Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Güzel güzel büyüsünler yumişlerin canım, senin için en doğru zamanda da seninle olsun bebişlerin inşallah..

senin yarın demi canım testin inşallah güzel sonucunu duyarız,benimde cuma testim,akşamları yatarken oluyo adet sncıları bende ama pek göğüslerinde değişiklik yok offff çok zor beklemek hemde

amin canim insallah. darisi hepinizin tüm isteyenlerin basina insallah
ben de arkadaslara katiliyorum ya rabbim en dogalindan nasip etti yada stres den gecikti. istersen her ihtimale karsi bi kan ver arkadasim insallah hersey diledigince olur

ne güzel bir dua allah razi olsun

Aynen tatlım iki gün önce adet ağrım vardı ve göğüslerim çok acıyordu. Şuan göğsümde adet ağrım da geçti allahım yardım et inşallah pozitif sonuç alırız

Ya bu şişkinlik beni de bitirdi. Hiç bir pantolonumla rahat edemiyorum. Sonunda bugün 4 haftalık hamileyken hamile pantolonu alan ilk insan olarak tarihe geçmiş oldum sanıyorum.

Yalnız değilsin canım ben de giremiyorum pantolonlarin icine..etek giyiyorum artik genelde..bir tanede beli lastikli pantolon buldum hafta sonu da onunla idare ediyorum..ilk hamile pantolonu ve tisort siparisimi de internetten verdim dun :))) is yerinde gobegim gorunmesin diye bol bol ustler aldim..

Ya bu şişkinlik beni de bitirdi. Hiç bir pantolonumla rahat edemiyorum. Sonunda bugün 4 haftalık hamileyken hamile pantolonu alan ilk insan olarak tarihe geçmiş oldum sanıyorum.
Aynı şişlik bende de çok fena. Tayt giyiyorum hep, pantalon giysem düğmeleri açıp oturmak zorunda kalıyorum

güle güle giyin bebekleinizle:):):)tez zamanda hepimiz alalaım giyeli hamiş elbiseleri tişörtlerini inşallah :):):):):):)

Canım gözün aydın inşallah güzelce döllenir annelerin i beklerler sağlıkla. .şimdi kendini güzelce dinlendir beslenme ne dikkat et toparlasin vücudun bebislere hazır olsun

senin yarın demi canım testin inşallah güzel sonucunu duyarız,benimde cuma testim,akşamları yatarken oluyo adet sncıları bende ama pek göğüslerinde değişiklik yok offff çok zor beklemek hemde

Evet canim yarin ama agrim olmadigi icin sevinmeliyimmi uzulmelimiyim bilemedim.. Resmen dusunmekten kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…