anladım canım sağol.artık iyice hassalaştık herşeyden korkar olduk kendimi fazla dinliyorum galiba aklım olacağına varırı sakin ol diyor kalbim pır pır sürekliCanım normal işlemler nedeniyle olabilir ayrıca ilaçlarda yapıyor rahim genişliyor. .sık tuvalete cikma bende transferden bir hafta falan sonra başlamıştı sanırım. .
Hayirlisi buymus hakknda smdlik cnm olsun rabbmn vardr bi bildigi sabredicez ve rabm mukafatini vereck inslh uzulme inslh dondrlmslar varsa onlrla pozitifi alirsnKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
anladım canım sağol.artık iyice hassalaştık herşeyden korkar olduk kendimi fazla dinliyorum galiba aklım olacağına varırı sakin ol diyor kalbim pır pır sürekli
Aaa ordu ünyelimisin olsun canim biz kiz evlatlar bir yerde duramioruz dogup büyüdügûmûz yerlerden ayrilioruz samsunda uzak degil orduya ucakla gelindimi mecbur samsuna inioruz tabi ordu havaalani yapilana kadarHemşeri çıktık..benimki biraz karışık..ordu ünyeliyim Almanya da doğup büyüdüm samsunda evlenip kaldım ..
Tatlım dış gebelikte ağrının yanında kanamada olması gerekir diye biliyorum. Sen içini ferah tut. Bebişin azcık anneyi şaşırtmak ve ben burdayımmm ceee demek için yapmıştır.Akşamüstü doktorumu aradım ağrım oldu yine feci şekilde uykudan uyandırdı. .Normal de olabilir dış gebelikte olabilir dediyarın sabah gel bakalım dedi..dua edin kızlar kötü birsey olmaz inşallah çok sinirim bozuldu..
inşallah herşey yolundadir canım Rabbim bebeğini korusun
kızlar iyi geceler bende tüp bebege gectim sonundA dun yumurtalarm toplandı 11 yumurta 9 döllenmiş bakalm tranfer gününe kadar kaç tane kalıcak cok heycanlıyım günler geçmiyor herşeyin hayırlısı olur inşallah..
Tatlım dış gebelikte ağrının yanında kanamada olması gerekir diye biliyorum. Sen içini ferah tut. Bebişin azcık anneyi şaşırtmak ve ben burdayımmm ceee demek için yapmıştır.
Maalesef donmus yok tatlım peş peşe iki aşılma iki tüp denedik baya bi dinlenmek istiyorum maddi manevi toparlanmak lazımHayirlisi buymus hakknda smdlik cnm olsun rabbmn vardr bi bildigi sabredicez ve rabm mukafatini vereck inslh uzulme inslh dondrlmslar varsa onlrla pozitifi alirsn
Raporlu degilmisin cnm devletin bi destegi yokmu bnim bi bilgim yok ama rapor alip cuzzi bi mktrla yptran cok cunku tup bebek maddi konuda insani cok etkiliyo benm ilk denemmdi maddi knuda cok coktumMaalesef donmus yok tatlım peş peşe iki aşılma iki tüp denedik baya bi dinlenmek istiyorum maddi manevi toparlanmak lazım
Canimm forumlara giriosun topikler cikio sira sira hemen üst sag kösede yeni konu ac yazio oraya giriosun konu aciosun bende yanlis degilse böyle biliorum ama iki paragraf var konu yazio altinda metin yazmak icin yer var oraya ne yazildigini bilmedigim icin denemedimKızlar hanginiz biliyorsa kasım anneleri olarak topic açın. Hepimiz o topici takip edelim. 3 tane var kasım anneleri isminde ama bizim gruptan açılmamış.
Benim Dr Hakan çoksüer di. Demekti olmayınca olmuyor. Hayirlısı olsun.Biz bahcecide yaptik,Zeki Akkum doktorumuzdu,tup bebekti bizim ve maalesef negatif sonuc aldik Cnm.
Tatlım zaten ben iki kere raporlu denedim.. iyi bir merkeze gideceğim seneye ondan bir kere daha yaptırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. BENİM Merkezde BAZI teknikler yetersizdi O yuzden CANIM ÇOK para lazımRaporlu degilmisin cnm devletin bi destegi yokmu bnim bi bilgim yok ama rapor alip cuzzi bi mktrla yptran cok cunku tup bebek maddi konuda insani cok etkiliyo benm ilk denemmdi maddi knuda cok coktum
Seni çok anılıyorum. Ben negatifi göreli 2 gün oldu hala inanamiyorum. Vakti ve zamanı gelmemiş demekti. Hayirlisi olsun.Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Sağol canımcım. Bu topicte kalmaya karar verdik. Negatif sonuç alan arkadaşların da pozitiflerine şait olup bebişlerimizi kucaklarımıza alana kadar burdayız inşallahhhCanimm forumlara giriosun topikler cikio sira sira hemen üst sag kösede yeni konu ac yazio oraya giriosun konu aciosun bende yanlis degilse böyle biliorum ama iki paragraf var konu yazio altinda metin yazmak icin yer var oraya ne yazildigini bilmedigim icin denemedim
Jonguil cok üzüldüm canim insallah en kisa zamanda mucizen sana gelir Allah im maddi manevi güc versinKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Allah sabır versin tatlım zor gerçekten o kadar maddi manevi emek harcıyoruz sonunda elimiz boş dönüyoruz. Rabbim in takdiri işte biz isteyince olmuyor ilk önce Rabbim isteyecekSeni çok anılıyorum. Ben negatifi göreli 2 gün oldu hala inanamiyorum. Vakti ve zamanı gelmemiş demekti. Hayirlisi olsun.
Akşamdan mı koyacağiz incirleri zeytinyağına. İncirle berabber Zeytinyağı da içilecek mi yoksa ertesi gün aynı yağa incirleri tekrar koyabilirmiyiz.çok soru sordum ama ben de 42 yaşindayim ve çok ihtiyacim var.O zaman eşinle her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir yiyin 2' şer adet. 6 ay yenmesi gerekiyormuş. Bunu uygulayıp bebeği olmayan yokmuş. Ben yaş itibariyle ve erken menopoz riskiyle bekleyemedim. Ama tedavide yumurta sayım arttı. Belki faydası olur. Aklının bir köşesinde olsun.
anliyorum seni cnm rabbm maddi ve manevi konuda bize yrdmci olsun inslhTatlım zaten ben iki kere raporlu denedim.. iyi bir merkeze gideceğim seneye ondan bir kere daha yaptırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. BENİM Merkezde BAZI teknikler yetersizdi O yuzden CANIM ÇOK para lazım
Amin canım inşallah dediğin gibi hem maddi hem manevi güce ihtiyacımız var . Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsinJonguil cok üzüldüm canim insallah en kisa zamanda mucizen sana gelir Allah im maddi manevi güc versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?