Insallah benim güzel arkadaslarim insallah ben sizlerle paylasmak icin can atiyorumcanim allahin izniyle burda daha bir sürü sevinc cigligi duyucaz hep birlikte sevinicez insallah
Hemen baslarim ben su adetim bi bitsinnnn ben ayetel kursiyi ezberledim transferden sonra bunuda yaparim valla ama nasil sayacam onu bilmiyomKızlarrr sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir yakınımın 14 sene bebeği olmamış 3 defa aşılama 3 defa tüp sonuç olumsuz. Sonra inanırmısınız bilmem ama bir hocaya gitmiş 70.000 adet" lem yelid velem yüled" de, muhakkakki çocuğun olacak ve çocuğun olduğunda benek isteyen herkese bunu söyle demiş. Sonuç o ay hamile kalmış. Sizlerede söylemek istedim. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi duayla değilmi..
Aminnn ALAHIMMMCnm bnm Allahim maddi manevi guc versin sana da bizlere de.
Bizlere de Allahim pozitifi gormeyi nasip etsin.
evet canım herkes yerinde dursunkimse gitmesin evimiz kadar SICAK ortam
Tesbih matikler var onunla sayabilirsin kaldigin yerden devam ediyor sen sifirlamazsanHemen baslarim ben su adetim bi bitsinnnn ben ayetel kursiyi ezberledim transferden sonra bunuda yaparim valla ama nasil sayacam onu bilmiyom
Canimm Allahim bana tez zamanda versin sozum soz sana destek olmayi isterim simdi de destek olmak isterdim ama biliyosun negatif sonuc aldik tekrar denemek istiyoruz ama yemin ediyorum sana destek olacagim.sakin beni yanlis anlama arkadasim bu benim icimden geldi benim gibi ici yanan bi arkadasima destek olmak isteriiiimmmmTatlım zaten ben iki kere raporlu denedim.. iyi bir merkeze gideceğim seneye ondan bir kere daha yaptırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. BENİM Merkezde BAZI teknikler yetersizdi O yuzden CANIM ÇOK para lazım
Teşekkür ederim.Akşamdan doğal sızma zeytinyağına inciri ortadan bölüp koyuyorsunuz. Sabah aç karnınıza eşinizle sadece incirleri yiyorsunuz. Aynı zeytinyağına ertesi sabahın incirlerini akşamdan koyabilirsiniz yine. Kuru incir olacak ve incir pudralı ise suyla yıkanacak. Umarım size de faydası olur.
Canım uzun süredir nete giremiyordum. Söz konusu para olunca vicdanlarını unutan doktor hepsi, artık Amerikan Hastanesinin adını bile duymak istemiyorum. İnşallah bebişlerini sağlıklı kucağına alırsın.ayyyyy neeee ayın 13 ü uğursuzluktur die birşey olabilir mi yaaaa :)) bu ne saçmalık.... benim ilk denemem de dr. um yurt dışına tatile gitmişti benim hbrim yoktu bundan.. sonra kanamam başladığında cengiz beyle görüştürdüler beni telefonda saolsun epey bi saçma sapan şeyler konuştu ve beni hiç tatmin etmemişti... arkasından başka bir dr.la konuşmuştum... sabah test yaptığımda hayırlı olsun hamilesiniz die araılar 2 saat sonra arayan başka bir dr. da bana bu değerin 3-4 gün sonra düşeceğini söyledi... tezatlığa bakar mısın cnm...
neyse artık önüme bakmalıyımmm geçmişe takılarak sürmez bu hayat! unutmaya çalışıorum bazı anılarımı... güsel şeyler düşünmek istiyorum...
inşallah hakkımızda hayırlısı olur cnm :)
Zikirmatik alabilirsin canım, onunla kolay oluyor. Allah en kısa zamanda gönüllerinizdeki muradı versin inşallah..Hemen baslarim ben su adetim bi bitsinnnn ben ayetel kursiyi ezberledim transferden sonra bunuda yaparim valla ama nasil sayacam onu bilmiyom
ben de dün bugün bisey hissetmiyorum..hayirlisi artik arkadasimbende de hic bir belirti yok bugun. Ne agrim var ne de baska birsey. Anlamadim ben de. Duan aksam kollarim bacaklarim okadar cok agriyordu ki anlatamam. Sabah gecmisti ama ilk uyanir uyanmaz ayaklarimda ignelemeler oldu okadar bitti.
günaydin arkadasim. kisinin kendisimi 70000 cekmesi gerekiyor yada onun adina baskasida cekse oluyor mu? burda liste hazirlayalaim. kimdeyse sira dagitalim 70000 misal 10 kisiysek kisi basi 7000 öyle olurmuki?Kızlarrr sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir yakınımın 14 sene bebeği olmamış 3 defa aşılama 3 defa tüp sonuç olumsuz. Sonra inanırmısınız bilmem ama bir hocaya gitmiş 70.000 adet" lem yelid velem yüled" de, muhakkakki çocuğun olacak ve çocuğun olduğunda benek isteyen herkese bunu söyle demiş. Sonuç o ay hamile kalmış. Sizlerede söylemek istedim. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi duayla değilmi..
Olabilir canım neden olmasın. Hem kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Benim için de ailem okumuştu.günaydin arkadasim. kisinin kendisimi 70000 cekmesi gerekiyor yada onun adina baskasida cekse oluyor mu? burda liste hazirlayalaim. kimdeyse sira dagitalim 70000 misal 10 kisiysek kisi basi 7000 öyle olurmuki?
Günaydın tatlım, naptın seni merak ettim, gittin mi doktora?Gunaydinn herkese..
allah sabır versin canım çok iyi anlıyorum seni. benimde kimyasal gebelik oldu.Kızlar kan sonucum negatif maalesef; ( sonuç bekleyen arkadaşlar im inşallah pozitif Haberlerinizi alırız
Amin insallah canim .ben zikirmatik tlf ye indirdim oyle sayacam :)Zikirmatik alabilirsin canım, onunla kolay oluyor. Allah en kısa zamanda gönüllerinizdeki muradı versin inşallah..
Günaydın tatlım, naptın seni merak ettim, gittin mi doktora?
Hadi bakalım birşey yoktur canım, sen bebişine güven. Hemen haber ver merakta bırakma bizleri..Gitmedim daha canım 11:30 da randevum..Gece ağrım olmadı ama bakalım..
Arkadaslar bu dua hayirli bi dua olabilir ondan şuphemiz yk yanliz bu duayi oku mutlaka bebegin olcak demesi hata bana gore cnku allahtan baska kimse olup olmayacagini bilemez ve ondan baska hic kimse tahmin bile yapamaz gunaha girmekten baska birsey degilHemen baslarim ben su adetim bi bitsinnnn ben ayetel kursiyi ezberledim transferden sonra bunuda yaparim valla ama nasil sayacam onu bilmiyom
Hadi bakalım birşey yoktur canım, sen bebişine güven. Hemen haber ver merakta bırakma bizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?