Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım normal işlemler nedeniyle olabilir ayrıca ilaçlarda yapıyor rahim genişliyor. .sık tuvalete cikma bende transferden bir hafta falan sonra başlamıştı sanırım. .
anladım canım sağol.artık iyice hassalaştık herşeyden korkar olduk kendimi fazla dinliyorum galiba aklım olacağına varırı sakin ol diyor kalbim pır pır sürekli

anladım canım sağol.artık iyice hassalaştık herşeyden korkar olduk kendimi fazla dinliyorum galiba aklım olacağına varırı sakin ol diyor kalbim pır pır sürekli

Çok normal kuzucum insan merak ediyor sürekli kendini dinliyor..ben de senin gibiydim hala da öyleyim Birseylerle oyalanmaya çalış zor biliyorum ama..

Hemşeri çıktık..benimki biraz karışık..ordu ünyeliyim Almanya da doğup büyüdüm samsunda evlenip kaldım ..
Aaa ordu ünyelimisin olsun canim biz kiz evlatlar bir yerde duramioruz dogup büyüdügûmûz yerlerden ayrilioruz samsunda uzak degil orduya ucakla gelindimi mecbur samsuna inioruz tabi ordu havaalani yapilana kadar

Tatlım dış gebelikte ağrının yanında kanamada olması gerekir diye biliyorum. Sen içini ferah tut. Bebişin azcık anneyi şaşırtmak ve ben burdayımmm ceee demek için yapmıştır.

Hayirli olsun canim insallah hepsi saglikla bölûnürler ve kaliteli embiriyo olurlar hepsi kalir insallah hos geldin aramiza

Tatlım dış gebelikte ağrının yanında kanamada olması gerekir diye biliyorum. Sen içini ferah tut. Bebişin azcık anneyi şaşırtmak ve ben burdayımmm ceee demek için yapmıştır.

Inşallah canım. .kanaman var mu diye de sordu zaten ama..bilemedim. ağrı tek taraflı oluyor bildigim kadariyla dış gebelikte. .benimki direkt rahimde alt kısımda. .hayırlısı artık iyi oldu erkenden görürum inşallah sağlıklıdır. .

Hayirlisi buymus hakknda smdlik cnm olsun rabbmn vardr bi bildigi sabredicez ve rabm mukafatini vereck inslh uzulme inslh dondrlmslar varsa onlrla pozitifi alirsn
Maalesef donmus yok tatlım peş peşe iki aşılma iki tüp denedik baya bi dinlenmek istiyorum maddi manevi toparlanmak lazım

Maalesef donmus yok tatlım peş peşe iki aşılma iki tüp denedik baya bi dinlenmek istiyorum maddi manevi toparlanmak lazım
Raporlu degilmisin cnm devletin bi destegi yokmu bnim bi bilgim yok ama rapor alip cuzzi bi mktrla yptran cok cunku tup bebek maddi konuda insani cok etkiliyo benm ilk denemmdi maddi knuda cok coktum

Kızlar hanginiz biliyorsa kasım anneleri olarak topic açın. Hepimiz o topici takip edelim. 3 tane var kasım anneleri isminde ama bizim gruptan açılmamış.
Canimm forumlara giriosun topikler cikio sira sira hemen üst sag kösede yeni konu ac yazio oraya giriosun konu aciosun bende yanlis degilse böyle biliorum ama iki paragraf var konu yazio altinda metin yazmak icin yer var oraya ne yazildigini bilmedigim icin denemedim

Raporlu degilmisin cnm devletin bi destegi yokmu bnim bi bilgim yok ama rapor alip cuzzi bi mktrla yptran cok cunku tup bebek maddi konuda insani cok etkiliyo benm ilk denemmdi maddi knuda cok coktum
Tatlım zaten ben iki kere raporlu denedim.. iyi bir merkeze gideceğim seneye ondan bir kere daha yaptırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. BENİM Merkezde BAZI teknikler yetersizdi O yuzden CANIM ÇOK para lazım

Sağol canımcım. Bu topicte kalmaya karar verdik. Negatif sonuç alan arkadaşların da pozitiflerine şait olup bebişlerimizi kucaklarımıza alana kadar burdayız inşallahhh

Seni çok anılıyorum. Ben negatifi göreli 2 gün oldu hala inanamiyorum. Vakti ve zamanı gelmemiş demekti. Hayirlisi olsun.
Allah sabır versin tatlım zor gerçekten o kadar maddi manevi emek harcıyoruz sonunda elimiz boş dönüyoruz. Rabbim in takdiri işte biz isteyince olmuyor ilk önce Rabbim isteyecek

Akşamdan mı koyacağiz incirleri zeytinyağına. İncirle berabber Zeytinyağı da içilecek mi yoksa ertesi gün aynı yağa incirleri tekrar koyabilirmiyiz.çok soru sordum ama ben de 42 yaşindayim ve çok ihtiyacim var.

Tatlım zaten ben iki kere raporlu denedim.. iyi bir merkeze gideceğim seneye ondan bir kere daha yaptırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. BENİM Merkezde BAZI teknikler yetersizdi O yuzden CANIM ÇOK para lazım
anliyorum seni cnm rabbm maddi ve manevi konuda bize yrdmci olsun inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…