Güzel güzel büyüsünler yumişlerin canım, senin için en doğru zamanda da seninle olsun bebişlerin inşallah..slm kızlar şimdi opudan geldım, korktugum kadar degılmıs. 29 yumurtam toplanmıs. yarın haber verecekler ınsallah guzel guzel dollenırler. buyuk ıhtımalde gelecek ay transver yapacaklar. bır torbada ılac verdı ve yıne iğne var..(
maasallah saglikla büyüsünler insallahslm kızlar şimdi opudan geldım, korktugum kadar degılmıs. 29 yumurtam toplanmıs. yarın haber verecekler ınsallah guzel guzel dollenırler. buyuk ıhtımalde gelecek ay transver yapacaklar. bır torbada ılac verdı ve yıne iğne var..(
senin yarın demi canım testin inşallah güzel sonucunu duyarız,benimde cuma testim,akşamları yatarken oluyo adet sncıları bende ama pek göğüslerinde değişiklik yok offff çok zor beklemek hemdeYaa kizlarrrr bisey sorcamm.. İki gun oncesine kdr adet sancilarim ve gosus agrim vardi dokunamiyodumm aciyodu. Ama dun ve bugunn hic agrim yok ne adet sancim ne de gogus agrimm.. Sizce bu normal mi? Hamile kalan arkadaslar szdede gogus agrisi oldu mu
amin canim insallah. darisi hepinizin tüm isteyenlerin basina insallahSelam canlar, hamiş anneler ne kadar tatlısınız, iş yoğunluğundan giremedim bir baktım ki, sancılardan, keseyi ne zaman görürüz, kalp atışını ne zaman duyarız diye dalmışsınız muhabbete. Allah bebeklerinizi kucağınıza sağ salim alıp kokularını duymayı da nasip etsin inşalllaaahhh.
Ben hala adet olmayı bekliyorum ilk defa bu kadar gecikti hayatım boyunca. İnşallah hiç gelmez 9 ay
Kaç gün geçti?Canım 3 senedir korunmadık, olmuyor, tabi Allah ol derse olur, zaten olursa sizin güzel, içten dualarınız sayesinde olur. İki gün daha beklicem gelmezse ilk önce bi idrar testi yapcam. Umut fakirin ekmeği
ne güzel bir dua allah razi olsunAmin canım inşallah hem bize hem sana belki de bebis o kadar masrafa gerek yok geliyorum dedi) öyle sabırsızlıkla beklediğin için stresten de gecikmiş olabilir tabi.. içini ferah tut hayırlısı olsun inşallah
Bugün bir arkadaşım dua tavsiye etti :
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!
Aynen tatlım iki gün önce adet ağrım vardı ve göğüslerim çok acıyordu. Şuan göğsümde adet ağrım da geçti allahım yardım et inşallah pozitif sonuç alırızYaa kizlarrrr bisey sorcamm.. İki gun oncesine kdr adet sancilarim ve gosus agrim vardi dokunamiyodumm aciyodu. Ama dun ve bugunn hic agrim yok ne adet sancim ne de gogus agrimm.. Sizce bu normal mi? Hamile kalan arkadaslar szdede gogus agrisi oldu mu
Ya bu şişkinlik beni de bitirdi. Hiç bir pantolonumla rahat edemiyorum. Sonunda bugün 4 haftalık hamileyken hamile pantolonu alan ilk insan olarak tarihe geçmiş oldum sanıyorum.
Aynı şişlik bende de çok fena. Tayt giyiyorum hep, pantalon giysem düğmeleri açıp oturmak zorunda kalıyorumYa bu şişkinlik beni de bitirdi. Hiç bir pantolonumla rahat edemiyorum. Sonunda bugün 4 haftalık hamileyken hamile pantolonu alan ilk insan olarak tarihe geçmiş oldum sanıyorum.
güle güle giyin bebekleinizle:):):)tez zamanda hepimiz alalaım giyeli hamiş elbiseleri tişörtlerini inşallah :):):):):):)Yalnız değilsin canımben de giremiyorum pantolonlarin icine..etek giyiyorum artik genelde..bir tanede beli lastikli pantolon buldum hafta sonu da onunla idare ediyorum..ilk hamile pantolonu ve tisort siparisimi de internetten verdim dun :))) is yerinde gobegim gorunmesin diye bol bol ustler aldim..
slm kızlar şimdi opudan geldım, korktugum kadar degılmıs. 29 yumurtam toplanmıs. yarın haber verecekler ınsallah guzel guzel dollenırler. buyuk ıhtımalde gelecek ay transver yapacaklar. bır torbada ılac verdı ve yıne iğne var..(
güle güle giyin bebekleinizle:):):)tez zamanda hepimiz alalaım giyeli hamiş elbiseleri tişörtlerini inşallah :):):):):):)
canım senin kaçıncı gununAynen tatlım iki gün önce adet ağrım vardı ve göğüslerim çok acıyordu. Şuan göğsümde adet ağrım da geçti allahım yardım et inşallah pozitif sonuç alırız
senin yarın demi canım testin inşallah güzel sonucunu duyarız,benimde cuma testim,akşamları yatarken oluyo adet sncıları bende ama pek göğüslerinde değişiklik yok offff çok zor beklemek hemde
11. Günüm, yarın test günüm az kaldıcanım senin kaçıncı gunun
Aynen tatlım iki gün önce adet ağrım vardı ve göğüslerim çok acıyordu. Şuan göğsümde adet ağrım da geçti allahım yardım et inşallah pozitif sonuç alırız
aminnnn aminnn:):):)Sağol canım benim amin insallaahh sizin de güzel haberlerinizle mutlu olucaz
Evet canım inşallah yarın ikimizde sevinirizSeninle durumumuz ayni gidiyo canim:) insallah sonucumuzda guzel olur.
Bugün 6. gün canımKaç gün geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?