Ben olacağını zannetmiyorum. Zaten iğneler 10-12 sürüyor. Transefere kadar iyileşirsin sanırım.Kızlar ben grip yakalandık ve yarın doktor karar verecekti ilaçlara sizce erteleme değil mi bana cevap verin lütfen sorun olmaz heralde
Genelde ilk tüplerde test falan yapmıyorlar. İlkinde olmazsa ki umarım öyle birşey olmaz, ikincide daha ayrıntılı inceliyorlar olmayışının nedenini anlamak için.canım adetimin 3. günü kan talili yapıldı ve sperm testi başka yok
Hangi merkeze gidiyorsun?canım adetimin 3. günü kan talili yapıldı ve sperm testi başka yok
konyadayım canımHangi merkeze gidiyorsun?
uzun protokol derken canım benim cuma 21. gün adetimin ..lucrin 1 tane gonalf 4 menogon 2 tane vermiş doktor bir ay içinde bitmez mi bu ilaçlarSanırım senin uzun protokol, protokole göre ilaçların kullanımı değişiyor.
Kısa protokol adetin 3. günü iğneler başlıyor. Senin farklı protokol, yetersiz bile gelir iğneler..uzun protokol derken canım benim cuma 21. gün adetimin ..lucrin 1 tane gonalf 4 menogon 2 tane vermiş doktor bir ay içinde bitmez mi bu ilaçlar
Her muayenede iğnelerinin dozajı ve nasıl kullanacağın hemşireler tarafından anlatılacak zaten endişe etme.hayır canım özel iki tane iğne mi vermişbilmiyorum ne olduklarını yeniyim ama yaşım 36 olduğu için raporla aldım ilaçları..çok da korkarım iğneden
sağolasın canımHer muayenede iğnelerinin dozajı ve nasıl kullanacağın hemşireler tarafından anlatılacak zaten endişe etme.
inşallah canım. İnşallah. Şu 3 yılda çok ümitlendim, her adet dönemi belki bu ay gelmez diye hayal kurdum ama lavaboya gittiğimde sonuç hep aynıydı, hepimiz yaşadık bu hayalkırıklıklarını. Doktor kesinlikle normal yoldan bebeğiniz olmaz diyince artık adet olunca hayalkırıklığına da uğramıyordum. nasıl olsa olmayacak diye. İnsanız ama işte yarın test yaptırsam negatifi görcem yine belki ama insan hayallerine ket vuramıyor işte.Belki bizim sancılardandır datlım, inşallah...
Nasıl yaaaa negatif mi?????ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : Beklemede
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@karsipenceredekikarga : HAMILE3. Gün embiryosu transfer edildi
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi
@duyibo: tedavi aşamasında
astaravistama : Tedavi aşamasında
admad : 21 Mart test tarihi
T tugba88guler : 19 mart test tarihi
dilaylay : 17 mart test tarihi
AsoKa : 17 mart test tarihi
T timse : 14 mart test tarihi
S Sky_sun : Negatif
T Tgb123 : 12 Mart test tarihi
@shrkrsgr: Negatif
@dnzderya: Negatif
miranaz05 : Negatif
@hln21 : negatif
T topik26 : Negatif
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
Z Zeynep sumra : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Canım yaaa, inanki çokkk üzüldüm.Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?