Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben de bol bol giyiniyorum üstü, istemiyorum göbeğimi görmelerini. Hamile misin diye sorsalar yalan söylemeyeceğim sonra kaç aylık diye soracaklar daha 3 gün oldu öğreneli diyeceğim ondan sonra uğraş bir sürü dert anlatmaya :) Etek de aldım kendime.

Aynı şişlik bende de çok fena. Tayt giyiyorum hep, pantalon giysem düğmeleri açıp oturmak zorunda kalıyorum

İş yerinde tayt giyebiliyor olsak benim de ilk tercihim olurdu. Şişlik öyle bir boyutta ki göbek deliğim gerginlikten yara olmuş dün akşam farkettim.

Bugün 6. gün canım

İnşallah hamilelik vardır da ondan gecikmiştir. Rastgele bir idrar testi alıp baksana ? Ben daha normal yollarla çocuğumuzun olmasını mümkün olmadığını öğrenmeden önce idrar testlerini adet olmak için kullanırdım. Gecikirdi, testi yapardım, negatifi görür rahatlar öyle adet olurdum :)

AY AY BU BEBİŞLER İÇİN YAŞADIKLARIMIZ KOMEDİ

ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum cumaya ilaçların kullanımı için gidecem doktor başka hastanede yaptırdığım kan tahlil sonucuna bakarak tüp dedi hiç rahim filminden bahsetmedi hiç çektirmedim rahim filmi vs.. yeni başladık iki ay önce klomen tedavisiyle..endişeliyim film çektirmeden tüp bebek tedavisine başlayan var mı arkadaşlar

Tatlım adet gecikmesinde 1-2 gün içinde kanda 10 gün geçince idrarda belli olur. Tüpteki adet gününde yapılıyor test.
Doğru söylüyorsun canım ya. Tüpte transferden sonra yapılıyor ya, benim kafa nereye gitmiş. Eğer bugün de gelmezse yarın yaptırayım, sancılarım da var çok.

Ben de çektirmedim. Ama onun dışında gen testi, sperm kruger testi ve bütün kan tahlileri yapıldı.

Kızlar ben grip yakalandık ve yarın doktor karar verecekti ilaçlara sizce erteleme değil mi bana cevap verin lütfen sorun olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…