Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam canlar, hamiş anneler ne kadar tatlısınız, iş yoğunluğundan giremedim bir baktım ki, sancılardan, keseyi ne zaman görürüz, kalp atışını ne zaman duyarız diye dalmışsınız muhabbete. Allah bebeklerinizi kucağınıza sağ salim alıp kokularını duymayı da nasip etsin inşalllaaahhh.
Ben hala adet olmayı bekliyorum ilk defa bu kadar gecikti hayatım boyunca. İnşallah hiç gelmez 9 ay

benm 3. gün 1. kalite bir tane transfer edildi...benm iştahım çok açıldı ve ağız kuruluğu var sürekli bişeyler içiyorum
hayırlı olur inşallah,benimde açıldı iştahım ama ilaçlardandır diye düşünüyorum,iyimi içiyosun bol sıvı almak önemli zaten bende içiyorum da bazen zorlayarak içiyorum

benim arkadaşımın ablası da bekliyordu, gelmedi, dr. a gitti. hamiş olduğunu öğrendi. yıllar sonra hemde.. ne şahane olur.

Amin canım inşallah hem bize hem sana belki de bebis o kadar masrafa gerek yok geliyorum dedi ) öyle sabırsızlıkla beklediğin için stresten de gecikmiş olabilir tabi.. içini ferah tut hayırlısı olsun inşallah

Bugün bir arkadaşım dua tavsiye etti :

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!

hayırlı olur inşallah,benimde açıldı iştahım ama ilaçlardandır diye düşünüyorum,iyimi içiyosun bol sıvı almak önemli zaten bende içiyorum da bazen zorlayarak içiyorum

acaba çok mu yiyorum ben yaaa nefes almakta zorlanıyorum resmen iki gündür

Canımcım sen bir kan tahlili versen mi ki, sen var bir haller bence... İNŞALLAHHHHH

acaba çok mu yiyorum ben yaaa nefes almakta zorlanıyorum resmen iki gündür
yemekten ziyade ilaçlar mı yapıyo şişliği bilemedim bende de oldu çünkü hele akşamları iyice zorluyo beni, bitek değişiklik o zaten vücudumda bazen bikaç aylık hamile göbeği gibi oluyo:):)

benim arkadaşımın ablası da bekliyordu, gelmedi, dr. a gitti. hamiş olduğunu öğrendi. yıllar sonra hemde.. ne şahane olur.
Çok şahane olur hem de güzelim ama eşimin sperm sayısı çok az. Zor o yüzden, ilk defa bu kadar çok adet olmayı beklediğim için stresten gecikme oldu herhalde.

Ben o duayı çok seviyorum canım, hatta bu topikte de yazmıştım. Dediğin gibi stresten galiba. Hayırlısı inşallah.

Canımcım sen bir kan tahlili versen mi ki, sen var bir haller bence... İNŞALLAHHHHH
Canım 3 senedir korunmadık, olmuyor, tabi Allah ol derse olur, zaten olursa sizin güzel, içten dualarınız sayesinde olur. İki gün daha beklicem gelmezse ilk önce bi idrar testi yapcam. Umut fakirin ekmeği

Yaa kizlarrrr bisey sorcamm.. İki gun oncesine kdr adet sancilarim ve gosus agrim vardi dokunamiyodumm aciyodu. Ama dun ve bugunn hic agrim yok ne adet sancim ne de gogus agrimm.. Sizce bu normal mi? Hamile kalan arkadaslar szdede gogus agrisi oldu mu

Hayırlı olsun canım.İnşallah en iyi kalite de yumurtalarının hepsi döllenir. Korkma ilaç, iğnelerden nolcak ya, anne olcan sen. Sen onu bırakta, sen bu çocuğun ağzını ne zaman silcen

maşallah canım bednde 11 yumurta toplandı 9 döllenmiş cuma transferım var cok kasıklarım agırıyor bıde akıntım var ıgneler mosmor yaptı taş gibi oldu iğne yerleri rabbim yardımcımız olsun inşallah cektiğimizin karşılıgı olsun cekmeye razıyım

değilsin canım ya eğer hamileysem Bi değişiklik olmaz bedenime diyorum en azından ilk 5aya kadar hazırım:):):):):)

o kadar hormon ilacı kullandık ve kullanıyoruz kii..insallah hayırlı haberler alırız da rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…