Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
oyyyyy canım yKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
O zaman eşinle her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir yiyin 2' şer adet. 6 ay yenmesi gerekiyormuş. Bunu uygulayıp bebeği olmayan yokmuş. Ben yaş itibariyle ve erken menopoz riskiyle bekleyemedim. Ama tedavide yumurta sayım arttı. Belki faydası olur. Aklının bir köşesinde olsun.İyiyim kızlar Merak etmeyin tekrar denemek için en az bir yıl beklemek zorundayız para biriktirmek içinRabbim normal yolla olmasını istiyor belkide
Tamam canım zaten bizim sorunumuz yok yaşım 28 4 yıldır bekliyoruz ondan denedik tüp bebek doktorlar normal yolla olur diyor dediğin tavsiyeye uyacagim canım SağolO zaman eşinle her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir yiyin 2' şer adet. 6 ay yenmesi gerekiyormuş. Bunu uygulayıp bebeği olmayan yokmuş. Ben yaş itibariyle ve erken menopoz riskiyle bekleyemedim. Ama tedavide yumurta sayım arttı. Belki faydası olur. Aklının bir köşesinde olsun.
Tamam canım zaten bizim sorunumuz yok yaşım 28 4 yıldır bekliyoruz ondan denedik tüp bebek doktorlar normal yolla olur diyor dediğin tavsiyeye uyacagim canım Sağol
Umarım işe yarar ve mutluluğunu buradan bizlerle paylaşırsın inşallah...Tamam canım zaten bizim sorunumuz yok yaşım 28 4 yıldır bekliyoruz ondan denedik tüp bebek doktorlar normal yolla olur diyor dediğin tavsiyeye uyacagim canım Sağol
Evet Canım haklısın doğal beslenmek şart gerçektenAh doktorlar normal yolla olur diyorsa bir umut var senin için. Bu arada evet bol bol kürler yapmak, sağlığına dikkat etmek bebeğini inşallah getirir sana. Bu günlerde öylesine anı olarak kalır senin için.
Canım çok üzüldümKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Inanmiyorum yaaaaaKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Amin kuzum Rabbim sana bir bebek versin en kisa suredeEvet Canım haklısın doğal beslenmek şart gerçektenRabbim kimseye böyle bir dert vermesin.
Sağol canım allah razı olsun inşallahAmin kuzum Rabbim sana bir bebek versin en kisa surede
Sağol tatlim insallah pozitif ÇIKACAK CANIMCanım çok üzüldüminşallah wn kısa zamanda yeniden tedavi olup pozitifi görürsüngün benimde testime 8gun var ve çok korkuyorum bende
Canım üzüldüm diyecek bişey bulamadım ..nasip demekki bizim zamanımız gelmemiş vardır bir hayır..Rabbimin vardır bizim içinde bir planı elbet...Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
İyiyim kızlar Merak etmeyin tekrar denemek için en az bir yıl beklemek zorundayız para biriktirmek içinRabbim normal yolla olmasını istiyor belkide
Evet Rabbim hakkımızda hayırlı neyse o olsun hayırlı değilmiş demekÇok üzüldüm canım ama güçlü olmana da sevindim..hayırlısı neyse o olsun sizin için inşallah bu sürede dediğin gibi normal yolla gelir bebisin sana saglikla..çok öpüyorum çok emek harcadın bize
Evet canım inşallah Rabbim tez zamanda süpriz yapar kader kısmet önüne geçilmiyorCanım üzüldüm diyecek bişey bulamadım ..nasip demekki bizim zamanımız gelmemiş vardır bir hayır..Rabbimin vardır bizim içinde bir planı elbet...
Kizlar pazartesi transferim Oldu brnim sol kasigimda ağrım var özellikle yatarken sağasola dönerken daha fazla hissediyorum ve çok sık tuvalete gidiyorum bu iyimi kötümü bilemedim ben ya
inşallah herşey yolundadir canım Rabbim bebeğini korusunAkşamüstü doktorumu aradım ağrım oldu yine feci şekilde uykudan uyandırdı. .Normal de olabilir dış gebelikte olabilir dediyarın sabah gel bakalım dedi..dua edin kızlar kötü birsey olmaz inşallah çok sinirim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?