- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
maasallahhhYa şimdi okudumda benim doktorum neden bu kadar geç çağırmış beni. Üç hafta bekle bekle geçer mi?
Bu arada Allaha şükürler olsun ikiye katlanmış değerim. İlk hamileliğimde ikiye katlanmamıştı çok eziyet çekmiştim çok üzülmüştüm. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor demişti. Günlerce ağlamıştım, kesesini görüp kalp atışını duyana kadar. Çok şükür bu sefer olmadı böyle.
Gözün aydın canım..Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın..Ya şimdi okudumda benim doktorum neden bu kadar geç çağırmış beni. Üç hafta bekle bekle geçer mi?
Bu arada Allaha şükürler olsun ikiye katlanmış değerim. İlk hamileliğimde ikiye katlanmamıştı çok eziyet çekmiştim çok üzülmüştüm. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor demişti. Günlerce ağlamıştım, kesesini görüp kalp atışını duyana kadar. Çok şükür bu sefer olmadı böyle.
çok iyi anlıyorum seni ama çok zararlı bu günlük pedler. yok pamuksu üst yüzey yok emici. her durumda inanılmaz mikrop üretiyor. regl dönemimde zorunda olmasam normal ped bile kullanmayacağım ama işte mecbur. ben en geç 2 saat içinde o normal pedleri bile değiştiriyorum. benim nacizana tavsiyem. pamuklu iç çamaşırı kullanın. günlük pedlerden uzak durun. mantarın bu kadar artması ne biliyim idrar yolları enfeksiyonun bu kadar artması hep bu tarz şeylerden.Ay ben çok kullanıyorum ped. İş yerinde çamaşır değiştirmek mümkün olmuyor. Günde 3-4 değiştiriyorum. Kullanmasam o ıslaklık hissi beni bitiyor.
hadi maşşalllah. gerçekten çoookkk uzun bir rede çağırmış senin dr. pıfff. napsam ki?
hem korkuyorum hem heycanlıyım aramalarını kalbim durcak şekilde bekliyorum gözüm tlfnda aradılar 9 tane döllenmiş canım 6 tanesi 1. kaliteymiş büyük ihtimal cuma cagırcaklar inşallah herkesin gönlünden gecen olur herkes sevinir bende..canim korkma güzel olucak insallah. cok güzel bir duygu. ben tedavinin her asamasinda sevinerek neredeyse kosarak gittim doktora.
Ben ped kullanmıyorum, kullanmamda, peçete kullanıyorum çalışırken sıkıntı olmasın diye.. İşime yarıyor.Ay ben çok kullanıyorum ped. İş yerinde çamaşır değiştirmek mümkün olmuyor. Günde 3-4 değiştiriyorum. Kullanmasam o ıslaklık hissi beni bitiyor.
inşallah işte hepsi karışıyor duyguların sevınıyosun üzülüyorsun heycanlanıyorsun tarifi mümkün degil sadece yaşayanlar anlar bende 5 yıl sonra olmuşum benim bebişimde nazlı olcak galiba :) hakkımızda hayırlısı canım herkes saglıkla kucaklarına alsıntransfer mucizenin başlangıcı. Allahımın tüp bebek annelerine verdiği bir mucize. gözlerinle o küçük noktayı noktacıkların yerleştirildiğini görüyorsun. artık içinde seninle birlikte olduklarını biliyorsun. akıntıya kafanı çom takma kokulu ve sarı yeşil renkte olmadıkça kullandığımız ilaçların etkisi. jel özellikle akıntı çok yapıyor hala yaşıyorum. afedersiniz ama günde en az 3 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum.
maasallah saglikla büyüsünler insallah. amin insallahhem korkuyorum hem heycanlıyım aramalarını kalbim durcak şekilde bekliyorum gözüm tlfnda aradılar 9 tane döllenmiş canım 6 tanesi 1. kaliteymiş büyük ihtimal cuma cagırcaklar inşallah herkesin gönlünden gecen olur herkes sevinir bende..
bu da bir yöntem tabi. marka vermeyeyim ama o malum en çok bilinen pedi hele hiççç kullanmIyorum ben. bir kere mecbur kaldım pişik yaptı sadece 2 saat içinde hemde acayip hışır hışır ses çıkartıyor. ay ben böyle şeylere acayip karşıyım. şehir hayatı bana göre değil zaten. tıp okusaydım geleğin canan karatayı olurmuşum :))))Ben ped kullanmıyorum, kullanmamda, peçete kullanıyorum çalışırken sıkıntı olmasın diye.. İşime yarıyor.
yumurta toplama canım. arama motoruna tüp bebek hamilelik haftası hesaplama yaz otomatik hesaplama çıkıyor.Hamilelik takvimi yaparken neyi yazıyorduk? Son sat mı?
Hanımlar az önce ciddi bir ağrı girdi karnıma. Sağ yumurtalığımın acısına ağladım. O derece ağrıydı yani. Tuvalete gitmeye korktum yaa...şükür kanamam yok ama hamişler yaşadınızmı böyle bir ağrı..
Ben de cuma gidiyorum canım, inşallah görürüz minişleri sağlıcakla..
Takvimin hayırlı olsun canım, darısı gruptaki diğer arkadaşlarımıza inşallah..Hamilelik takvimi yaparken neyi yazıyorduk? Son sat mı?
Aynı canım vallahi biz de çok korktuk. Hatta tuvalete girdiğimde eşim kapıdan ayrılamadı, kanama yok deyince rahatladık.. Şükür bizimleler canım, sen de çok endişe etme. Rabbime emanetler..Ben de gece kivrandim aynı şekilde 20 dk falan ağladım hem alt bölgede hem yumurtaliklar dan agri saplandı sanki patlayacakmisim gibi bugün ise gidemedim..şimdi normal dozuna döndü çok şükür ama çok korktuk eşimde bende..ilaclardan mi usutuyor muyuz bilemedim
Ay ben çok kullanıyorum ped. İş yerinde çamaşır değiştirmek mümkün olmuyor. Günde 3-4 değiştiriyorum. Kullanmasam o ıslaklık hissi beni bitiyor.
Aynı canım vallahi biz de çok korktuk. Hatta tuvalete girdiğimde eşim kapıdan ayrılamadı, kanama yok deyince rahatladık.. Şükür bizimleler canım, sen de çok endişe etme. Rabbime emanetler..
canım ilk hamileliğimde sertac bey beni çağırdığında 5+3 günlüktü bebişim.hem keseyi hem bebeği görmüştük.Benim randevum Cmt si ydi ama dayanamayıp yarın akşam a takibimi yaptirmayi dusundugum doktordan da randevu aldim bakalım 2 gün erken kese görünecek mikalp atisi daha duyulmaz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?