Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İyiyim kızlar Merak etmeyin tekrar denemek için en az bir yıl beklemek zorundayız para biriktirmek için Rabbim normal yolla olmasını istiyor belkide
O zaman eşinle her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir yiyin 2' şer adet. 6 ay yenmesi gerekiyormuş. Bunu uygulayıp bebeği olmayan yokmuş. Ben yaş itibariyle ve erken menopoz riskiyle bekleyemedim. Ama tedavide yumurta sayım arttı. Belki faydası olur. Aklının bir köşesinde olsun.

Tamam canım zaten bizim sorunumuz yok yaşım 28 4 yıldır bekliyoruz ondan denedik tüp bebek doktorlar normal yolla olur diyor dediğin tavsiyeye uyacagim canım Sağol

Tamam canım zaten bizim sorunumuz yok yaşım 28 4 yıldır bekliyoruz ondan denedik tüp bebek doktorlar normal yolla olur diyor dediğin tavsiyeye uyacagim canım Sağol

Ah doktorlar normal yolla olur diyorsa bir umut var senin için. Bu arada evet bol bol kürler yapmak, sağlığına dikkat etmek bebeğini inşallah getirir sana. Bu günlerde öylesine anı olarak kalır senin için.

Ah doktorlar normal yolla olur diyorsa bir umut var senin için. Bu arada evet bol bol kürler yapmak, sağlığına dikkat etmek bebeğini inşallah getirir sana. Bu günlerde öylesine anı olarak kalır senin için.
Evet Canım haklısın doğal beslenmek şart gerçekten Rabbim kimseye böyle bir dert vermesin.

İyiyim kızlar Merak etmeyin tekrar denemek için en az bir yıl beklemek zorundayız para biriktirmek için Rabbim normal yolla olmasını istiyor belkide

Çok üzüldüm canım ama güçlü olmana da sevindim..hayırlısı neyse o olsun sizin için inşallah bu sürede dediğin gibi normal yolla gelir bebisin sana saglikla..çok öpüyorum çok emek harcadın bize

Evet Rabbim hakkımızda hayırlı neyse o olsun hayırlı değilmiş demek liste ile kim ilgilenmek isterse akıntı yapıp yeni gelişmeleri günceller yine aranızda olacağım ama eskisi gibi çok sık giremem güncel durumları kaçırırim biriniz üstelenin kızlar

Kizlar pazartesi transferim Oldu brnim sol kasigimda ağrım var özellikle yatarken sağasola dönerken daha fazla hissediyorum ve çok sık tuvalete gidiyorum bu iyimi kötümü bilemedim ben ya

Akşamüstü doktorumu aradım ağrım oldu yine feci şekilde uykudan uyandırdı. .Normal de olabilir dış gebelikte olabilir dedi yarın sabah gel bakalım dedi..dua edin kızlar kötü birsey olmaz inşallah çok sinirim bozuldu..

Kizlar pazartesi transferim Oldu brnim sol kasigimda ağrım var özellikle yatarken sağasola dönerken daha fazla hissediyorum ve çok sık tuvalete gidiyorum bu iyimi kötümü bilemedim ben ya

Canım normal işlemler nedeniyle olabilir ayrıca ilaçlarda yapıyor rahim genişliyor. .sık tuvalete cikma bende transferden bir hafta falan sonra başlamıştı sanırım. .

inşallah herşey yolundadir canım Rabbim bebeğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…