Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

benim bugü transfer günüyle birlikte 5. günüm çıkacağını bilsem hemen gidip yaptırcam test siz nasıl dayandınız yaa suan hiçbişey hissedemiyorum yaaa offf offf 10 günlük de rapor aldım hiç zaman geçmiyo

canım ilk hamileliğimde sertac bey beni çağırdığında 5+3 günlüktü bebişim.hem keseyi hem bebeği görmüştük.
10 gün sonrada kalp atışı için çağırmıştı.

Ben Sertaç beye gittiğimde 5+0 oluyorum, diğer doktor da 4+5 ama bu doktorun cihazlarıdaha donanimlidir..bbakalım neler olacak..5. Haftada kalp atışını duyanlar olmuş da ondan heyecanlandım :)

Benim randevum Cmt si ydi ama dayanamayıp yarın akşam a takibimi yaptirmayi dusundugum doktordan da randevu aldim bakalım 2 gün erken kese görünecek mi kalp atisi daha duyulmaz degil mi?
Kalp atışı henüz erken olabilir. Ama doktorum özellikle vajinal istedi, daha net olduğu için, aklınızda bulunsun.

Canım neredeyse herkes en azından 1-2 gün önce yaptırdı kan tahlilini bizde bekleyemedik :)) Keşke çok yorucu bir işin yoksa fiziksel anlamda rapor almasaydin çalışarak daha kolay geçiyor zaman..

Kalp atışı henüz erken olabilir. Ama doktorum özellikle vajinal istedi, daha net olduğu için, aklınızda bulunsun.

Evet karindan net görülmesi 5000 in üstünde oluyormus ben de okumuştum..vajinal ultrasonda kalp atışını da belli belirsiz duyan olmus youtube da video vardı hatta galiba

Canım neredeyse herkes en azından 1-2 gün önce yaptırdı kan tahlilini bizde bekleyemedik :)) Keşke çok yorucu bir işin yoksa fiziksel anlamda rapor almasaydin çalışarak daha kolay geçiyor zaman..

öğretmenim ama köye gidiş geliş yaptığım için riski göze alamadım bir de yol çok bozuk resmen hoplayarak gidiyoruz

beim 8.gunum arkadaşım aslında yaptırsam çıkar varmı yokmu ama korkuyorummmm

Ben Sertaç beye gittiğimde 5+0 oluyorum, diğer doktor da 4+5 ama bu doktorun cihazlarıdaha donanimlidir..bbakalım neler olacak..5. Haftada kalp atışını duyanlar olmuş da ondan heyecanlandım :)
Tatlım yarın 5+0 olmuyor musun, aramızda 3 gün var, yarın benim 5+3

Tatlım yarın 5+0 olmuyor musun, aramızda 3 gün var, yarın benim 5+3

Hımmm transfer gunü 2. Haftanın bitişi saymiyor muyuz? Benim sat 7 subat transfer 21 subat..sat a gore de transfer gunune gore de cmt 5+0..ama opu ya gore hesaplarsam (19 Subat) cmt 5+2 oluyor..

kafam karisti

internetten yumurta toplamaya gore hesaplattirdim bugun 4+6 diyor

gebeliğinin 5. haftasında olan arkidişleeeer.
bugün hiç belirtim yok. ne kasığım ağrıyor ne birşey.
ayy inşallah bir şey yoktur ya.. sizin de hiç bir şey hissetmediğiniz oluyormu?

Hamilelik takvimimizin altında yazan hamilelik takvimini tıkladığımda 5+3 görünüyor yarın benim de. Benim bildiğim kadarıyla döllenmenin olduğu yani opu günü 2 haftalık sayılıyormuş.

gebeliğinin 5. haftasında olan arkidişleeeer.
bugün hiç belirtim yok. ne kasığım ağrıyor ne birşey.
ayy inşallah bir şey yoktur ya.. sizin de hiç bir şey hissetmediğiniz oluyormu?
Birşey hissetmediğim de oluy9or, ara ara sancılarım da oluyor. Hatta çok şiddetli ağrı da yaşadım ben

Birşey hissetmediğim de oluy9or, ara ara sancılarım da oluyor. Hatta çok şiddetli ağrı da yaşadım ben
göğüslerimdeki hassasiyet devam benim de canım. hala acıyor dokununca falan.
ama korkuyorum kasık batmam ağrım falan olmayınca.

göğüslerimdeki hassasiyet devam benim de canım. hala acıyor dokununca falan.
ama korkuyorum kasık batmam ağrım falan olmayınca.

Benim de dün gündüz gaz ve şişlik dışında hiç ağrım olmadı. .Normal dianthus un dediği gibi bazen oluyor bazen olmuyor bazen ağlayacak kadar şiddetli oluyor..

5.gun iki tane ama ben hiçbişey hissetmiyorum o nedenle bekliyorum cuma yaptırcam inşallah,seninki kaçıncı gun

benm 3. gün 1. kalite bir tane transfer edildi...benm iştahım çok açıldı ve ağız kuruluğu var sürekli bişeyler içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…