Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hemen baslarim ben su adetim bi bitsinnnn ben ayetel kursiyi ezberledim transferden sonra bunuda yaparim valla ama nasil sayacam onu bilmiyom

Tatlım zaten ben iki kere raporlu denedim.. iyi bir merkeze gideceğim seneye ondan bir kere daha yaptırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum. BENİM Merkezde BAZI teknikler yetersizdi O yuzden CANIM ÇOK para lazım
Canimm Allahim bana tez zamanda versin sozum soz sana destek olmayi isterim simdi de destek olmak isterdim ama biliyosun negatif sonuc aldik tekrar denemek istiyoruz ama yemin ediyorum sana destek olacagim.sakin beni yanlis anlama arkadasim bu benim icimden geldi benim gibi ici yanan bi arkadasima destek olmak isteriiiimmmm

Teşekkür ederim.

Canım uzun süredir nete giremiyordum. Söz konusu para olunca vicdanlarını unutan doktor hepsi, artık Amerikan Hastanesinin adını bile duymak istemiyorum. İnşallah bebişlerini sağlıklı kucağına alırsın.

bende de hic bir belirti yok bugun. Ne agrim var ne de baska birsey. Anlamadim ben de. Duan aksam kollarim bacaklarim okadar cok agriyordu ki anlatamam. Sabah gecmisti ama ilk uyanir uyanmaz ayaklarimda ignelemeler oldu okadar bitti.
ben de dün bugün bisey hissetmiyorum..hayirlisi artik arkadasim

günaydin arkadasim. kisinin kendisimi 70000 cekmesi gerekiyor yada onun adina baskasida cekse oluyor mu? burda liste hazirlayalaim. kimdeyse sira dagitalim 70000 misal 10 kisiysek kisi basi 7000 öyle olurmuki?

günaydin arkadasim. kisinin kendisimi 70000 cekmesi gerekiyor yada onun adina baskasida cekse oluyor mu? burda liste hazirlayalaim. kimdeyse sira dagitalim 70000 misal 10 kisiysek kisi basi 7000 öyle olurmuki?
Olabilir canım neden olmasın. Hem kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Benim için de ailem okumuştu.

Hemen baslarim ben su adetim bi bitsinnnn ben ayetel kursiyi ezberledim transferden sonra bunuda yaparim valla ama nasil sayacam onu bilmiyom
Arkadaslar bu dua hayirli bi dua olabilir ondan şuphemiz yk yanliz bu duayi oku mutlaka bebegin olcak demesi hata bana gore cnku allahtan baska kimse olup olmayacagini bilemez ve ondan baska hic kimse tahmin bile yapamaz gunaha girmekten baska birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…