- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Allah sabır versin tatlım zor gerçekten o kadar maddi manevi emek harcıyoruz sonunda elimiz boş dönüyoruz. Rabbim in takdiri işte biz isteyince olmuyor ilk önce Rabbim isteyecek
Amin canım inşallah SağolCanim benim cok uzuldum. Dilerim en kisa zamanda evladini kucagina alirsin
Canimm sonradan okudum yazdiklarinizi ama ben yazmis bulundum siz nereye ben oraya evet insallah hayirlisiyla hepimiz aliriz mutluluklarini arkadaslarimizin benim iki topigim var zaten eylül 2014 die devam edio eylülden beri ordayim burayada cok isindim alistim cok sevdim sizi diorum iki evim var bazen 2015 mart ayi tüp bebegi takip ediorumSağol canımcım. Bu topicte kalmaya karar verdik. Negatif sonuç alan arkadaşların da pozitiflerine şait olup bebişlerimizi kucaklarımıza alana kadar burdayız inşallahhh
Aminn canim insallah sebepsizse bol bol kûr dene cörek otu yagi gûnde bir tatli kasigi sogan kürü cok ii ve faydali bide esinde sorun olsun olmasin keci boynuzunu eksik etme sakin ben esime hem suyunu hem pekmezini kullandirmistim kendiligimden hamile kaldim ama nasib olmadi bi arkadas yazmis incir kûrüde ii insallah hicbir masrafa gerek kalmadan gelir bebisin hayirlisiylaAmin canım inşallah dediğin gibi hem maddi hem manevi güce ihtiyacımız var . Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin
Arkadasim rabbim en tez zamanda hayirlisiyla gönlüne göre versin insallah. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Size maddi manevi güc versin. Okudum ki bi sorun yokmus aslinda..ozaman her ay umut cok yüksek. allah size en hayirlisindan, en dogalindan en tez zamanda nasip etsin insallahhhhKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
canim gecmis olsun. bebisin maasallah güclü olcak ve kendine yer yaparken hissettiriyo annesineAkşamüstü doktorumu aradım ağrım oldu yine feci şekilde uykudan uyandırdı. .Normal de olabilir dış gebelikte olabilir dediyarın sabah gel bakalım dedi..dua edin kızlar kötü birsey olmaz inşallah çok sinirim bozuldu..
Allahım hayırlısını verdi arkadaşım öyle düşün biraz daha sabırlı olmak gerekiyor pes etmek yok biz yine ve yine umutla başlayacağız ve kavuşacağız allahım izniyle bebislerimizeKızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Harikasın canım benim güçlü arkadaşım dualarındasınız inşallah çok yakın zaman müjde vericez birbirimize ben inanıyorum ... Allahım maddi kolaylık versin insİyiyim kızlar Merak etmeyin tekrar denemek için en az bir yıl beklemek zorundayız para biriktirmek içinRabbim normal yolla olmasını istiyor belkide
Güzel düşün iyi olsun moralini bozma bol bol dua et dualarımız seninleAkşamüstü doktorumu aradım ağrım oldu yine feci şekilde uykudan uyandırdı. .Normal de olabilir dış gebelikte olabilir dediyarın sabah gel bakalım dedi..dua edin kızlar kötü birsey olmaz inşallah çok sinirim bozuldu..
Canimmm kıyamadılar bizeSağol canımcım. Bu topicte kalmaya karar verdik. Negatif sonuç alan arkadaşların da pozitiflerine şait olup bebişlerimizi kucaklarımıza alana kadar burdayız inşallahhh
bende de hic bir belirti yok bugun. Ne agrim var ne de baska birsey. Anlamadim ben de. Duan aksam kollarim bacaklarim okadar cok agriyordu ki anlatamam. Sabah gecmisti ama ilk uyanir uyanmaz ayaklarimda ignelemeler oldu okadar bitti.gebeliğinin 5. haftasında olan arkidişleeeer.
bugün hiç belirtim yok. ne kasığım ağrıyor ne birşey.
ayy inşallah bir şey yoktur ya.. sizin de hiç bir şey hissetmediğiniz oluyormu?
bende de hic bir belirti yok bugun. Ne agrim var ne de baska birsey. Anlamadim ben de. Duan aksam kollarim bacaklarim okadar cok agriyordu ki anlatamam. Sabah gecmisti ama ilk uyanir uyanmaz ayaklarimda ignelemeler oldu okadar bitti.
Amin canım ciddi bir sorunumuz yok sadece arada eşimin değeri hareket olarak düşüyor sayı falan herşey iyi ama nasip işte. Rabbim büyük en doğru zamanda nasip etsin inşallahArkadasim rabbim en tez zamanda hayirlisiyla gönlüne göre versin insallah. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Size maddi manevi güc versin. Okudum ki bi sorun yokmus aslinda..ozaman her ay umut cok yüksek. allah size en hayirlisindan, en dogalindan en tez zamanda nasip etsin insallahhhh
Evet tatlım rabbim sabır versin maddi manevi güç versin her zaman elimden geleni yapacağımA
Allahım hayırlısını verdi arkadaşım öyle düşün biraz daha sabırlı olmak gerekiyor pes etmek yok biz yine ve yine umutla başlayacağız ve kavuşacağız allahım izniyle bebislerimize
Sen yakın zamanda denemeyi düşünüyor musun canım? Biz güçlü olacağız ki rabbim de mükafatını verecek canım rabbim sabrımızi sınıyor inşaallah allahın izni ile olacakHarikasın canım benim güçlü arkadaşım dualarındasınız inşallah çok yakın zaman müjde vericez birbirimize ben inanıyorum ... Allahım maddi kolaylık versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?