Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sen yakın zamanda denemeyi düşünüyor musun canım? Biz güçlü olacağız ki rabbim de mükafatını verecek canım rabbim sabrımızi sınıyor inşaallah allahın izni ile olacak
Cnm bnm Allahim maddi manevi guc versin sana da bizlere de.
Bizlere de Allahim pozitifi gormeyi nasip etsin.

Sen yakın zamanda denemeyi düşünüyor musun canım? Biz güçlü olacağız ki rabbim de mükafatını verecek canım rabbim sabrımızi sınıyor inşaallah allahın izni ile olacak
Biraz toparladıktan sonra denemek istiyorum malum yaş 32 oldu tabi maddiyata önemli ama 2 defa özelde negatif alınca üniversite de denemeye karar verdim maddi açıdan da beni zorlamayacak

Akşamdan doğal sızma zeytinyağına inciri ortadan bölüp koyuyorsunuz. Sabah aç karnınıza eşinizle sadece incirleri yiyorsunuz. Aynı zeytinyağına ertesi sabahın incirlerini akşamdan koyabilirsiniz yine. Kuru incir olacak ve incir pudralı ise suyla yıkanacak. Umarım size de faydası olur.

Cnm bnm Allahim maddi manevi guc versin sana da bizlere de.
Bizlere de Allahim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Kızlar içimizdeki umudu veren yüce rabbim bizden biraz daha sabır ve çaba bekliyor ve biz bir gün buradan sevinç çığlıkları atacağız Kızlar TEYZE oluyorsunuz diye

Amin canım ciddi bir sorunumuz yok sadece arada eşimin değeri hareket olarak düşüyor sayı falan herşey iyi ama nasip işte. Rabbim büyük en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Canım eşin doğal keçiboynuzu pekmezi bu markette satılanlardan değil doğalı ve E vitamini tablet kullansın. Harekete ve sayıya faydalı.

Canım eşin doğal keçiboynuzu pekmezi bu markette satılanlardan değil doğalı ve E vitamini tablet kullansın. Harekete ve sayıya faydalı.
CANIM, 4 YILDIR HER bir vitamin ilac kur NE varsa kullandik. E vitamini hapı proxced plus arginmax keçi boynuzu arı sütü bal polen herşey kısmet artık yine deneriz tabii olana kadar mecbur

Kızlarrr sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir yakınımın 14 sene bebeği olmamış 3 defa aşılama 3 defa tüp sonuç olumsuz. Sonra inanırmısınız bilmem ama bir hocaya gitmiş 70.000 adet" lem yelid velem yüled" de, muhakkakki çocuğun olacak ve çocuğun olduğunda benek isteyen herkese bunu söyle demiş. Sonuç o ay hamile kalmış. Sizlerede söylemek istedim. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi duayla değilmi..

Sağol canım en büyük umudumuz zaten dua rabbime sığınmak

Yaziyomuyuz okuyomuyz canm nasil yapcaz aydinlatrsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…