiyor.
çok iyi anlıyorum seni ama çok zararlı bu günlük pedler. yok pamuksu üst yüzey yok emici. her durumda inanılmaz mikrop üretiyor. regl dönemimde zorunda olmasam normal ped bile kullanmayacağım ama işte mecbur. ben en geç 2 saat içinde o normal pedleri bile değiştiriyorum. benim nacizana tavsiyem. pamuklu iç çamaşırı kullanın. günlük pedlerden uzak durun. mantarın bu kadar artması ne biliyim idrar yolları enfeksiyonun bu kadar artması hep bu tarz şeylerden.

hadi maşşalllah. gerçekten çoookkk uzun bir rede çağırmış senin dr. pıfff. napsam ki?

Transfer günü bir kağıt verdiler elimize o kağıtta da öyle yazıyordu. İki defa muayene derdi olmasın diye herhalde. Doktorun iş yükünü iki katına çıkarıyor çift randevu. Bence 5 haftalıkken falan görünür kese. Kalp atışı için de bir hafta sonrası diyorlar.

canim korkma güzel olucak insallah. cok güzel bir duygu. ben tedavinin her asamasinda sevinerek neredeyse kosarak gittim doktora.
hem korkuyorum hem heycanlıyım aramalarını kalbim durcak şekilde bekliyorum gözüm tlfnda aradılar 9 tane döllenmiş canım 6 tanesi 1. kaliteymiş büyük ihtimal cuma cagırcaklar inşallah herkesin gönlünden gecen olur herkes sevinir bende..

inşallah işte hepsi karışıyor duyguların sevınıyosun üzülüyorsun heycanlanıyorsun tarifi mümkün degil sadece yaşayanlar anlar bende 5 yıl sonra olmuşum benim bebişimde nazlı olcak galiba :) hakkımızda hayırlısı canım herkes saglıkla kucaklarına alsın

maasallah saglikla büyüsünler insallah. amin insallah

Ben ped kullanmıyorum, kullanmamda, peçete kullanıyorum çalışırken sıkıntı olmasın diye.. İşime yarıyor.
bu da bir yöntem tabi. marka vermeyeyim ama o malum en çok bilinen pedi hele hiççç kullanmIyorum ben. bir kere mecbur kaldım pişik yaptı sadece 2 saat içinde hemde acayip hışır hışır ses çıkartıyor. ay ben böyle şeylere acayip karşıyım. şehir hayatı bana göre değil zaten. tıp okusaydım geleğin canan karatayı olurmuşum :))))

Ben de gece kivrandim aynı şekilde 20 dk falan ağladım hem alt bölgede hem yumurtaliklar dan agri saplandı sanki patlayacakmisim gibi bugün ise gidemedim..şimdi normal dozuna döndü çok şükür ama çok korktuk eşimde bende..ilaclardan mi usutuyor muyuz bilemedim

ay benim hamilelik takvimimde az önce hamileliğinin 6. haftası içindeyim yazıyordu. şimi 5. hatası içindeyim yazıyor ...

Aynı canım vallahi biz de çok korktuk. Hatta tuvalete girdiğimde eşim kapıdan ayrılamadı, kanama yok deyince rahatladık.. Şükür bizimleler canım, sen de çok endişe etme. Rabbime emanetler..

Benim randevum Cmt si ydi ama dayanamayıp yarın akşam a takibimi yaptirmayi dusundugum doktordan da randevu aldim bakalım 2 gün erken kese görünecek mi kalp atisi daha duyulmaz degil mi?

Benim randevum Cmt si ydi ama dayanamayıp yarın akşam a takibimi yaptirmayi dusundugum doktordan da randevu aldim bakalım 2 gün erken kese görünecek mi kalp atisi daha duyulmaz degil mi?
canım ilk hamileliğimde sertac bey beni çağırdığında 5+3 günlüktü bebişim.hem keseyi hem bebeği görmüştük.
10 gün sonrada kalp atışı için çağırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…