ben inanıyorum arkadaşım güzel sonuçlarını alacaz inşallah ,benimde 8 ama ben 10gun yapcam zaten doktorumda 11.gune istedi11. Günüm, yarın test günüm az kaldı
inşallah iyiye işaret olur canım yarın alırız jonguil inde senin de güzel haberlerini:):)Evet canim yarin ama agrim olmadigi icin sevinmeliyimmi uzulmelimiyim bilemedim.. Resmen dusunmekten kafayi yicem
Amin canım inşallah. Senin de az kaldı inşallah sende pozitif haberler vereceksin tatlım.ben inanıyorum arkadaşım güzel sonuçlarını alacaz inşallah ,benimde 8 ama ben 10gun yapcam zaten doktorumda 11.gune istedi
Eh epey geçmiş. Bence kan vermelisin..Bugün 6. gün canım
inşallah iyiye işaret olur canım yarın alırız jonguil inde senin de güzel haberlerini:):)
Yalnız değilsin canımben de giremiyorum pantolonlarin icine..etek giyiyorum artik genelde..bir tanede beli lastikli pantolon buldum hafta sonu da onunla idare ediyorum..ilk hamile pantolonu ve tisort siparisimi de internetten verdim dun :))) is yerinde gobegim gorunmesin diye bol bol ustler aldim..
Aynı şişlik bende de çok fena. Tayt giyiyorum hep, pantalon giysem düğmeleri açıp oturmak zorunda kalıyorum
Evet canim yarin ama agrim olmadigi icin sevinmeliyimmi uzulmelimiyim bilemedim.. Resmen dusunmekten kafayi yicem
11. Günüm, yarın test günüm az kaldı
Bugün 6. gün canım
AY AY BU BEBİŞLER İÇİN YAŞADIKLARIMIZ KOMEDİBen de bol bol giyiniyorum üstü, istemiyorum göbeğimi görmelerini. Hamile misin diye sorsalar yalan söylemeyeceğim sonra kaç aylık diye soracaklar daha 3 gün oldu öğreneli diyeceğim ondan sonra uğraş bir sürü dert anlatmaya :) Etek de aldım kendime.
İş yerinde tayt giyebiliyor olsak benim de ilk tercihim olurdu. Şişlik öyle bir boyutta ki göbek deliğim gerginlikten yara olmuş dün akşam farkettim.
Allahım inşallah yarın ikinize de pozitif sonucu hayırlısı ile göstersin. Gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın sizin için.
Biz bahcecide yaptik,Zeki Akkum doktorumuzdu,tup bebekti bizim ve maalesef negatif sonuc aldik Cnm.Nerede yaptirdiniz. Su anda hangi aşamadasiniz.dr unuz kim. Sakincası yoksa öğrenebilirmiyim.
Ya bu şişkinlik beni de bitirdi. Hiç bir pantolonumla rahat edemiyorum. Sonunda bugün 4 haftalık hamileyken hamile pantolonu alan ilk insan olarak tarihe geçmiş oldum sanıyorum.
Çıkar mı ki acaba canım. Tüp bebek hamileliklerinde 10. gün anca çıkıyor ya o yüzden dedim.Eh epey geçmiş. Bence kan vermelisin..
Tatlım adet gecikmesinde 1-2 gün içinde kanda 10 gün geçince idrarda belli olur. Tüpteki adet gününde yapılıyor test.Çıkar mı ki acaba canım. Tüp bebek hamileliklerinde 10. gün anca çıkıyor ya o yüzden dedim.
Doğru söylüyorsun canım ya. Tüpte transferden sonra yapılıyor ya, benim kafa nereye gitmiş. Eğer bugün de gelmezse yarın yaptırayım, sancılarım da var çok.Tatlım adet gecikmesinde 1-2 gün içinde kanda 10 gün geçince idrarda belli olur. Tüpteki adet gününde yapılıyor test.
Ben de çektirmedim. Ama onun dışında gen testi, sperm kruger testi ve bütün kan tahlileri yapıldı.ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum cumaya ilaçların kullanımı için gidecem doktor başka hastanede yaptırdığım kan tahlil sonucuna bakarak tüp dedi hiç rahim filminden bahsetmedihiç çektirmedim rahim filmi vs.. yeni başladık iki ay önce klomen tedavisiyle..endişeliyim film çektirmeden tüp bebek tedavisine başlayan var mı arkadaşlar
Belki bizim sancılardandır datlım, inşallah...Doğru söylüyorsun canım ya. Tüpte transferden sonra yapılıyor ya, benim kafa nereye gitmiş. Eğer bugün de gelmezse yarın yaptırayım, sancılarım da var çok.
canım adetimin 3. günü kan talili yapıldı ve sperm testi başka yokBen de çektirmedim. Ama onun dışında gen testi, sperm kruger testi ve bütün kan tahlileri yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?