Cnm bnm Allahim maddi manevi guc versin sana da bizlere de.Sen yakın zamanda denemeyi düşünüyor musun canım? Biz güçlü olacağız ki rabbim de mükafatını verecek canım rabbim sabrımızi sınıyor inşaallah allahın izni ile olacak
Biraz toparladıktan sonra denemek istiyorum malum yaş 32 oldu tabi maddiyata önemli ama 2 defa özelde negatif alınca üniversite de denemeye karar verdim maddi açıdan da beni zorlamayacakSen yakın zamanda denemeyi düşünüyor musun canım? Biz güçlü olacağız ki rabbim de mükafatını verecek canım rabbim sabrımızi sınıyor inşaallah allahın izni ile olacak
Canım proxced plus diye vitamin var biz onu kullanmaya başladık yorumları oku istersenAmin canım ciddi bir sorunumuz yok sadece arada eşimin değeri hareket olarak düşüyor sayı falan herşey iyi ama nasip işte. Rabbim büyük en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Akşamdan doğal sızma zeytinyağına inciri ortadan bölüp koyuyorsunuz. Sabah aç karnınıza eşinizle sadece incirleri yiyorsunuz. Aynı zeytinyağına ertesi sabahın incirlerini akşamdan koyabilirsiniz yine. Kuru incir olacak ve incir pudralı ise suyla yıkanacak. Umarım size de faydası olur.Akşamdan mı koyacağiz incirleri zeytinyağına. İncirle berabber Zeytinyağı da içilecek mi yoksa ertesi gün aynı yağa incirleri tekrar koyabilirmiyiz.çok soru sordum ama ben de 42 yaşindayim ve çok ihtiyacim var.
Kızlar içimizdeki umudu veren yüce rabbim bizden biraz daha sabır ve çaba bekliyor ve biz bir gün buradan sevinç çığlıkları atacağız Kızlar TEYZE oluyorsunuz diyeCnm bnm Allahim maddi manevi guc versin sana da bizlere de.
Bizlere de Allahim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Amin amin canım bir birimize destek olarak inşallah güzel haberler vereceğizCnm bnm Allahim maddi manevi guc versin sana da bizlere de.
Bizlere de Allahim pozitifi gormeyi nasip etsin.
Canım eşin doğal keçiboynuzu pekmezi bu markette satılanlardan değil doğalı ve E vitamini tablet kullansın. Harekete ve sayıya faydalı.Amin canım ciddi bir sorunumuz yok sadece arada eşimin değeri hareket olarak düşüyor sayı falan herşey iyi ama nasip işte. Rabbim büyük en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Canım onu baya bi kullandı herşeyi denedik sadece doğal beslenmeye önem göstereceğiz beslenme çok önemli doktorlar ilk önerisiCa
Canım proxced plus diye vitamin var biz onu kullanmaya başladık yorumları oku istersen
CANIM, 4 YILDIR HER bir vitamin ilac kur NE varsa kullandik. E vitamini hapı proxced plus arginmax keçi boynuzu arı sütü bal polen herşey kısmet artık yine deneriz tabii olana kadar mecburCanım eşin doğal keçiboynuzu pekmezi bu markette satılanlardan değil doğalı ve E vitamini tablet kullansın. Harekete ve sayıya faydalı.
Evet canım hiç belli olmaz dene tabii manevi kendini iyi hissedinceBiraz toparladıktan sonra denemek istiyorum malum yaş 32 oldu tabi maddiyata önemli ama 2 defa özelde negatif alınca üniversite de denemeye karar verdim maddi açıdan da beni zorlamayacak
Sağol canım en büyük umudumuz zaten dua rabbime sığınmakKızlarrr sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir yakınımın 14 sene bebeği olmamış 3 defa aşılama 3 defa tüp sonuç olumsuz. Sonra inanırmısınız bilmem ama bir hocaya gitmiş 70.000 adet" lem yelid velem yüled" de, muhakkakki çocuğun olacak ve çocuğun olduğunda benek isteyen herkese bunu söyle demiş. Sonuç o ay hamile kalmış. Sizlerede söylemek istedim. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi duayla değilmi..
Yaziyomuyuz okuyomuyz canm nasil yapcaz aydinlatrsan sevinirimKızlarrr sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir yakınımın 14 sene bebeği olmamış 3 defa aşılama 3 defa tüp sonuç olumsuz. Sonra inanırmısınız bilmem ama bir hocaya gitmiş 70.000 adet" lem yelid velem yüled" de, muhakkakki çocuğun olacak ve çocuğun olduğunda benek isteyen herkese bunu söyle demiş. Sonuç o ay hamile kalmış. Sizlerede söylemek istedim. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi duayla değilmi..
Bu grup benim için çok değerli birbirimizi kaybetmeyelim manevi dopingimsiniz benim canlarimmmmmEvet canım hiç belli olmaz dene tabii manevi kendini iyi hissedince
Bunu bende duydum evet okumak lazım sonuçta hicbir dua boşa gitmeyecektirYaziyomuyuz okuyomuyz canm nasil yapcaz aydinlatrsan sevinirim
Anladım canım tek çare mevlâmda bakalım bizim vesilemiz ne olacakCanım onu baya bi kullandı herşeyi denedik sadece doğal beslenmeye önem göstereceğiz beslenme çok önemli doktorlar ilk önerisi
hayirlisi :)Kasıklarim azar azar agrimaya basladi yine cnm. Ay agrimiz olsa dert olmasa dert...
evet canım herkes yerinde dursunBu grup benim için çok değerli birbirimizi kaybetmeyelim manevi dopingimsiniz benim canlarimmmmm
Okuyoruz canım. Benim kardeşlerim annem eşim okudular bizim içinYaziyomuyuz okuyomuyz canm nasil yapcaz aydinlatrsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?